Bayernov „idealan“ kadar.

Arhivirane teme...

Re: Bayernov „idealan“ kadar.

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2009, 09:59

Kaj se tiće Rafinhe, ja mislim da ćemo mi na zimu još jedanput probati. Al bit će gadno ak ćemo ići u ligu Uefe jer to je gadan gubitak novaca pa nisam baš ziher da ćemo se baciti u investiranje. Bilo kako bilo, nama će liga Uefe gadno naštetit i bez obzira dal mi nehog prodali na zimu i taman da nikoga nedovedemo mi ćemo sezonu završiti u minusu. Naravno sve ovisi o tome dal će ugovor sa Audijem ulaziti u bilancu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 14 stu 2009, 11:16

mislim da će ugovor s Audi-jem ući u bilancu 2009.-te, a Europa League u bilancu 2010.

ili?! :?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2009, 12:05

cruz napisao:mislim da će ugovor s Audi-jem ući u bilancu 2009.-te, a Europa League u bilancu 2010.

ili?! :?

Nebitno, al pušimo lovu kak god da ga okrenemo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 14 stu 2009, 14:57

Pricao sam sa momkom koji se bavim izricanjem buducnosti :lol: kaze da bi ovaj sastav bio ko idealan za bayern i da bi sa njim osvojili sve moguce: :mrgreen:

Vidonjak Branko:
"
----------------Van Persie---------------------
----Ribery-------------------------Robben----
-------------------Diego------------------------
----Ozil---------------------------Srna---------
-------------------------------------------------
-Bruno-Alves---Micho---buyten-----Lahm--
---------------------LLoris---------------------
"
Zadnja izmjena: TulE; 14 stu 2009, 18:16; ukupno mijenjano 2 put/a.
TulE

PostPostao/la likma » 14 stu 2009, 17:25

Imali bi viska igraca svaku utakmicu, kako ne bi osvojili :mrgreen:
likma

PostPostao/la cruz » 15 stu 2009, 11:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to tulE!!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 15 stu 2009, 20:39

taj bi sastav svaku tekmu primio 2 gola vise nego sto mogu postici :bravo:

mada bi bilo fino vidjeti to na jednom mjestu , NE DAM PERSIJA 8-) :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Effenberg23 » 17 stu 2009, 18:10

eh da nešto napišem i ovdje......imam par nekih ideja pa da ih iznesem u post :D
kadar izgleda ovako :
Golmani: Jörg Butt, Thomas Kraft, Michael Rensing
Obrana: Edson Braafheid,Daniel van Buyten, Martin Demichelis, Andreas Görlitz, Breno, Philipp Lahm, Holger Badstuber,
Christian Lell
Sredina: Franck Ribéry, Hamit Altintop, Arjen Robben, Andreas Ottl, Mark van Bommel, Alexander Baumjohann, Danijel Pranjic, Bastian Schweinsteiger, Anatoliy Tymoshchuk
Napad: Luca Toni, Ivica Olić, Miroslav Klose, Thomas Müller, Mario Gomez

e vako, počeo bi redom: Butt vjerojatno ode sljedeće godine, ili može ostati kao drugi, treći golman, Rensinga zatrat a Krafta ostavit na mjesto trećeg ili drugog golmana. dalje, lell, pod hitno noga. Breno-obavezno treba dati na posudbu i vidjeti kako će se razviti u nekom klubu gdje će konstantno dobivati 90 minuta. ostalo sve ostaviti za sljedeću sezonu. Ribery nas 100% napušta, jedino možda neće otići ako ovi drugi odustanu od njega(i to je moguće, stalno je ozljeđen :D ), Hamit ide na ljeto ili sad na zimu, bommel isto više ne treba tu biti i nažalost pranjiću također se zahvaliti i prodat ga negdje(ak ga netko htjedne), ostalo sve neka...Klose i Toni noga, ja bih i gomeza prodao ako bi netko ponudio bar 25 mil € za njega ali sumnjam da je itko još manit toliko osim nas, znači toni i klose, ćao, ostali neka ih tu.....

ajmo u brojkama to je: Rensing 1 mil €, Lell 1 mil €, Ribery (kolika je ono klauzula ove sezone ako će ići, pošto ima još samo jednu sezonu ugovora-ovdje nisam siguran pa me ispravite ako griješim) 17 mil €, Bommel 0 mil €, Hamit 0 mil€, Pranjić 5 mil€ Toni 5 mil €, Klose 8 mil €, eee plus minus je jednako 37 mil €

e sad idemo u shoping :D
Neuer 17 mil€
Rafinha 12 mil €
Flamini 10 mil €
Van der Vaart 15 mil €, i u brojkama 54 mil €-sitnica :D

i to bi izgledalo:
--------------------------------------------------------------------Neuer-------------------------------------------------------------------
-----Rafinha------------------------Demichelis----------------------------------Badstuber-----------------------------Lahm----------
---------------------------------------------------------------Tymoshuk------------------------------------------------------------------
--------------Schweinsteiger------------------------------Van der Vaart---------------------------------Flamini----------------------
------------------------------------------Robben------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------Gomez---------------------------------------------

sad malo bih ja to nekad zarotirao, ali prepustimo to gaalu :D :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Haris » 17 stu 2009, 19:25

Znači prodamo Riberya da bi nam na krilima igrali Schweinsteiger(!?) i Flamini(WTF!?).
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 17 stu 2009, 22:57

Haris napisao:Znači prodamo Riberya da bi nam na krilima igrali Schweinsteiger(!?) i Flamini(WTF!?).

:lol:
da , a i ostanete na nekoj "433" ...
uz to i robben igra tik iza najisturenijeg :mrgreen:

malo ti to preforumlisi , tak izgleda smijesno :lol:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Effenberg23 » 17 stu 2009, 23:49

pa ja nebi prodavao ribery-a, ali on hoće sam ići, a svinji ja koliko znam onde je stvarna pozicija, u sredini malo na desnoj strani...a nisu to klasična krila, neki vezni :lol: a gdje bi ti stavio flaminija, mislim ako sam pogriješio ispravite :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 18 stu 2009, 09:26

Flamini je drug DMC :bravo:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Effenberg23 » 18 stu 2009, 17:44

Čeki Fabregnoj napisao:Flamini je drug DMC :bravo:

shit mein fehler, imaš pravo...na to mjesto bi onda volio bidit davida silvu, ali tu bi trebali iskeširati kesu, a sumnjam da bi on htio i doći kod nas....a neznam, zajebao sam se sa flaminijem, razjebala mi se sad koncepcija :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la cruz » 24 stu 2009, 14:30

Idealan kadar?

hmm, misliš na financijske mogućnosti FCB-a ili na trenutnu momčad - koji bi kadar bio idealan?!

s obzirom na financijske mogućnsoti, s obzirom na nadolazeću čistku (da da, bit će je sigurno, probavlij na ljeto), s obzirom da van Gaal vjer. i dalje kani igrati s 4-3-3 i pretpostavljajući da Ribery odlazi (jbg :( ), moj idealni sastav za 2010./2011. (neću za ovu sezonu ništa pisati jer svi znamo ugl. kako to izgleda) jest:

Neuer

Rafinha - Boateng - Demichelis - Lahm

Tymoschyuk

Schweini - Kroos

Robben - Ozil

Gomez

e sad, drugo su moje/naše želje, a drugo su želje Nerlingera, Hoenessa i vG-a, samo se eto nadam da dovedu Ozila kada Ribery ode, ostalo će valjda znati sami... :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2009, 10:07

Uff, kaj bi ja dao da mi u 2. dio sezone uđemo sa 18-19 igrača, za mene bi idealno bilo 18, ali more i 19 da svi budu sretni. Oni koji znaju kak ja razmišljam, također znaju da ja volim male kadrove. Nadam se da će ovi igrači ići proč: Breno, Lell, Gorlitz, baumjohann i Toni i da će samo doć desni bek ili ti bolje rečeno Rafinha. Više od 18 igrača nam ne treba jer šta će ti igrači tipa Baumjohann na klupi ako ti na njih UOPĆE ne računaš - dobije li mali priliku kakvu takvu do zime i pokaže nekaj ja bi ga ostavi, ali pošto ne vjerujem u to da će dobit priliku onda proč sa njim. Puno se sere kak je naš kadar loš i kako je loše sastavljen, al mi u ovom kadru iako na nekim pozicijama nismo izvanredno pokriveni imamo jako puno igrača koji mogu igrati na jako puno pozicija.

To bi izgladalo ovak:

Lahm-------------Pranjić--------Ribery
Braffheid---------Bommel------Olić
Buyten------------Tymo---------Gomez
Badstuber---------Ottl------------Klose
Micho-------------Schweini-----Robben
Rafinha----------------------------Muller
Hamit

Nije se tu Bog zna kaj napravilo, ali kad izbacimo Ghonj iz ekipe automatski se kvaliteta kadra poboljša zbog manje igrača, sa ovim kadrom od 22 komada "kvaliteta je prerijetka".

Perfektno smo kaj se tiće pozicija pokriveni za taktiku 4-3-3 koju forsa naš trener. Evo recimo ja brijem da je Pranjić sada protiv macabia odigro onu poziciju za koju ga je LvG dopeljo i baš je odigro kak treba, ak mu damo još koju priliku na toj poziciji i ako ćemo ga forsirati na toj poziciji i rotirat samo sa jednim igračem možda i nekaj na kraju od njega bude! SAMO DA PRESTANU TE PROKLETE OZLIJEDE. Toga mi je već PK!!!

I sad pazite imamo 4 štopera u ekipi, Lahm more igrat lijevo i desno , Hamit pokrova cijelu desnu stranu - DR, MR i MRC, na drugoj strani imamo Pranjiića koji pokriva cijelu lijevu stranu - DL. ML, MLC, Schweini pokriva maltene sve pozicije u veznom redu, Napad nam je doslovce duplo pokriven i još je tu mladi Muller kojeg denemo di nam god paše!

Samo da još LvG svati da je Bommel smeće i ko zna morti to sve krene na bolje!

---------------Gomez

Ribery-----------------------Robben

--------Pranja-----Schweini

-------------Tymo

Lahm---Micho---Buyten----Rafinha

Pranju rotirat sa Mullerom, Bommel, Tymo i Schweini mogu bit jedino zajedno na terenu ako su Muller, Hamit i Pranjić ozlijeđeni ili nemremo igrati 4-4-2 - formaciju sa ta 3 igrača striktno izbjegavat. Sa ta 3 igrača moremo igrat jedino u gostima u LP, kad igramo taktičku tekmu da nedobijemo gol, ali Tymo mora bit DMC! Schweini i BOMMEL jednostavno MORAJU POSTAT ZAMJENJIVI!!!

8-) DAS SCHPEK!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva