ok, znači da krenemo od početka, dobro:
(iako, lako nam je sad pričati o ovome, jelda.......

)
da mi netko iz kluba spomene prodaju Lucia i ne produživanje ugovora Ze Robertu, vjerojatno bi mu dao otkaz, to je pod broj 1 !!! dakle, Ze Robertu dat što želi, a i Luciu ponuditi novi ugovor!
gdje se nalazi loša točka u momčadi? naravno, odmah vidim rensinga, lella i oddu!
e, prvo, dovesti golmana, najbolje švabu, tj. adler, neuer ili nekog trećeg!!! cijena nije bitna, naravno, ta nebi bio skup ko gomez
zatim, desni bok.. ne bi si razbijao glavu dal da premjestim Lahma desno, ne, neka ga tamo lijevo kad mu već odlično ide!
nego bi pretražio tržište, a pošto smo vidili da se moglo dovesti jednog Srnu ili Bosingwu, a i Rafinhu, ne bi žalio dati koji milijunček više za potvrđenu kvalitetu koju mi nužno trebamo na toj poziciji!!!! svejedno koga od ove trojke!
vezni red? hmm.... ne znam šta bi sa ovim van bommelom, sad kad smo već potpisali s Tymoschyuk-om, a evo neam ti pojma, važan je igrač, ali di će igrati?! ma ponudio bi mu jednogodišnji pa ako oće oće...
ribery ribery ribery, a šta ću ja s tobom?! ma, NOVI UGOVOR, pa ako traži 6 milja, ništa, ama dao bi mu i 8!!!! samo ostani!
desno? schweini mi nije nešto na toj poziciji, hamit također, ali ću zadržati schweinija zbog izbora igrača u veznom redu, a hamita ću lijepo prodati jer mu ističe ugovor... a koga dovesti? rajrađe robbena, al nema šanse da ga real proda, nisu glupi valjda!

još bi pretražio tržište pa valjda će se pronaći štogod.
napad je popunjen a još nam dolazi Olić, mislim da ne treba još jedan napadač, imamo tu trojku a i mali Mueller je tu, možda i on uđe nekad....
prodao bi lella, hamita i zatrao oddu! poslao bi vjerojatno kroosa, baumjohanna i brenu na posudbe, a sosu, van buytena i ottla bi zadržao neko vrijeme, jer trebat će mi širine u izboru zamjena... posebno kad se ozljede ribery ili ze roberto...
možda se nađe među juniorima netko solidan.....
a što se trenera tiče, vidim da mi Heynckes drži momčad kako treba, mislim da on može odraditi još dvije sezone, a i sam kaže da (cit.) ''ima još vatre u meni''
tako da bi mi sastav bio ovakav:
Neuer
Srna - Lucio - Demichelis - Lahm
Schweini/(???) - Tymoschyuk - Ze Roberto - Ribery
Klose - Olić
milsim da se s ovakim (dosta uigranim i iskusnim) sastavom može daleko dogurati...