Evo ovak,
jedan sam od onih koji smatra da je trener za sve kriv ili zaslužan.
Kod CA na moje iznenađenje imam jedno totalno drugačije mišljenje. Za ovo sve krivim upravu! Znači nije mi CA trn u očima nego činjenica da kad su sjebali Pepa da su se sa SVIM potezima pogubili i krunovali to s trenerom. Zato sam i reko, da to govno kaj su posrali su bar "na vrijeme" pobrisali a nisu razmazali.
Nakon LvG-a izabereš JUppa i onda na to staviš PEPA - sva tri trenera zaredom imaju smisla jer imaju istu filozofiju ili bar gledaju u isto istom smjeru. Nakon Pepa trebao bi uzeti nasljednika za sva ta tri trenera koji će i dalje nastaviti gajiti tu filozofiju, a ti uzmeš AnČelotija

Pa da si htio nisi mogu veću suportnost uzet ili ti više fulat!
Pa na koju PM, ak si se već odlučio za digića, nisi hapio na vrijeme Contea?
CA je CA, tu sam znao da nema sreće iako su neki mislili sve je bolje od Pepa (mater im glupu jebem), pokušao sam to okrenuti na dobar mlin, sam sebi prodavati fore da to ima smisla ako itd, al kad naša uprava toga nije bila svjestna...Pa to ti je koda ti treba štoper pa si kupiš Wagnera...
Uglavnom, najgori potez uprave nakon prodaje Kroosa...
Samo ću reč da sad ispada da nas je odlazak Sammera jako unazadio i to se sada debelo vidi. On brijem CA nebi dopustio!