Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

PostPostao/la doro » 01 svi 2026, 11:49

cruz napisao:BILD:

Neuer je odlučio ostati još godinu. S klubom je dogovoreno da će idalje bit #1 ali će Urbig dobivati više tekmi nego ove sezone.

Jedino se pregovara oko plaće. Klub želi smanjit jer će igrat manje, dok agent smatra da zbog Neuerovih zasluga treba zadržat ista primanja.

A ja smatram da trecinu place mora dati meni direkt na IBAN jer mi ide ono na kurac vise.

Kakva ista placa za oscilacije i manji rad? Nagrada mu je da mu uopce nudimo ugovor to je zahvalnost.

Samo manja placa il odjeb!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 05 svi 2026, 11:29

Bayern’s Uli Hoeneß on contract talks with Laimer (DAZN)

“When you read what's being reported about his salary demands, you have to put it into perspective. Konny is a player I value highly but he's not Maradona or Kane.

Players like him have to accept that there are limits – even if they earn a very good salary.”
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2026, 11:32

A baš nam to sad treba prije PSG-a....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 05 svi 2026, 13:54

anton 1983 napisao:A baš nam to sad treba prije PSG-a....

Idealan tajming Ulija, po ko zna koji put
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 05 svi 2026, 14:11

I 2013 je bilo ono sranje oko Gotze-a. Mislim da ce nam ova prica dobro doci i dodatno motivisati igrace,
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 07 svi 2026, 14:12

Jučer sam razmišljao o Hoenesevima izjavama o produljenjima ugovora, pa indirektno sraćkanje po igračima… al zapravo kad malo dublje progledamo, itekako je u pravu.

Meni je apsolutni shock kad pročitam da je Luis Diaz ovdje došao za 200k+ tjedno, dok je u Liverpoolu imao 60+…

Isto tako jedan Musiala 25 godišnje, pa onda Davies 20 pa Upa 17, Goretzka koji ne može ni ući 15, Laimer želi 16 itd.

Pa oni svi realno ovdje žive kao bubrezi u loju. Sve weltklasse ugovori, realno neznam di imaju takve.

I onda se desi tekma kao jučer, okej igrali smo dobro cijele godine al ruku na srce zadnjih mjesec dana se jako mučimo. I onda dođe takva tekma i ti pokažeš ipak da nisi weltklasse player, da su oni ipak bolji.

Da ga jebeš, Pariz je izgledao da je bolji. Musiala 25? Davies 20? Upa 17…?
No way Pedro!!

I sad ti dođi gore - kuc kuc, ja bi 23 godišnje.
Pa dobit ćeš kurac!

Slažem se s Hoenesom, treba malo dići ručnu!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 07 svi 2026, 15:31

Rucna se dize prije potipisa pa on je odobrio te place nisam ja i cruz.

Ok nekad fulas sve 5 ljudski onda treba rec gle sjebo sam ja i uprava taj i taj to ne zasluzuje a ne okolo srat i mlatit praznu slamu.

I ja sam riknul kad skuzi za Diaza sa 60 bs 200 jbt konj,ovaj mali Musavac 25 milja za kaj?

Daviesa,rupu i sl ne zelim spominjat sve sam reko prije nego su dobili te place.

Radimo ocajnicke stvari a poslje svi drugi krivi,kad je Uli reko ja sam sjebo? Nadju nekog lajbeka i onda on kriv..
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2026, 20:12

Lennon napisao:Jučer sam razmišljao o Hoenesevima izjavama o produljenjima ugovora, pa indirektno sraćkanje po igračima… al zapravo kad malo dublje progledamo, itekako je u pravu.

Meni je apsolutni shock kad pročitam da je Luis Diaz ovdje došao za 200k+ tjedno, dok je u Liverpoolu imao 60+…

Isto tako jedan Musiala 25 godišnje, pa onda Davies 20 pa Upa 17, Goretzka koji ne može ni ući 15, Laimer želi 16 itd.

Pa oni svi realno ovdje žive kao bubrezi u loju. Sve weltklasse ugovori, realno neznam di imaju takve.

I onda se desi tekma kao jučer, okej igrali smo dobro cijele godine al ruku na srce zadnjih mjesec dana se jako mučimo. I onda dođe takva tekma i ti pokažeš ipak da nisi weltklasse player, da su oni ipak bolji.

Da ga jebeš, Pariz je izgledao da je bolji. Musiala 25? Davies 20? Upa 17…?
No way Pedro!!

I sad ti dođi gore - kuc kuc, ja bi 23 godišnje.
Pa dobit ćeš kurac!

Slažem se s Hoenesom, treba malo dići ručnu!

Malo puno, a ne malo.

Sve je to stara boljika zvana liga isključivo odgovorna i zaslužna čitavo jedno desetljeće. Zadnjih 7 godina igraju jer mogu dobiti više kod nas dok je priča na ulici kako bi mnogi odabrali druge klubove, tj. jače lige. Istinu reći, nema više jačih liga osim jedne jedine Premier Lige. Svi ostali su za qrac, dok u Španjolskoj Atlético nije velesila, a Barcelona nema već godinama za suhu kiflu i jogurt s 5 dana nakon isteka roka za platiti. U Realu bi trebali pokrenuti još 2 kluba da bi svi onda mogli igrati za Real Madrid.

Díaz i Kane barem opravdavaju sve uloženo dosad, od svojih odšteta do ugovora koje imaju. To nije slučaj s Goretzkom nikako godinama, a bome ni s Daviesom. Jamal daleko od toga da opravdava.

Ne želim puno o tome, ali njih uopće to sve ni ne zanima. Oni hoće lovu i kraj priče. Njih ne zanimaju nogometne priče, pisanje povijesti, kolika sam klasa i sl., vlastito ime sutra da se nađe u vječnosti jednog kluba i dr.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 svi 2026, 08:36

Bezkicmenjaci,samo bi te ispravio nije njima do love vec se lovom vrednuju to je cisti materijalni ego a ubiti lazna satisfakcija jer danas je vaznija ambalaza nego sadrzaj.

Lova ti treba sk delas za 1000 eura imas dvoje male dece pa trazisi posao za 1500 eura da imas za pelene i hranu.

Koja razlika jbt imat 180 somova tjedno ili 220 to im treba za trosenje namirnica ili kaj?

Dok ti trcis samo za lovom propo si u startu pogotovo u ovakvim nadrealnim sumama,ono stoj najveca tragikmedija je od klinaca napravili male bogove a traze neku odgovornost i zahvalnost od ljudi kojama hices zlato i bisere pred noge :lol:

Kak veli Rambo Amadeus sto vise i gluplje zaradjujes novac jos gluplje ga trosis,samo rijetki to shvate i maknu se od toga.

Ti kretencici j pedercici sa nadju u nekom priglupom klubicu gdje im neki siptari i turci mafija uzima tu lovu a onk sjede plate cugu pra soma ojra i pricaju vidis ja dobio ponudu 150 soma za tjedan a ovaj ima 180 jbt kaj bum sad itd.

To su one price i zahvalnosti,jednostavno poremecen um i mentalitet....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 08 svi 2026, 18:26

https://x.com/iMiaSanMia/status/2052769336813650019
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 08 svi 2026, 19:28

To znači da ne idemo po novog desnog beka?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 svi 2026, 08:17

ivan napisao:To znači da ne idemo po novog desnog beka?

Kad igrac padne u formi mi mu damo povisicu i jos se hvalimo kak to nije puno :lol:

On nije bek ako ostaje stavio bi ga u vezu da se rotira sa Pavlovicem a treba nam top desni bek kad vec nemamo lijevog nijednog a kamoli top.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 svi 2026, 15:44

https://x.com/iMiaSanMia/status/2053771654749188305

Max Eberl is fighting for his Bayern future ahead of today's supervisory board meeting. While the extensions of Jan-Christian Dreesen and Christoph Freund are considered a mere formality, Eberl is under close scrutiny by the supervisory board and is trying to get their support

Eberl has repeatedly faced criticism internally and in public, and was accused of, among other things, of excessively expensive contracts and repeated unilateral actions. He was also criticized for lacking a healthy approach to internal conflicts with board members. And even now, Eberl is viewed critically by some members of the supervisory board. Internal discussions suggest he is too easily swayed by player agents. Instead of asserting himself in negotiations, Eberl is said to be too conciliatory. This has led to 'unnecessarily expensive contracts and damaged the club's reputation'

Nevertheless, the supervisory board wants to give Eberl the opportunity to prove himself in the upcoming transfer window, where he has to deliver. Moreover, he's credited with the signings of Vincent Kompany and Michael Olise. However, this is just a temporary reprieve for him. Eberl is being given time to fight for support – but he must also use it effectively. His current contract runs until 2027

Neće on nikada imati mira, a prijelazni rokova Bayerna kada treba klupu napumpati kvalitetom je rak-rana.

Lewandowski je rekao 2020. što je ključ uspjeha Bayerna, no odbori drugačije k tome pristupaju.

Ne bih mu bio u koži jer ovog ljeta mora 4 igrača dovesti u klub. Jackson, Goretzka i Guerreiro su bivši. Spremni smo prodati Azijate, barem ako je vjerovati natpisima.

Znači 5 igrača odlaze. Kojih 5 bi dolazilo? E to na drugoj temi ćemo pisati. Eberl po ovome napisanom onda neće imati mira ovo ljeto i iduću sezonu. Ako se stvari nastave slabo s ulaganjima te tankom i nekvalitetnom klupom... mogu zamisliti da odleti za godinu dana. Dobar je on menadžer, možda ima potencijal biti i sjajan, ali u Bayernu se ne može razmahati ko u Engleskoj.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 12 svi 2026, 08:56

Eberlu nikad nije bio problem ubosti kvalitetne igrače i trenere

Problem je bila i ostala - razina plaća.

Iako sam njegov veliki "zagovornik" već dosta vremena, moram priznat da ni ja nisam zadovoljan s tim aspektom.
Usprkos odlascima Sanea (15+5), Müllera (17), Comana (17) i smanjenju plaće Gnabryu (-7 mil) razina plaća je ostala malteRne ista.

Produžio je ugovore ne samo uz ekscesivne plaće, već kad zbrojiš fee's ispada da si mogo Kane-a plaćat do kraja ugovora s tim novcem i još mu dat godinu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 svi 2026, 14:04

A kaj bumo sa Daviesom,ogromna placa,igre nikakve prije i poslje ozljede?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu