Heitinga za mene nije idealno rješenje za probleme u Bayernovoj obrani. Mislim da je to svačije mišljenje i pitanje je kako bi se taj igrač snašao u Bayernu. Mijenja klubove i nikako da se izbori za mjesto u prvih 11 i još uz to, to nisu neki posebno veliki klubovi. Al onda opet treba razmišljati praktično. Sa njim, mi bi dobili toliko potrebnog igrača koji može igrati poziciju štopera i poziciju desnog beka kao zamjena za Lahma.
Pošto van Gaal više neračuna na Demichelisa, normalno je ta očekivati da će nas on napustiti na zimu. U tom slučaju jedan igrač kao Heitinga nama sigurno nebi loše došao jer samo prodati Demichelisa i ne dovesti još jednog igrača, baš takvog profila i koji može igrati na tim pozicijama bilo bi preriskantno. Ali isto tako treba paziti na cijenu jer sada davati 10+ miljona bi ipak bilo previše, pogotovo ako ga nekupujemo kao igrača koji će striktno igrati u prvih 11. A i tu je još jedan +, ako on dođe možda više nećemo van Buytena morati gledati u prvih 11
Ova tema, možda i nije tako interesantna, ali dati će dobar odraz stanja stvari mislići pri tom na to u kojoj se fazi nalazi ovaj forum...
width="960"