Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Švapska repka

PostPostao/la FCB m@niac » 18 lip 2010, 22:39

...e, da, Kloze opće nije bil loš - moram priznat da me iznenadio....malo je glup, ali nogomet još zna igrat.. :bravo:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 18 lip 2010, 22:42

kako me nervira ovo oko sokolovo sad dobro mu je reko soldo da bi suci trbali malo i igrat pa vidjet kako je ono bilo u borbi bez ikakve nhamjere ne za zuti
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 18 lip 2010, 23:03

A šta napravi Klose... Tragičar glavni na današnjoj utakmici. O Podolskom ne znam šta da kažem... Čovjek je brdo lopti potrošio i prije penala morao je zabiti onaj gol kada je uletio iza Ivanovića i Vidića(tzv. bedema u obrani :lol: ).
Nikako mi nije jasno da je on izveo kazneni udarac... I kad vidim još onako ne-njemački, skroz nisko i očito umjesto u sami gornji kut i jako... :neee:
Da je Elf zabio pogodak iz kaznenog udarca, dobili bi Srbiju koja je već u tim trenucima stravično drogirana bila(i to s igračem više). Tada bi bili ono, predozirani i nabili bi ih Nijemci do kraja utakmice. Ovako mogu zahvaliti Kloseu i Podolskom na čak, mogućem ispadanju već u skupini.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 lip 2010, 23:03

CroCHEF napisao:kako me nervira ovo oko sokolovo sad dobro mu je reko soldo da bi suci trbali malo i igrat pa vidjet kako je ono bilo u borbi bez ikakve nhamjere ne za zuti

Da istina danas 1. put osjetilo da je normalan fin i kulturan čovjek bio gost koji se ne povodi novinam i raznim napuhavanjima zvjezdica i na finjaka mu odbrusio...beusan kreten sudački kriterij da se ovako sudi u nekoj gribljoj tekmi nebi ostalo 11 igrača zajedno na terenu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 18 lip 2010, 23:08

FCB m@niac napisao:...jedini ko je sjebo njemačku i ko je kriv za poraz je KLOSE!!! Trener nije kriv za poraz pa da si vi glavu razbili radi toga....a glupan Klose..neznam zakaj....al danas je bio nadrkan do kurca i zna majmun glupi da ima žuti i ide onak odiza podjebat igrača...da je Muller nekaj takvoga napravil, razmel bi...ali Klose da je tak naivan i glup - nisam mogo vjerovat...

- uostalom Poldie je penala fulo, tak da i to je sreća za srbe, ali i Njemačka je igrala 5x bolje od srba i bez jednog igrača...
Njemačka može bit zadovoljna igrom, jer je pokazala da je moćna...malo sreće fali ali i to će doći...poraz opće nije bitan...., a srbi su danas pokazali da nemaju poima o nogometu...jbg :neee:

NE NE NE kriv je Low najviše jer forsira klosea,poldija i badstubera na beku...svi mu govorili da to ne radi al je tulavko ipak to napravio...kad tad se znalo da će ta 3 igrača biti najslabija karika a danas se sve poklopilo i svi 3 su sjebali teško :neee:
Nemože badstuber čuvat nekog hitrog igrača na krilu prespor je on je stoper...klose je odavno propao nešto slično kao i toni...podolski je nažalost česme još 1 tekmu i dao taj gol nekako al danas brate...inaće podolski i klose su i u 1 tekmi bili najlošiji u repki bez obzira kaj su dali golove...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 18 lip 2010, 23:21

sad je veci problem gana sutra najvjerovatnije pobjedom moze osigurat prolaz problem je u tome sto je trener srbin i sve zavisi sta ce on zamislit radje bi da gana prodje a to se moze desit ako sutra dobiju 2-3 razlike svabe njih 1-2 onda srbi moraju dobit 3 razlike a to NECE uspijet :lol:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 18 lip 2010, 23:52

Ja sam računao da Elf uzima najmanje 7 a najviše 9 bodova... Ispada da za prolaz će trebati jedino 6. :P
Vidjet ćemo šta će Löw prirediti za tu utakmicu.
Valjda neće i treću utakmicu zaredom igrati sa 3 stopera otraga. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 19 lip 2010, 05:42

FCB_general napisao:Ja sam računao da Elf uzima najmanje 7 a najviše 9 bodova... Ispada da za prolaz će trebati jedino 6.

I za prvo mjesto će mu bit dovoljno 6 zbog gol razlike i ostalih rezultata. ;)

Nisam gledao utakmicu, samo 15 sekundi i za to vrijeme su Srbi zabili gol. smile31 Onda sam odustao. icon_hy
Badstuber je smješan tad ispao pored Krasića, a uopće ne sumnjam da je tih situacija bilo jako puno. :mrgreen:

Ne znam jel mi se to samo čini ili je ova prva njemačka generacija koju mnogi proglašavaju favoritom, a da su im napadači za austrijsku Bundesligu? :smil42:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 19 lip 2010, 11:35

Murta napisao:
FCB_general napisao:Ja sam računao da Elf uzima najmanje 7 a najviše 9 bodova... Ispada da za prolaz će trebati jedino 6.

I za prvo mjesto će mu bit dovoljno 6 zbog gol razlike i ostalih rezultata. ;)

Nisam gledao utakmicu, samo 15 sekundi i za to vrijeme su Srbi zabili gol. smile31 Onda sam odustao. icon_hy
Badstuber je smješan tad ispao pored Krasića, a uopće ne sumnjam da je tih situacija bilo jako puno. :mrgreen:

Ne znam jel mi se to samo čini ili je ova prva njemačka generacija koju mnogi proglašavaju favoritom, a da su im napadači za austrijsku Bundesligu? :smil42:

Nisu 1 favoriti a najbolji napadači ove sezone su na klupi a gnoj igra+Badstuber na beku koj nemaže čuvat neko lagano i brzo krilo...Low sam blamira sebe kao i našeg Holgera koji je odličan mladi stoper a ne bek...Low tenkre na m3...defintivno njegov poraz a da ne pričam zamjene koje je napravio totalno krive i prekasno :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 19 lip 2010, 14:43

Low brani Badtrubu! :haha: A ja mislio da ce mu nakon tekme s Srbijom doci iz dupeta u glavu! :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 19 lip 2010, 15:06

Može pitanje za vas koji pljuje BadGnjilog, uspu i ja ga pljujem. Daj mi recite kaj mislite o Ivanoviću?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 lip 2010, 15:20

anton 1983 napisao:Može pitanje za vas koji pljuje BadGnjilog, uspu i ja ga pljujem. Daj mi recite kaj mislite o Ivanoviću?

O Ivanoviću kada igra za Srbiju ništa lijepo. Ispao je jučer zajedno sa Nemanjom smiješan, a Poldi to ne kazni. :lol:
Za razliku od onoga koji igra za Chelsea što je nešto sasvim drugo. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 lip 2010, 15:25

Murta napisao:I za prvo mjesto će mu bit dovoljno 6 zbog gol razlike i ostalih rezultata. ;)

Ukoliko Elf prođe dalje, svi će posebno tu lijevu stranu Njemačke što više moguće iskoristit(ako budu imali pameti :D ).
Tu Badstuber propušta, a daleko bolja opcija mi je Jansen na toj poziciji. Lijeva strana Njemačke i u napadu i u obrani se čini dosta lošom. Poldi još donekle prema naprijed jako koristan zna biti, ali Badstuber... Apsolutno ništa. Suigrači iz obrane namjerno mu ne žele dodati loptu u ove 2 utakmice jer čovjek ne zna kud bi s njom osim što bi natrag stajao, tako da Lahm stalno mora letit s Müllerom po desnoj strani.
U fazi obrane loše se piše lijevoj strani Elfa protiv jačih momčadi. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 lip 2010, 23:03

FCB_general napisao:
Murta napisao:I za prvo mjesto će mu bit dovoljno 6 zbog gol razlike i ostalih rezultata. ;)

Ukoliko Elf prođe dalje, svi će posebno tu lijevu stranu Njemačke što više moguće iskoristit(ako budu imali pameti :D ).
Tu Badstuber propušta, a daleko bolja opcija mi je Jansen na toj poziciji. Lijeva strana Njemačke i u napadu i u obrani se čini dosta lošom. Poldi još donekle prema naprijed jako koristan zna biti, ali Badstuber... Apsolutno ništa. Suigrači iz obrane namjerno mu ne žele dodati loptu u ove 2 utakmice jer čovjek ne zna kud bi s njom osim što bi natrag stajao, tako da Lahm stalno mora letit s Müllerom po desnoj strani.
U fazi obrane loše se piše lijevoj strani Elfa protiv jačih momčadi. :roll:

Low je kreten reko sam to i prije prvanstva i sad to tvrdim...btw nije Jansen rešenje jer je rupa kao bek već mali Aogo il da Lahm pređe na lijevu a Boateng otiđe na desnu stranu...Podolski je nikakav realizacija čista nula kao i prodori za mene čista klupa i lijevo Ozila stavit,Mullera u sredinu i Marina desno..to su opcije koje i malo dijete vidi al ovaj debil ne...na pressici nije ni znao s kim igra reko je s bosnom i hrvatskom.. :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 lip 2010, 14:13

Ako bu več mico BadGnjilog onda ga nesmije hiti van iz ekipe već treba njega stavit na štopera uz Mertea i odjebat Friedricha...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga