eh da nešto napišem i ovdje......imam par nekih ideja pa da ih iznesem u post
kadar izgleda ovako :
Golmani: Jörg Butt, Thomas Kraft, Michael Rensing
Obrana: Edson Braafheid,Daniel van Buyten, Martin Demichelis, Andreas Görlitz, Breno, Philipp Lahm, Holger Badstuber,
Christian Lell
Sredina: Franck Ribéry, Hamit Altintop, Arjen Robben, Andreas Ottl, Mark van Bommel, Alexander Baumjohann, Danijel Pranjic, Bastian Schweinsteiger, Anatoliy Tymoshchuk
Napad: Luca Toni, Ivica Olić, Miroslav Klose, Thomas Müller, Mario Gomez
e vako, počeo bi redom: Butt vjerojatno ode sljedeće godine, ili može ostati kao drugi, treći golman, Rensinga zatrat a Krafta ostavit na mjesto trećeg ili drugog golmana. dalje, lell, pod hitno noga. Breno-obavezno treba dati na posudbu i vidjeti kako će se razviti u nekom klubu gdje će konstantno dobivati 90 minuta. ostalo sve ostaviti za sljedeću sezonu. Ribery nas 100% napušta, jedino možda neće otići ako ovi drugi odustanu od njega(i to je moguće, stalno je ozljeđen

), Hamit ide na ljeto ili sad na zimu, bommel isto više ne treba tu biti i nažalost pranjiću također se zahvaliti i prodat ga negdje(ak ga netko htjedne), ostalo sve neka...Klose i Toni noga, ja bih i gomeza prodao ako bi netko ponudio bar 25 mil € za njega ali sumnjam da je itko još manit toliko osim nas, znači toni i klose, ćao, ostali neka ih tu.....
ajmo u brojkama to je: Rensing 1 mil €, Lell 1 mil €, Ribery (kolika je ono klauzula ove sezone ako će ići, pošto ima još samo jednu sezonu ugovora-ovdje nisam siguran pa me ispravite ako griješim) 17 mil €, Bommel 0 mil €, Hamit 0 mil€, Pranjić 5 mil€ Toni 5 mil €, Klose 8 mil €, eee plus minus je jednako 37 mil €
e sad idemo u shoping
Neuer 17 mil€
Rafinha 12 mil €
Flamini 10 mil €
Van der Vaart 15 mil €, i u brojkama 54 mil €-sitnica
i to bi izgledalo:
--------------------------------------------------------------------Neuer-------------------------------------------------------------------
-----Rafinha------------------------Demichelis----------------------------------Badstuber-----------------------------Lahm----------
---------------------------------------------------------------Tymoshuk------------------------------------------------------------------
--------------Schweinsteiger------------------------------Van der Vaart---------------------------------Flamini----------------------
------------------------------------------Robben------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------Gomez---------------------------------------------
sad malo bih ja to nekad zarotirao, ali prepustimo to gaalu