GENERALI PRIJE BITKE!

Arhivirane teme...

Re: GENERALI PRIJE BITKE!

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 24 stu 2009, 14:24

pa Gomez je bio "pikiran" poodavno ! on je jednostavno morao obuci dres Bayerna ..
ima sve predispozicije kao i "nacionalnost" za to :lol:
a jasno je da ga je uprava preplatila , jer bolje 30M nego kasnije uci u trku sa nekim šeikom i popeti se i do 40M ..
gadi mi kak je taj nogomet sada postao cista industrija :neee:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la cruz » 24 stu 2009, 15:10

ok, znači da krenemo od početka, dobro:

(iako, lako nam je sad pričati o ovome, jelda....... ;) )

da mi netko iz kluba spomene prodaju Lucia i ne produživanje ugovora Ze Robertu, vjerojatno bi mu dao otkaz, to je pod broj 1 !!! dakle, Ze Robertu dat što želi, a i Luciu ponuditi novi ugovor!

gdje se nalazi loša točka u momčadi? naravno, odmah vidim rensinga, lella i oddu!

e, prvo, dovesti golmana, najbolje švabu, tj. adler, neuer ili nekog trećeg!!! cijena nije bitna, naravno, ta nebi bio skup ko gomez ;)

zatim, desni bok.. ne bi si razbijao glavu dal da premjestim Lahma desno, ne, neka ga tamo lijevo kad mu već odlično ide!

nego bi pretražio tržište, a pošto smo vidili da se moglo dovesti jednog Srnu ili Bosingwu, a i Rafinhu, ne bi žalio dati koji milijunček više za potvrđenu kvalitetu koju mi nužno trebamo na toj poziciji!!!! svejedno koga od ove trojke!

vezni red? hmm.... ne znam šta bi sa ovim van bommelom, sad kad smo već potpisali s Tymoschyuk-om, a evo neam ti pojma, važan je igrač, ali di će igrati?! ma ponudio bi mu jednogodišnji pa ako oće oće...

ribery ribery ribery, a šta ću ja s tobom?! ma, NOVI UGOVOR, pa ako traži 6 milja, ništa, ama dao bi mu i 8!!!! samo ostani! :)

desno? schweini mi nije nešto na toj poziciji, hamit također, ali ću zadržati schweinija zbog izbora igrača u veznom redu, a hamita ću lijepo prodati jer mu ističe ugovor... a koga dovesti? rajrađe robbena, al nema šanse da ga real proda, nisu glupi valjda! :lol: još bi pretražio tržište pa valjda će se pronaći štogod.

napad je popunjen a još nam dolazi Olić, mislim da ne treba još jedan napadač, imamo tu trojku a i mali Mueller je tu, možda i on uđe nekad.... :D

prodao bi lella, hamita i zatrao oddu! poslao bi vjerojatno kroosa, baumjohanna i brenu na posudbe, a sosu, van buytena i ottla bi zadržao neko vrijeme, jer trebat će mi širine u izboru zamjena... posebno kad se ozljede ribery ili ze roberto...

možda se nađe među juniorima netko solidan..... ;)

a što se trenera tiče, vidim da mi Heynckes drži momčad kako treba, mislim da on može odraditi još dvije sezone, a i sam kaže da (cit.) ''ima još vatre u meni''

tako da bi mi sastav bio ovakav:

Neuer

Srna - Lucio - Demichelis - Lahm

Schweini/(???) - Tymoschyuk - Ze Roberto - Ribery

Klose - Olić

milsim da se s ovakim (dosta uigranim i iskusnim) sastavom može daleko dogurati... 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 24 stu 2009, 16:58

1. nema tih para za koje bi Ronaldhinjo došo u Bayern

2. to je igrač koji će se teško odreći nažderavanja sa pajdašima u Barceloni....po meni on je propao..
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la sch0ll7 » 26 stu 2009, 17:32

Dolazim prvi dan na posao...novinarska konferencija...dobar dan ime mi je Van Gaal ...etc...etc...

1. sastanak za Ulli-em vezi ekipe

Gaal: ja sam taj i taj drago mi je..hocu da osvojim sve sto se da...volio bih tako i tako

Ulli: Boli me kurac ko si ti ja sam ovdje Bog i batina...osvojit ces ako ja dovedem igrace jer ti si bezvezan trener i doveo sam te samo zato jer me je javnost pritiskala da dam otkaz klinsi-u...ti samo slusaj pokupi pare jer ako ne budes slusao za pola godine ces napustiti klub!!!..ne mjesaj se u moj posao jesi cuo balavac jedan!

Gaal: samo gleda i nezna sta da kaze...

2. sastanak

Ulli sav presran udje u kancelariju i crveni se kao nikada do sad...

Gaal: sta je bilo?

Ulli: ne pitaj...u sred noci me je napala grupa pedera i rekla ako budem nastavio biti vaki kreten da ce me jebat svaki dan do kraja zivota 10x dnevno u paksu...tako da samo reci sta trebas i sve cemo srediti da osvojimo te titule o kojim si pricao neki dan...

Gaal: hocu novog golmana i full backa.

svidja mi se Neuer, Adler, Mandanda,....Rafinha, Beck, Bosingwa

Kojeg god mozete dovesti za te dvije pozicije bicu veseo i jako ce pojacati ekipu jer Lell, Gorlitz i Rensing nisu za to...vec za prodaju

Ze Robertu pod hitno produzite ugovor bice nam jako vazan igrac!
A Lucio ako nece da ostane nek ide imamo pokrivenu odbranu.

Igrao bih 4-3-3 i ovaj mali Muller je super ali mi dovedi i Robbena ako je ikakva mogucnost.

Prodaj Van Bommela, Baumjohanna, Lella, Gorlitza, Rensinga, Tonia, Sosu...odjebi Odda
Dovedi mi Neuera, Rafinhu i nekog da bude Lahmu rezerva...onaj Pranjic mi se svidja iz Hereveena...i umjesto Tonia dovedi Dzeku ili Gomeza koji god bude na volju

3. sastanak

Ulli: jao opet su mi dosli usred noci...malo falilo da me ne siluju

Gaal: mani se budalestinja...jesi ti meni sredio sta?

Ulli: sredio sam Rafinhu, Neuera, Pranjica, Robbena i Gomeza jer Dzeko kaze da ide u Milano

Gaal: dobro je nema veze mozemo i sa Gomezom

4. sastanak

Ulli: jebote ovi nisu normalni...jedan mi zvizno prstenjaka u pakšu

Gaal: dobro je bice bolje kad skontaju da nisi vise isti peder kao prije

Od ovih igraca sam sklopio ekipu...

..................Neuer.....................
Rafinha....DVB.........Micho.......Lahm[c]

................Tymo........................
........Schweini.......Ze Roberto........

Robben..............................Ribery
..................Gomez....................

Klupa: Borowski, Ottl, Hamit, Badstuber, Muller, Klose, Pranjic, Breno

Gaal: Mozda sam nekog zaboravio al to zato jer nemogu izbiti iz glave sliku kako ti onaj mangup šopa prstenjaka u pakšu hahahahahahaha
sch0ll7

PostPostao/la TulE » 26 stu 2009, 17:40

:?
TulE

PostPostao/la The Scarface » 26 stu 2009, 17:43

TulE napisao::?

+1.

WTF was that ? :roll:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la sch0ll7 » 26 stu 2009, 17:46

heh...malo sale:D
sch0ll7

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 26 stu 2009, 22:31

men's cini da si ti malo popio pa ono pisao !
no to sam samo ja :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la cruz » 01 pro 2009, 11:05

sch0ll7 napisao:2. sastanak

Ulli sav presran udje u kancelariju i crveni se kao nikada do sad...

Gaal: sta je bilo?

Ulli: ne pitaj...u sred noci me je napala grupa pedera i rekla ako budem nastavio biti vaki kreten da ce me jebat svaki dan do kraja zivota 10x dnevno u paksu...tako da samo reci sta trebas i sve cemo srediti da osvojimo te titule o kojim si pricao neki dan...

:lol: :lol: :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva