Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la melodyne » 16 pro 2025, 17:47

The management of Dayot Upamecano is demanding a base salary of €16m plus up to €2m in bonuses. The sticking point, however, is the release clause that the player's camp wants included in the new deal. The clause being discussed would be worth €65m, which interested clubs could activate starting in the second year of the new contract. Upamecano also wants a hefty signing fee. Nevertheless, Bayern remain optimistic they will be able to reach an agreement with the Frenchman.[@kessler_philipp, @VTschirpke]

:a045:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 pro 2025, 09:38

Uzas!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2025, 10:03

Ja ne znam kolko bi mu trebalo dat i kak se s njim dogovoriti da NE BUDE užas...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 pro 2025, 12:36

Njemu nista,odustat od novog ugovora je jedino pravilno i dugorocno isplativo za klub.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2025, 12:49

doro napisao:Njemu nista,odustat od novog ugovora je jedino pravilno i dugorocno isplativo za klub.

Ego triper smile12

Onda kad ode free pak pljuvat po upravi :good:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 pro 2025, 15:08

Bas suprotno kupim i otvorim im sampanjac.

Dosta je preplacivanja prosjecnih igraca ,ucjena,glupih fee previsokih itd.

Sad je rupa idealan da se to prekine to je ulog za buducnost.

Mislim da mi vec na pol imamo free rezervu za njega i da bu taj dobio manju placu od 16 + 2 il 4.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 pro 2025, 15:20

A šta recimo ako su neistiniti natpisi da će Upa opeljušit Bayern s novim ugovorom i potpisnim fee-om?

Šta ako se klub postavio baš onako kako si ti zamislio (i ja) i našao rješenje na koje je igrač pristao?

Idemo sačekat.

S druge strane, gledajući profile naših štopera + gledajući novčani aspekt nekih potenc. odlazaka:
Više ima smisla zadržati Upamecana, prodati Kima i dovesti štopera po želji, te postepeno uvoditi malog Kialu u kadar.

Moraš imati jednog žilavog krkana. Ili Upa ili Guehi.
Tah jest agresivan ali ne kao Upa plus on je dizelaš.

Tah i Šrotašpek su teoretski solidan par, ali Tah-Upa je bolji. Šrotašpek-Upa je odličan par. Ali Taha ne bi dao više ni za što, toliko mi se lik sviđa i ulijeva povjerenje. Upa ne ulijeva povjerenje ali isto tako svojom nadmoćnom fizikom čini često razliku sa bržim protivnicima. Što se tiče zračnih duela, ne mogu Guehi i Šrotašpek dodati vode Upi. Dok Upa ne može vode dodati Šrotašpeka glede tehnike i inteligencije.

To je stvar za trenera i management. Oni znaju šta možemo, šta trebamo, ja im vjerujem.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2025, 17:14

I ovdje se ne radi o jednom Saneu, Gnabryu, Goretzki, vec o igracu kojeg fataju velike mange od klubova. Mislim jebote ako bumo se postavili ko ga jebe, a ne isli na do NASIH limita (ne Upamecanovih) onda zajebi klub.

Pa nemres samo s igracima koji do 10 milja imaju placu halat i sve osvajat.

16 + 2 mi cak i ne zvuci odvratno, a i ne bi htio da tolko ima i bio bi puno sretniji s 14 + 3.

Ove pizdarije s Handgeldom itd. su mi dost lose. Ajde da je bar odsteta 85 vec bi mi bilo lakse.

A tu se sere o tom signing ghnoju koda se zna kolko ko inace dobiva...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 pro 2025, 09:36

Hoce ko i Davies fee.

Cruz@

Ako nasi ponuduli manje od tih 16 + ,nedaju klauzulu na 55-65 milja nego vecu i taj fee puno manji onda nek ostane.

Ja sam da otidje ful samo ako uprava skroz njegovim agentima popusti.

Kima bi i ja plasirao tipa za 35-40 milja i njegovu placu ponudio Gehiu npr.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 pro 2025, 10:21

doro napisao:Hoce ko i Davies fee.

Cruz@

Ako nasi ponuduli manje od tih 16 + ,nedaju klauzulu na 55-65 milja nego vecu i taj fee puno manji onda nek ostane.

Ja sam da otidje ful samo ako uprava skroz njegovim agentima popusti.

Kima bi i ja plasirao tipa za 35-40 milja i njegovu placu ponudio Gehiu npr.

Sve kaj si napiso je najgori mogući i najbolji mogući slučaj.

Ja ne želim da ode. Znači to je moj stav što se tiće Dayota.

Želim da dobije onaj maksimum koji mu BAyern nudi i da ne puknemo pod željama. Saneu smo nudili 10+5 i onda 12+3 bez fee kolko se sjećam i to mi je bilo ok. Dayotu smo već ponudili nešto i bitno je samo da se ostane u tim okvirima. Možda mu BAyern stvarno i daje 16 + 2 i recimo 9 milja signing, a on oće 15. Tu Bayern ne smije popustiti i moramo tu odštetu malo veću staviti. To je sve.

Baš sad trubit da ga treba bez obzira pustit, to ne.

Mi ne znamo kolko se daje fee taj i kolko je ko dobio i da li on uopće traži previše. Ja kolko vidim vama se svima tu diže kosa na glavi od toga, a s druge strane to je postala praksa. Iz te perspektive nemreš mu to ne dat.

Da mi sad već imamo asa u rukavu s potpisanim Guehije, onda bi to bila druga priča. No ja Vam garantiram da Guehi od nas bi možda tražio 10% manje sveukupno nego Dayot jer prelazi u Bundesligu! Možda od nekih drugih će tražiti manje, ali od nas ne. Mi moramo platiti "POREZ" igračima za prelazak u BUNDESLIGU i tog svi moraju biti svjesTni.

Meni osobno štoperski par Tah - ŠloterGhnoj ne dolaze u obzir.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 pro 2025, 12:29

Pa jasno crta se mora podvuc strogo kolko mu mi dajemo ako nece proc a takva i je situacija da lik zica vise to je valjda svima jasno.

Nema pupustanja a najvise zbog buducnosti.

Ja bi radje Gehija :lol: nego Srota
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 pro 2025, 13:53

Je al mi mu mozda dajemo 16 + 2 i cekija, ono kaj je tebi uzas.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 18 pro 2025, 14:31

Možemo mi nagađat do beskraja. Mislim da će se u roku od 2-3 tjedna sve saznat.

Također, NE VJERUJEM da će klub - nakon skupih ugovora Musiali, Daviesu i Kimmichu - i kod Upe ići istim načinom.

Ne zaboravimo da je jedan faktor ocjenjivanja Eberla (i razlog dovođenja) da smanji budžet plaća.
Ako je kod spomenute trojice dao velike ugovore, a ostao tvrd kod Sanea, Müllera, Comana, Gnabrya itd. mislim da će i sad ostat tvrd, ali će naravno pokušat zadržat igrača.

I uvjeren sam da će se igraču ponudit više nego korektan ugovor.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 18 pro 2025, 14:57

Eberl igra na kartu da pretplati Dayota ali zato žrtvuje Leona na kraju sezone jer smo dobili jeftino Bischofa.

Edit: Upravo ovo!

There's an agreement in principle regarding the base salary, bonuses and signing fee between Bayern and Dayot Upamecano. The remaining sticking point is the release clause. Bayern are aware that Upamecano will only extend with a release clause. The club wants it to be valid from the second year of the new contract (from 2028), while the player's camp wants the clause to be valid earlier. An extension remains the most likely outcome.[@altobelli13, @cfbayern]

Bayern are very unlikely to offer Leon Goretzka a new deal, but as things stand he's not been told that by the club. The midfielder will not be leaving the club in January, but once his summer departure becomes official, Goretzka will speak to other clubs about a free transfer. Fenerbahçe, Juventus and Napoli are among clubs interested.[@altobelli13, @cfbayern]
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 pro 2025, 14:59

anton 1983 napisao:Je al mi mu mozda dajemo 16 + 2 i cekija, ono kaj je tebi uzas.

Pa onda se ne drze dosljednosti jer rupa nije top igrac sve jasno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi