Financije

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Politika Bayerna - Način vođenja kluba

PostPostao/la Miki » 30 stu 2012, 21:15

kojiipo napisao:i jos kazu da su priznati od samoga Bayerna kao fan stranica, tu sam se još više nasmijo

Pa da, pokazao mi je lično admin da je ta stranica priznata od strane Bajerna kao fan stranica tog kluba. Samo se ti kezi. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la katsche » 30 stu 2012, 22:37

najnovije brojke za sezonu 2011/2012

ukupni promet 332,2 Mio. Eura
dobit nakon poreza 11,1 Mio. Eura

ukupni broj clanova 187865

:bravo:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 30 stu 2012, 23:00

Miki napisao:
kojiipo napisao:i jos kazu da su priznati od samoga Bayerna kao fan stranica, tu sam se još više nasmijo

Pa da, pokazao mi je lično admin da je ta stranica priznata od strane Bajerna kao fan stranica tog kluba. Samo se ti kezi. ;)

HAHAHAHA nisam se odavno ovako nasmejao HAHAHAHAHAHAHAHA
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Gerd Muller » 01 pro 2012, 14:22

Uli ako je ovo istina onda ti hebem sve mrtvo! NO GAZPROM!
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2012, 18:36

Gerd Muller napisao:Uli ako je ovo istina onda ti hebem sve mrtvo! NO GAZPROM!

Smiri se ;) Ajmo prvo vidjeti što će biti na kraju od svega toga pa ćemo onda dati svoje mišljenje.

Kao sponzor, ja neam ništa protiv njih, no zasmetalo bi me malo da kupe udio u klubu!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2012, 19:03

Gazprom samo može na dres, ne u klub kao dioničar. Ne može najbolji njemački klub biti u vlasništvu stranaca. Pored tolikih milijuna Nijemaca i toliko bogataša baš da stranac bude... Yeah right... ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 03 pro 2012, 12:57

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 pro 2012, 13:07

Obratite pozornost na 5. mjesto! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Gerd Muller » 04 pro 2012, 00:14

anton 1983 napisao:
Gerd Muller napisao:Uli ako je ovo istina onda ti hebem sve mrtvo! NO GAZPROM!

Smiri se ;) Ajmo prvo vidjeti što će biti na kraju od svega toga pa ćemo onda dati svoje mišljenje.

Kao sponzor, ja neam ništa protiv njih, no zasmetalo bi me malo da kupe udio u klubu!

Pa nedavno je Hoeneß najavio da je na pomolu novi veliki investitor u Bayernu,pa se neko vrijeme nije nista pisalo,pa se onda neki dan raspisalo o mogucnosti ulaska Gazproma u Bayern.Pa sam ja logicno mislio da je moguce da je upravo Gazprom taj veliki investitor a i upravo smo nedavno produzili ugovor sa glavnim sponzorom Deutsche Telekomom.U svakom slucaju,ne zelim Gazprom ni kao investitore ni kao sponzore u Bayernu.NE prljavim ruskim parama :)
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 04 pro 2012, 09:51

The Scarface napisao:http://www.transfermarkt.de/de/transfers/einnahmen-ausgaben/transfers.html?from=news_text

Solidno 11. mjesto.

zato Bayern od svih na listi ima najmanji broj pridošlih igrača

Murta napisao:Ali ako mi to bude dovelo Goetzea u Bayern, spreman sam se nervirati. :mrgreen:

same here :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 pro 2012, 12:05

Gerd Muller napisao:Pa nedavno je Hoeneß najavio da je na pomolu novi veliki investitor u Bayernu,pa se neko vrijeme nije nista pisalo,pa se onda neki dan raspisalo o mogucnosti ulaska Gazproma u Bayern.Pa sam ja logicno mislio da je moguce da je upravo Gazprom taj veliki investitor a i upravo smo nedavno produzili ugovor sa glavnim sponzorom Deutsche Telekomom.U svakom slucaju,ne zelim Gazprom ni kao investitore ni kao sponzore u Bayernu.NE prljavim ruskim parama :)

Ali ako se povodiš Ulijevim izjavama onda ti nije moglo promaći da je on za "njemačkog" sponzora. Tako d abi ti ta izjava trebala pobiti jedna drugu, ako se radio o Gazpromu!

Kao što rekoh ČEKAJ!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Gerd Muller » 04 pro 2012, 17:46

anton 1983 napisao:
Gerd Muller napisao:Pa nedavno je Hoeneß najavio da je na pomolu novi veliki investitor u Bayernu,pa se neko vrijeme nije nista pisalo,pa se onda neki dan raspisalo o mogucnosti ulaska Gazproma u Bayern.Pa sam ja logicno mislio da je moguce da je upravo Gazprom taj veliki investitor a i upravo smo nedavno produzili ugovor sa glavnim sponzorom Deutsche Telekomom.U svakom slucaju,ne zelim Gazprom ni kao investitore ni kao sponzore u Bayernu.NE prljavim ruskim parama :)

Ali ako se povodiš Ulijevim izjavama onda ti nije moglo promaći da je on za "njemačkog" sponzora. Tako d abi ti ta izjava trebala pobiti jedna drugu, ako se radio o Gazpromu!

Kao što rekoh ČEKAJ!

Naravno da sam to procitao.Zato me je i iznenadila vijest pojedinih medija o ulasku Gazproma u Bayern.
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 05 pro 2012, 20:26

LuctL napisao:Potaknut malom raspravom na okupljanju i plaćama igrača morao sam ovo "istražiti".

Ako se sjećam, neki su govorili da Rib ima 6 milja netto, ako je to istina, što kažete na ovaj članak, gdje piše da je naš Ola imao 4 i po milje NETO!

Da li je razlika između Olićevog prvog i jedinog ugovora i najjačeg Riberyevog samo milja i po??

edit: evo linka :mrgreen: http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... obiti.html

Brutto plaća. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 05 pro 2012, 20:45

Da Oli.

Nemoj mi molim te uzimati naše novinare za nekakvo mjerilo, pokupili su podatak iz nekog njemačkog članka i prekopirali ne razmišljajući uopće o brutto ili netto plaći.

Ribery je pri potpisivanju prvog ugovora za Bayern imao plaću od 3,8 miljuna netto, tako da sam zaključi koliko je logično da je Ola imao 4.5 milje netto.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 11 pro 2012, 10:11

Uli Hoeness napisao:„Der FC Bayern ist für die Zukunft prima gerüstet. Die wirtschaftliche Situation des FC Bayern war nie besser als jetzt. Die Allianz Arena, unser Prunkstück, wird in fünf bis sechs Jahren abbezahlt sein – und dann wird es so sein, dass der FC Bayern wahrscheinlich einer, vielleicht der wohlhabenste Klub auf der ganzen Welt ist!“

Bayern je za budućnost odlično opremljen. Ekonomska situacija nikad nije bila bolja od sadašnje. Za 5-6 godina će Allianz Arena biti otplaćena, i onda će Bayern biti jedan od, ako ne i PRVI KLUB NA SVIJETU po "blagostanju"

(misli se na bogatstvo minus dugovanja, jer Bayern je uistinu najmanje zadužen klub među najbogatijim klubovima svijeta.)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu