Da li trebamo dovesti Heitingu?

Arhivirane teme...

1.) Da, trebamo ga dovesti
2
25%
2.) Trebamo ga dovesti samo ako ne košta više od 5 miliona eura
5
63%
3.) To je opčenito baćen novac i netrebamo ga dovoditi
1
13%

Ukupno glasova : 8

PostPostao/la anton 1983 » 15 lis 2010, 08:40

Otvoril bum temicu da na brzaka raspravimo o ovom igraču i da svako od vas iznese svoje mišljenje o eventualnom dolasku ovog igrača u Bayern.

Heitinga za mene nije idealno rješenje za probleme u Bayernovoj obrani. Mislim da je to svačije mišljenje i pitanje je kako bi se taj igrač snašao u Bayernu. Mijenja klubove i nikako da se izbori za mjesto u prvih 11 i još uz to, to nisu neki posebno veliki klubovi. Al onda opet treba razmišljati praktično. Sa njim, mi bi dobili toliko potrebnog igrača koji može igrati poziciju štopera i poziciju desnog beka kao zamjena za Lahma.

Pošto van Gaal više neračuna na Demichelisa, normalno je ta očekivati da će nas on napustiti na zimu. U tom slučaju jedan igrač kao Heitinga nama sigurno nebi loše došao jer samo prodati Demichelisa i ne dovesti još jednog igrača, baš takvog profila i koji može igrati na tim pozicijama bilo bi preriskantno. Ali isto tako treba paziti na cijenu jer sada davati 10+ miljona bi ipak bilo previše, pogotovo ako ga nekupujemo kao igrača koji će striktno igrati u prvih 11. A i tu je još jedan +, ako on dođe možda više nećemo van Buytena morati gledati u prvih 11 :mrgreen:

Ova tema, možda i nije tako interesantna, ali dati će dobar odraz stanja stvari mislići pri tom na to u kojoj se fazi nalazi ovaj forum... ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Da li trebamo dovesti Heitingu?

PostPostao/la cruz » 15 lis 2010, 11:13

anton 1983 napisao:Ova tema, možda i nije tako interesantna, ali dati će dobar odraz stanja stvari mislići pri tom na to u kojoj se fazi nalazi ovaj forum... ;)

ne možeš nikako točno zaključiti u kakvom je stanju ovaj forum kad se susreću stvarno najrazličitija mišljenja ...

a i zato što ima nekoliko nekompetentnih mladića koji misle da su znalci i sl. ;)

heitinga?

ja ga osobno ne smatram nekom igračinom, međutim pošto će demichelis vjerojatno ća, van buyten stari... ostaju nam samo breno i badstuber... kad može igrati van buyten može i heitinga!!!
badstuber je po meni BAREM na jednakoj razini sada ko heitinga, s tim da mu je tek 20-21 godina..
breno je očito talent ali nakon ove ozljede trebat će mu sezona dvije da uđe u pravu formu, dakle još je nedokazana njegova kvaliteta i dal je dovoljno dobar za Bayern..

zakjučak: pokušati naći bolje opcije, ako ih ne bude onda sam ZA heitingu!

p.s. ne treba zanemariti činjenicu da je niskozemac...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 15 lis 2010, 13:41

Nisam za Heistingu, iz razloga jer mislim da nam obrana i nije tak trula....kad neigra Buyten naravno...
Prvo me zanima, koje su šanse da se dovede Heitinga, jer smatram da Gaal neće dovodit nikoga, barem kaj se tiče obrane...on vjeruje Badstuberu tolko da će bit u prvih 11 bez obzira na kikseve.... a ako se odluči i za Demichelisa, onda nam Heitinga sigurno netreba...

Mi moramo nać zamjenu za Bommela...nekoga ko će se uklopit kraj Švajnija....ak se švajn popravi....jer ovakvom igrom u ovoj sezoni, morat ćemo i njega mjenjat...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 15 lis 2010, 15:43

Moj odgovor je pod b) :mrgreen:
Zašto? Već sam spomenio da je on meni igrač upitne kvalitete i baš iz tog razloga što nikad nije bio meta razno raznih Rekordmeistera iz top 4 lige, a ni onih koji su iza tih rekordera. Dovest ga za nekih 5 mil. € da bude pričuva, svakako ne škodi. :mrgreen:
Ovako da s njime se može nešto ozbiljno računati, to nikako. Jer svjetska klasa on nije, niti će poput Luce Tonija i par rijetkih pojedinaca uspjeti u jeseni 20-ih i ulasku i 30-te uspjeti iskazat se na velikoj sceni.
Dakle, djelomice sam za njega, ali bolje je tražiti daleko kvalitetnija rješenja ili uložiti kapital u još jednu mladost. Ovo što nije ni jedno ni drugo tek treba biti neki rezervni plan. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 15 lis 2010, 18:07

Ne može biti gori od Bujtena, Trube, Contenta nikako. Ako moze doći za nekih 5 milki, bujrum.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 16 lis 2010, 09:05

nele-BHF napisao:Ne može biti gori od Bujtena, Trube, Contenta nikako. Ako moze doći za nekih 5 milki, bujrum.

Brijem da je cijena oko 7-8m al on bi bio ok alternativa kao i solidan prvotimac jer mi nemamo dobru zamjenu za Lahma a lik nije lošiji od Miche i Buytena da ga jebeš na stoperu...ako je u okviru cijene Miche ja sam za :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 16 lis 2010, 09:19

imamo solidnu zamjenu la Lahma... je da je mlad i utakmica je bila prijateljska ali kako je cuvao CR7 vidim velik potencijal

Jurlich :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la JOŠKO » 17 lis 2010, 21:08

doro napisao:
nele-BHF napisao:Ne može biti gori od Bujtena, Trube, Contenta nikako. Ako moze doći za nekih 5 milki, bujrum.

Brijem da je cijena oko 7-8m al on bi bio ok alternativa kao i solidan prvotimac jer mi nemamo dobru zamjenu za Lahma a lik nije lošiji od Miche i Buytena da ga jebeš na stoperu...ako je u okviru cijene Miche ja sam za :bravo:

Ja se isto slažem sa ovom konstatacijom.Za Miću se može dobiti oko 8 milja i tu lovu se može odmah preusmjeriti za Heitingu.Nadam se da će uprava zauzdati Gaala da ne počne kupovati nizozemske igrače.U svakom slučaju bi bilo dobro da se riješe i Gnojtena.Badstuber i Heitinga bi bili solidan stoperski par. :navijac:
JOŠKO

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2010, 11:58

heitinga nemora dpć samo ako nas napusti Micho. Odu li Micho i Tymo mi nejga moramo dovesti zbog premalog broja igrača na određenim pozicijama...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 20 lis 2010, 08:42

Utakmica sa Clujom nam je pokazala (bar meni) da mi svakak moramo dovest Heitingu...Uzmemo li u obzir da je Buyten za odstrel, da Tymo nebre igrat stopera, a Demichelis se jednostavno ne sviđa Gaalu...jednostavno nemamo STOPERA!!

Naravno, cijena mu nebi smjela preć 5 Mlja.. :a045:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Lizarazu » 20 lis 2010, 09:02

ako se za michu može uzeti koliko bi koštao heitinga (+2-3 mio) 'vamo s njim.
evo brenu hapaju prepone, tako da ne može trenirati punim kapacitetom. naravno da očekujem puno od njega, jer je i sam izjavio da će mu naredni nastupi (čitaj polusezona) pokazati može li šta uraditi u bayernu.
Lizarazu
Bixente

Vrati se na: Arhiva