Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

CroCHEF napisao:kako me nervira ovo oko sokolovo sad dobro mu je reko soldo da bi suci trbali malo i igrat pa vidjet kako je ono bilo u borbi bez ikakve nhamjere ne za zuti

FCB m@niac napisao:...jedini ko je sjebo njemačku i ko je kriv za poraz je KLOSE!!! Trener nije kriv za poraz pa da si vi glavu razbili radi toga....a glupan Klose..neznam zakaj....al danas je bio nadrkan do kurca i zna majmun glupi da ima žuti i ide onak odiza podjebat igrača...da je Muller nekaj takvoga napravil, razmel bi...ali Klose da je tak naivan i glup - nisam mogo vjerovat...
- uostalom Poldie je penala fulo, tak da i to je sreća za srbe, ali i Njemačka je igrala 5x bolje od srba i bez jednog igrača...
Njemačka može bit zadovoljna igrom, jer je pokazala da je moćna...malo sreće fali ali i to će doći...poraz opće nije bitan...., a srbi su danas pokazali da nemaju poima o nogometu...jbg

FCB_general napisao:Ja sam računao da Elf uzima najmanje 7 a najviše 9 bodova... Ispada da za prolaz će trebati jedino 6.
Onda sam odustao. 

Murta napisao:FCB_general napisao:Ja sam računao da Elf uzima najmanje 7 a najviše 9 bodova... Ispada da za prolaz će trebati jedino 6.
I za prvo mjesto će mu bit dovoljno 6 zbog gol razlike i ostalih rezultata.![]()
Nisam gledao utakmicu, samo 15 sekundi i za to vrijeme su Srbi zabili gol.Onda sam odustao.
![]()
Badstuber je smješan tad ispao pored Krasića, a uopće ne sumnjam da je tih situacija bilo jako puno.
Ne znam jel mi se to samo čini ili je ova prva njemačka generacija koju mnogi proglašavaju favoritom, a da su im napadači za austrijsku Bundesligu?

A ja mislio da ce mu nakon tekme s Srbijom doci iz dupeta u glavu! 

anton 1983 napisao:Može pitanje za vas koji pljuje BadGnjilog, uspu i ja ga pljujem. Daj mi recite kaj mislite o Ivanoviću?

Murta napisao:I za prvo mjesto će mu bit dovoljno 6 zbog gol razlike i ostalih rezultata.![]()
Nisam gledao utakmicu, samo 15 sekundi i za to vrijeme su Srbi zabili gol.Onda sam odustao.
![]()
Badstuber je smješan tad ispao pored Krasića, a uopće ne sumnjam da je tih situacija bilo jako puno.
Ne znam jel mi se to samo čini ili je ova prva njemačka generacija koju mnogi proglašavaju favoritom, a da su im napadači za austrijsku Bundesligu?

FCB_general napisao:Murta napisao:I za prvo mjesto će mu bit dovoljno 6 zbog gol razlike i ostalih rezultata.![]()
![]()
Ukoliko Elf prođe dalje, svi će posebno tu lijevu stranu Njemačke što više moguće iskoristit(ako budu imali pameti).
Tu Badstuber propušta, a daleko bolja opcija mi je Jansen na toj poziciji. Lijeva strana Njemačke i u napadu i u obrani se čini dosta lošom. Poldi još donekle prema naprijed jako koristan zna biti, ali Badstuber... Apsolutno ništa. Suigrači iz obrane namjerno mu ne žele dodati loptu u ove 2 utakmice jer čovjek ne zna kud bi s njom osim što bi natrag stajao, tako da Lahm stalno mora letit s Müllerom po desnoj strani.
U fazi obrane loše se piše lijevoj strani Elfa protiv jačih momčadi.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost