(12/08/2012) DFL Supercup FCB -:- BVB

Arhivirane teme...

Re: (12/08/2012) DFL Supercup FCB -:- BVB

PostPostao/la Red passion » 13 kol 2012, 11:51

Gledao sam cijelo 2. poluvrijeme i ne mogu vjerovati da klub poput Bayerna si može treću sezonu u nizu dopustiti onakvu lošu igru. Stvarno nevjerovatno u što se naš klub pretvorio izrazito od sezone 10/11., pa ne mogu shvatiti nikako da je utakmica riješena i gotova nakon prvih 45 minuta. smile44 :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: Stalno to preseravanje u 2. poluvremenu, nedostatak volje za nogometom, igrom i golovima mi već poćinje ići totalno na živce.
Da, dobili smo utakmicu 2:1, poveli 2:0 u 1. dijelu, igrali jako dobro, osvojili superkup i prekinuli niz od 5 uzastopnih poraza protiv Dortmunda što je mentalno bitno za obračun u prvenstvu. No sve su uništili s odvratnim i negledljivim 2. poluvremenom. Priče o tempiranju forme, snage, energije, znojenja i čega već jednostavno ne prolazi kod mene više. :nono: :nono: :nono: Nije sada 3-4. mjesec 2013. da se tu i tamo nešto izvodi zbog 2-3 fronta i sl., već je uvodna utakmica uoči prvenstva. Zbog takvog pristupa i načina igre smo i ostali bez svih titula s iznimkom finala ovog svibnja i dok se takvo ponašanje i pristup ne promijeni kod cijelog kluba, neće biti ni gaženja Bundeslige ni ničega.
Koliko god svi bili zadovoljni, ja sam nezadovoljan, jer prekipjelo mi je gledati ta posrana 2. poluvremena u kojem se svi ponašaju nezainteresirano i samo jebu tu loptu ko kakvi znalci, a ni blizu Guardioline učinkovitosti. :| Više rezultat ne može amnestirati ovakve slabosti i aroganciju naših tzv. zvijezda prema svojim protivnicima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 13 kol 2012, 12:59

A rek'o sam ti na poluvremenu već kako će izgledati drugo poluvrijeme. :| Standardno brate...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 13 kol 2012, 13:27

I da, kako možete toliko faliti Dantea u ovoj utakmici, a u nastavku posta navedete 3 njegove čiste greške, iz koje je pao jedan gol, a iz druge dvije smo imali sreće jer su igrači BVB-a mašili zicere?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 13 kol 2012, 13:58

Ma neka ga je Đilkos zabio pa neka ide sve kvragu... Biti će zanimljiva borba za jedno mjesto u napadu ....Nemojte me pogrešno shvatiti ja mislim da je Đilkos kompletniji igrač od Gomeza
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 13 kol 2012, 14:07

UltrasMentalita napisao:Ma neka ga je Đilkos zabio pa neka ide sve kvragu... Biti će zanimljiva borba za jedno mjesto u napadu ....Nemojte me pogrešno shvatiti ja mislim da je Đilkos kompletniji igrač od Gomeza

neće te niko pogrešno shvatiti, ta imamo oči

taman otvorim na tz-u članak o Mandžukiću i čitam komentare ....

:shock: Sjebao sam se!!! ko zna njemački neka pročita komentare! :a045:

onaj osjećaj kada vidiš da većina razmišlja ko ti
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 13 kol 2012, 14:16

LuctL napisao:Gol sigurno nije Danteova greška.

Također, imaj na umu da mu je ovo prva službena tekma, i to protiv Dortmunda, a ako ti nisi vidi da je obrana bila stabilnija nego prošle puteve kad smo igrali protiv njih, onda nešto ne funkcionira.

Ma jašta je care. Lopta mu je prošla 3 cm od njegove noge. Da se primakao Lewandowskom koliko je trebalo, lopta nebi mogla proći. Ali dobro...

I imam na umu ja sve to, nego sam samo rekao za ove što ga hvale, a u istom postu navedu kardinalne greške. Svakako da Dante može bolje, i to ja i očekujem. ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lennon » 13 kol 2012, 17:11

UltrasMentalita napisao:Ma neka ga je Đilkos zabio pa neka ide sve kvragu... Biti će zanimljiva borba za jedno mjesto u napadu ....Nemojte me pogrešno shvatiti ja mislim da je Đilkos kompletniji igrač od Gomeza

ja ne vjerujem, kaj taj Gomez još mora napraviti da ga vi počnete cijeniti. svi serete za njega a nema kluba na svijetu koji ga nebi htio za prvog centarfora. slažem se da mandžo ima brzinu, više trči, al ljudi moji mi trebamo kilera koji će pospremat sve u gol i Gomez to fenomenalno radi 2 sezone, čovjek trpa sve, glavom, nogom, petom, trbuhom, ku..em, svime.
statistika - e da, to je ono što prati najveće centarfore na svijetu i ona je jebeno na Gomezovoj strani. pa onda po takvom ni jedna od najvećih legendi Bayerna moj avatar Gerd Muller nebi bio igrač.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 13 kol 2012, 20:19

Ja nisam rekao da Gomez nije vrhunski napadač ali da je Đilkos kompletniji igrač to jest da ima više dobrih osobina od Gomeza .....
UltrasMentalita
Apostol

Prethodni

Vrati se na: Arhiva