Stalno to preseravanje u 2. poluvremenu, nedostatak volje za nogometom, igrom i golovima mi već poćinje ići totalno na živce. Da, dobili smo utakmicu 2:1, poveli 2:0 u 1. dijelu, igrali jako dobro, osvojili superkup i prekinuli niz od 5 uzastopnih poraza protiv Dortmunda što je mentalno bitno za obračun u prvenstvu. No sve su uništili s odvratnim i negledljivim 2. poluvremenom. Priče o tempiranju forme, snage, energije, znojenja i čega već jednostavno ne prolazi kod mene više.
Nije sada 3-4. mjesec 2013. da se tu i tamo nešto izvodi zbog 2-3 fronta i sl., već je uvodna utakmica uoči prvenstva. Zbog takvog pristupa i načina igre smo i ostali bez svih titula s iznimkom finala ovog svibnja i dok se takvo ponašanje i pristup ne promijeni kod cijelog kluba, neće biti ni gaženja Bundeslige ni ničega.Koliko god svi bili zadovoljni, ja sam nezadovoljan, jer prekipjelo mi je gledati ta posrana 2. poluvremena u kojem se svi ponašaju nezainteresirano i samo jebu tu loptu ko kakvi znalci, a ni blizu Guardioline učinkovitosti.
width="960"