Lennon napisao:Jučer sam razmišljao o Hoenesevima izjavama o produljenjima ugovora, pa indirektno sraćkanje po igračima… al zapravo kad malo dublje progledamo, itekako je u pravu.
Meni je apsolutni shock kad pročitam da je Luis Diaz ovdje došao za 200k+ tjedno, dok je u Liverpoolu imao 60+…
Isto tako jedan Musiala 25 godišnje, pa onda Davies 20 pa Upa 17, Goretzka koji ne može ni ući 15, Laimer želi 16 itd.
Pa oni svi realno ovdje žive kao bubrezi u loju. Sve weltklasse ugovori, realno neznam di imaju takve.
I onda se desi tekma kao jučer, okej igrali smo dobro cijele godine al ruku na srce zadnjih mjesec dana se jako mučimo. I onda dođe takva tekma i ti pokažeš ipak da nisi weltklasse player, da su oni ipak bolji.
Da ga jebeš, Pariz je izgledao da je bolji. Musiala 25? Davies 20? Upa 17…?
No way Pedro!!
I sad ti dođi gore - kuc kuc, ja bi 23 godišnje.
Pa dobit ćeš kurac!
Slažem se s Hoenesom, treba malo dići ručnu!
Malo puno, a ne malo.
Sve je to stara boljika zvana liga isključivo odgovorna i zaslužna čitavo jedno desetljeće. Zadnjih 7 godina igraju jer mogu dobiti više kod nas dok je priča na ulici kako bi mnogi odabrali druge klubove, tj. jače lige. Istinu reći, nema više jačih liga osim jedne jedine Premier Lige. Svi ostali su za qrac, dok u Španjolskoj Atlético nije velesila, a Barcelona nema već godinama za suhu kiflu i jogurt s 5 dana nakon isteka roka za platiti. U Realu bi trebali pokrenuti još 2 kluba da bi svi onda mogli igrati za Real Madrid.
Díaz i Kane barem opravdavaju sve uloženo dosad, od svojih odšteta do ugovora koje imaju. To nije slučaj s Goretzkom nikako godinama, a bome ni s Daviesom. Jamal daleko od toga da opravdava.
Ne želim puno o tome, ali njih uopće to sve ni ne zanima. Oni hoće lovu i kraj priče. Njih ne zanimaju nogometne priče, pisanje povijesti, kolika sam klasa i sl., vlastito ime sutra da se nađe u vječnosti jednog kluba i dr.