NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la luctl » 28 ruj 2017, 13:25

Zaboravi na Lahma, šta nije on rekao da se više nikako neće bavit nogometom? Ima neke firme koliko sam čitao ..
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2017, 13:33

Ancelotti više nije trener Bayerna! Tako veli ESPN

https://twitter.com/ESPNFC/status/913377861007966208
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2017, 13:42

luctl napisao:Zaboravi na Lahma, šta nije on rekao da se više nikako neće bavit nogometom? Ima neke firme koliko sam čitao ..

glupost. On će kad tad bit u Bayernu. To s firmama je ozbiljno ali u ovom interview-u je indirektno priznao da bi mu posao u Bayernu bio najinteresantniji
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 28 ruj 2017, 14:20

cruz napisao:Ancelotti više nije trener Bayerna! Tako veli ESPN

https://twitter.com/ESPNFC/status/913377861007966208

I SPORT BILD !!
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 ruj 2017, 14:37

Ćao ragaca i nabijem debile na k. koji ha dofurali i sa ciganijom riješit sve bez da naprave prave promjene i filozofiju..očito je uprava staromodna i zadrta te pretvrdoglava..totalno se pogubili u zadnje par godine a kulminacija bila 2016/2017!

Lahm je Bayernovac i došo bude..prekvalitean igrač i čovjek da nebi došao ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2017, 15:54

Ko bi reko da će ova tema imati smisla ovako brzo! :hehe:

Dobili smo ono što smo htjeli nenadano! Svaka čast upravi za govno koje su nam servirali! Bar su ga počistili, a nisu ga razmaljali...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 28 ruj 2017, 16:15

Ne tako davno se pričalo da poslje LVG budemo dugo čistili sranja večinom je tako i bilo al taj ludi LVG je došo do finala sa momčadi lošijom nego što sad imamo....kad sam reko da budemo dugo čistili govna za pepom večina se smijala mnogi još i sad nažalost..uprava nije htjela mjenjat tu filozofiju posjeda već naivno lupila idemo na ime a to je CA...svaki Bayernov pravi navijač se nadao da to budem bar malo napravljeno al nije već je deda samo nastavio sličnu igru i to sa još starijom ekipom te lošim transferima pod krinkom štednje a lupili 77 milja za Renata i Tolissa!!! Pep je dobro usrao 2 polufinala u LP i to je činjenica sa vrhunskim kadrom....Bayern je bio pred remontom kako igrački tako i filozofijom i mi dovedemo trenera koji kako se sad pokazalo samo gledao oronulu kopiju pepove filozofije sa starijim i lošijim kadrom i još se mutava uprava lažno skrivajući fura da štedi i ne rešava se igrača kojih mora pod mus žmireći pred svim tim....ne branim CA jer po meni on nebi bio nikad moj izbor al pogledajmo realno kakvu on to ekipu jučer imao...rupu na golu,alaba totalna koma već duže vreme kao i boateng,istrošenog martineza i vidala,mullera koji još od EP je u lošoj formi a ad se to samo produbilo i na kraju lewu koji tko zna gdje je?!!!

Naravno da je ispao ko amater jučer jer ostavio rupu taman prazan prostor za 3 napadača psg-a i dobio je otkaz neka je..probali smo nešto novo sa pepom i sad sa digičem nije išlo nismo osvojili LP i treba ići dalje vratit se svojoj filozofiji nogometnoj a što se tiće pojačanja birat s mozgom a ne pričat da se štedi i onda kupit anonimce za ogromne pare!

Novi trener nebude mogao puno ako uprava ne promjeni svoju fiozofiju..sva sreća novom treneru tko kod da bio :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2017, 19:08

Evo ovak,

jedan sam od onih koji smatra da je trener za sve kriv ili zaslužan.

Kod CA na moje iznenađenje imam jedno totalno drugačije mišljenje. Za ovo sve krivim upravu! Znači nije mi CA trn u očima nego činjenica da kad su sjebali Pepa da su se sa SVIM potezima pogubili i krunovali to s trenerom. Zato sam i reko, da to govno kaj su posrali su bar "na vrijeme" pobrisali a nisu razmazali.

Nakon LvG-a izabereš JUppa i onda na to staviš PEPA - sva tri trenera zaredom imaju smisla jer imaju istu filozofiju ili bar gledaju u isto istom smjeru. Nakon Pepa trebao bi uzeti nasljednika za sva ta tri trenera koji će i dalje nastaviti gajiti tu filozofiju, a ti uzmeš AnČelotija :shock: :shock: Pa da si htio nisi mogu veću suportnost uzet ili ti više fulat!

Pa na koju PM, ak si se već odlučio za digića, nisi hapio na vrijeme Contea?

CA je CA, tu sam znao da nema sreće iako su neki mislili sve je bolje od Pepa (mater im glupu jebem), pokušao sam to okrenuti na dobar mlin, sam sebi prodavati fore da to ima smisla ako itd, al kad naša uprava toga nije bila svjestna...Pa to ti je koda ti treba štoper pa si kupiš Wagnera...

Uglavnom, najgori potez uprave nakon prodaje Kroosa...

Samo ću reč da sad ispada da nas je odlazak Sammera jako unazadio i to se sada debelo vidi. On brijem CA nebi dopustio!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 28 ruj 2017, 19:21

Kako je trenerski mag koji je dobio Pepa i Bayern 4:0 u Munchenu uspio popiti otkaz nakon 1 sezone i par tjedana?

#vertikalnost
#posjed
#tikitaka
#kontre
#prevara
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 28 ruj 2017, 20:08

U jednu ruku mi je drago što se ovo sad sve događa jer zadnjih 4 godine se svašta radilo što se nije trebalo raditi(a radilo se), a na koncu se baš sve polagalo u ostanak Katalonca u klubu koji je lijepo, elegantno dignuo sidro i otišao trošiti 400 milijuna € na uspjeh u dva ljetna prijelazna roka u plavi dio Manchestera, a sve vrijeme dok je bio u klubu se nisu dovodili potrebni igrači za zamjenu dugogodišnjih nositelja ekipe niti se pumpala kvaliteta na klupi gdje bi se smanjili izostanci tijekom ozljeda i ujedno smanjio utjecaj istih na rezultate i ambicije.
I onda su uzeli za trenera točno onog kojeg nisu smjeli uzeti, jer su kalkulirali da postoji velika šansa da se uzme trofej LP(što se nije dogodilo) i onda dogodi ovo što se sad događa.
Bayern je i 3. sezonu zaredom bez zamjenskog napadača i sve mu ovisi o Lewandowskom što je u potpunosti neozbiljno za takav jedan klub da mu je ne znam tko trener.
Uprava Bayerna je kao nikad prije izgubila kompas i sad će se vaditi iz situacije u nikad viđenim uvjetima; u uvjetima gdje dva igrača jednog kluba koštaju preko 300 milijuna eura, a već 5-6 godina niti jedan igrač nije izašao iz vlastite Bayernove nogometne akademije da popuni određena mjesta(ili rupe ako se pojave) u ekipi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 28 ruj 2017, 20:39

#PepJeKrivIZaOvo

#prokletičelavac

#PepOut
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la cruz » 29 ruj 2017, 07:13

Pep je naravno kriv za sav neuspjeh Bayerna.

ne mogu vjerovat da je to idalje popularno
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 ruj 2017, 09:58

pep je kriv za ono sto je kriv ni vise ni manje... covece nesmes ni spomenut doticnog cara savrsenog cak ni argumentirano odmah se javi forum mag anton il njegova 2 ucenika... ljudski je grijesiti idemo dalje... ako si negdje odlican ne znaci da bus svugdje... Bayern je specifican i nije isto trenirat milan real barcu i nas apropo toga
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 lis 2017, 08:26

Lahm napisao:Zamisli ti to, biti prvakom jedne zemlje, u kojem drzis godinama monopol, kupujes sve najbolje iz BLa,

Samo ću reči da je ovaj voz prošao...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 01 lis 2017, 11:56

Duma li iko od vas o mogućnosti dovođenja Kloppa??

To bi bilo još bolje od Tuchela u nekim stvarima.
Klopp je legenda već, ima iskustvo i autoritet, igrači ga instantno zavole i slušaju, plus forsira turbo nogomet kakav mi je uvijek bio drag!

Mislim, realnije je ovo s Tuchelom jer nema posla trenutno, ali nisam uvjeren koliko su u Liverpoolu oduševljeni dosadašnjim Kloppovskim Liverpoolom..

Bi li Klopp mogao pomoć Bayernu? Ja mislim da bi. Ito dugoročno
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu