doro napisao:Hoce ko i Davies fee.
Cruz@
Ako nasi ponuduli manje od tih 16 + ,nedaju klauzulu na 55-65 milja nego vecu i taj fee puno manji onda nek ostane.
Ja sam da otidje ful samo ako uprava skroz njegovim agentima popusti.
Kima bi i ja plasirao tipa za 35-40 milja i njegovu placu ponudio Gehiu npr.
Sve kaj si napiso je najgori mogući i najbolji mogući slučaj.
Ja ne želim da ode. Znači to je moj stav što se tiće Dayota.
Želim da dobije onaj maksimum koji mu BAyern nudi i da ne puknemo pod željama. Saneu smo nudili 10+5 i onda 12+3 bez fee kolko se sjećam i to mi je bilo ok. Dayotu smo već ponudili nešto i bitno je samo da se ostane u tim okvirima. Možda mu BAyern stvarno i daje 16 + 2 i recimo 9 milja signing, a on oće 15. Tu Bayern ne smije popustiti i moramo tu odštetu malo veću staviti. To je sve.
Baš sad trubit da ga treba bez obzira pustit, to ne.
Mi ne znamo kolko se daje fee taj i kolko je ko dobio i da li on uopće traži previše. Ja kolko vidim vama se svima tu diže kosa na glavi od toga, a s druge strane to je postala praksa. Iz te perspektive nemreš mu to ne dat.
Da mi sad već imamo asa u rukavu s potpisanim Guehije, onda bi to bila druga priča. No ja Vam garantiram da Guehi od nas bi možda tražio 10% manje sveukupno nego Dayot jer prelazi u Bundesligu! Možda od nekih drugih će tražiti manje, ali od nas ne. Mi moramo platiti "POREZ" igračima za prelazak u BUNDESLIGU i tog svi moraju biti svjesTni.
Meni osobno štoperski par Tah - ŠloterGhnoj ne dolaze u obzir.