kojiipo napisao:i jos kazu da su priznati od samoga Bayerna kao fan stranica, tu sam se još više nasmijo
Pa da, pokazao mi je lično admin da je ta stranica priznata od strane Bajerna kao fan stranica tog kluba. Samo se ti kezi.
kojiipo napisao:i jos kazu da su priznati od samoga Bayerna kao fan stranica, tu sam se još više nasmijo

Miki napisao:kojiipo napisao:i jos kazu da su priznati od samoga Bayerna kao fan stranica, tu sam se još više nasmijo
Pa da, pokazao mi je lično admin da je ta stranica priznata od strane Bajerna kao fan stranica tog kluba. Samo se ti kezi.

Gerd Muller napisao:Uli ako je ovo istina onda ti hebem sve mrtvo! NO GAZPROM!

anton 1983 napisao:Gerd Muller napisao:Uli ako je ovo istina onda ti hebem sve mrtvo! NO GAZPROM!
Smiri seAjmo prvo vidjeti što će biti na kraju od svega toga pa ćemo onda dati svoje mišljenje.
Kao sponzor, ja neam ništa protiv njih, no zasmetalo bi me malo da kupe udio u klubu!

The Scarface napisao:http://www.transfermarkt.de/de/transfers/einnahmen-ausgaben/transfers.html?from=news_text
Solidno 11. mjesto.
Murta napisao:Ali ako mi to bude dovelo Goetzea u Bayern, spreman sam se nervirati.

Gerd Muller napisao:Pa nedavno je Hoeneß najavio da je na pomolu novi veliki investitor u Bayernu,pa se neko vrijeme nije nista pisalo,pa se onda neki dan raspisalo o mogucnosti ulaska Gazproma u Bayern.Pa sam ja logicno mislio da je moguce da je upravo Gazprom taj veliki investitor a i upravo smo nedavno produzili ugovor sa glavnim sponzorom Deutsche Telekomom.U svakom slucaju,ne zelim Gazprom ni kao investitore ni kao sponzore u Bayernu.NE prljavim ruskim parama
anton 1983 napisao:Gerd Muller napisao:Pa nedavno je Hoeneß najavio da je na pomolu novi veliki investitor u Bayernu,pa se neko vrijeme nije nista pisalo,pa se onda neki dan raspisalo o mogucnosti ulaska Gazproma u Bayern.Pa sam ja logicno mislio da je moguce da je upravo Gazprom taj veliki investitor a i upravo smo nedavno produzili ugovor sa glavnim sponzorom Deutsche Telekomom.U svakom slucaju,ne zelim Gazprom ni kao investitore ni kao sponzore u Bayernu.NE prljavim ruskim parama
Ali ako se povodiš Ulijevim izjavama onda ti nije moglo promaći da je on za "njemačkog" sponzora. Tako d abi ti ta izjava trebala pobiti jedna drugu, ako se radio o Gazpromu!
Kao što rekoh ČEKAJ!

LuctL napisao:Potaknut malom raspravom na okupljanju i plaćama igrača morao sam ovo "istražiti".
Ako se sjećam, neki su govorili da Rib ima 6 milja netto, ako je to istina, što kažete na ovaj članak, gdje piše da je naš Ola imao 4 i po milje NETO!
Da li je razlika između Olićevog prvog i jedinog ugovora i najjačeg Riberyevog samo milja i po??
edit: evo linkahttp://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... obiti.html

Uli Hoeness napisao:„Der FC Bayern ist für die Zukunft prima gerüstet. Die wirtschaftliche Situation des FC Bayern war nie besser als jetzt. Die Allianz Arena, unser Prunkstück, wird in fünf bis sechs Jahren abbezahlt sein – und dann wird es so sein, dass der FC Bayern wahrscheinlich einer, vielleicht der wohlhabenste Klub auf der ganzen Welt ist!“

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost