UEFA Liga Prvaka 2024./2025.

Arhivirane teme...

Re: UEFA Liga Prvaka 2024./2025.

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2025, 07:59

cruz napisao:A Bayern i Barca su sami krivi.

I baš tak ljudi misle i žive i to ti mene kolje!

Meni ti je odvratno da se Inter poštuje, a Bayern i Barca ne. To su baš biti ljudi - smeća uvijek dobro prolaze...

Inter - Real, sve je to isto smeće.

Mislim kad vidim ko će osvojit LP :smajl010:

U biti ne da mi se više, samo se nerviram...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 07 svi 2025, 08:02

Ali Antone zar nije tako?

Ok, Bayern je imao puno ozljeda. Ali su obe ekipe imale sve u svojim rukama.

Interu su suci pomogli u uzvratima sa oba FCB-a. I to je utjecalo, ali opet...

I Bayern i Barca su bolje ekipe, igrale su bolje, imale su stvari u svojim rukama i trebale su proći. Nisu prošli i ko je kriv nego oni sami?

Ne razumim šta želiš reć
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2025, 08:14

cruz napisao:Ali Antone zar nije tako?

Ok, Bayern je imao puno ozljeda. Ali su obe ekipe imale sve u svojim rukama.

Interu su suci pomogli u uzvratima sa oba FCB-a. I to je utjecalo, ali opet...

I Bayern i Barca su bolje ekipe, igrale su bolje, imale su stvari u svojim rukama i trebale su proći. Nisu prošli i ko je kriv nego oni sami?

Ne razumim šta želiš reć

Ajoooj! Znam da ne razumiš. Nitko ne razumije.

Sad te pitam da se ja i ti okladimo. Nemamo pojma o ničem kaj će biti niti izvlačenju itd.

Imaš svoj poso kuću, život (to ti je ulog) - moraš se okladiti ko će doći dalje sljedeće godine u Lp - Inter ili Barca/Bayern?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 07 svi 2025, 08:27

Ne kladim se ali ako baš baš moram onda da Bayern osvaja, inter ispada u onom relegacijskom kolu :mrgreen:

Jebiga Antone, ljudima se potrefilo, u skupini su zaslužli prolaz, u 1/4 i 1/2 imaju sreću i suce iz ko zna kojeg razloga i šta sad?

Uvik je brate bilo ovakvih socijalnih padobranaca koji se nekako provuku do kraja, to je nogomet. :idk: Dovoljno smo stari da se pomirimo s tim
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2025, 08:32

cruz napisao:
Jebiga Antone, ljudima se potrefilo

Tako je! MIROGORIČNI GHNOOOOJ! :neee: Jeboti antinogomet s ispod 30% posjeda lopte u nogama da te jebo!

Ne da mi se više, sorry! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 07 svi 2025, 12:31

Inter osvaja. Ne može ti se poklapati cijelo vrijeme a u finalu ne
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2025, 19:21

cruz napisao:A Bayern i Barca su sami krivi.

Flick je najkrivlji, jer je za razliku od Kompanya imao većinu momčadi na raspolaganju, a primio 7 komada u dvi tekme.

anton 1983 napisao:Ova nogometna godina je FULL GROZNA!

Meni nije toliko, prevara od reala ispala u 1/4 finala, to je ipak neka satisfakcija, kad je već i Bayern ispao.

Barcelona nije uspjela sačuvati svoju mrežu u 2 utakmice. Ne možeš ti da ne znam što na ovom svijetu je ova igra postala primiti 7 golova u 2 utakmice u polufinalu LP i očekivati ne znam što.

Mi ljudi smo toliko bolesni postali zadnjih 10 godina da sva moguća sranja možemo progutati, trpjeti i živjeti s njima, pitali nas ili ne, s pružanjem otpora ili bez.

Za mene je ovo možda jedno od 5 najboljih okršaja ikad koje sam gledao ili za koje znam, ali definitivno je u 10 najboljih ikad bez ikakve dvojbe.

Očekivao sam i priželjkivao doslovno sve ovo i sve mi se ostvarilo jer sam rekao kako zaslužuju osvojiti domaću duplu krunu kada je Ancefloppi kreten par excellence cijeli život u nacionalnim prvenstvima i to će sasvim sigurno sada potvrditi nakon ispadanja Barcelone.
Ja taj klub mrzim od 2009. jer je na kriminalu, pljački, prevarama, korupciji i davanju mita stvorio ugled, uzeo 2 europska naslova u zadnjih 19 godina, no zbog Flicka i u današnje vrijeme igranje sa 7-8 domaćih igrača i iz omladinskog pogona u startnoj postavi sam ostavio taj prijezir prema njima da se tome divim i popišam po svemu onome što su radili zadnjih 17 godina kao organizacija s transferima i kada nisu završili u Terceira División.

U finale se ne ulazi sa 6 primljenih golova u 2 polufinalne utakmice. NE MOŽEŠ!!! I baš zato Bayern 5 sezona završava sezonu sa samo osvojenim prvenstvom umjesto da je još 3 DFB-Pokala igrao i 1 finale LP igrao i vjerojatno osvojio.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2025, 19:33

Inter jako dobro zna sa Simone Inzaghijem što radi sve ove godine, kako igra, kako napada, ali i kako se brani. Protiv Barcelone i Bayerna im je obrana bila sranje. Ne možeš ti popljugati 9 golova u četvrtfinalu i polufinalu nakon 2 primljena u liga-fazi i sada si ti mega defenzivna ekipa. Kako da ne... :haha:

Ono što su Bayern i Barcelona pokazali je da igrati kao "na gol više od primljenog" je qrac na biciklu i promašena filozofija, amaterizam i za podloge futsala/malog nogometa kojeg smo svi igrali i takve teniske i rukometne rezultate imali. Tu je sve otvoreno i Inter je to dokazao u praksi, a nisu bili mega ekipa, no realizacija i stvaranje pravih šansi je što se u nogometu broji.

Zato Mourinho, Benitez i brojni drugi defenzivni veterani klupskog nogometa odavno ne postoje u nogometu jer klasična defenzivna igra bez ikakve ambicije napadanja više ne prolazi, a k tome ako nemaš pucača slobodnjaka kojem je svaki prekid na 16-35m 70% vjerojatnost pogotka, nemaš ništa.

Ja sam uspio uživati jer kada ne gledam ono od prije 10-15-20 godina, onda ovo gdje je sve otvoreno nađe se isto draž, barem jednokratna. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 svi 2025, 14:18

Psg konacno ruši Inter,zašto jer je bolji ofanzivno a krumpira se i u obrani ima i ciganluka.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 31 svi 2025, 20:21

Posle 5 minuta kazem sebi Inzaghi je promašio taktiku.

Evo upravo su primli i drugi gol.

Duva im pozadi na sve strane. :lock:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2025, 21:15

Koliko smo mi loši i što nama nedostaje samo pokazuje onaj poraz od Barcelone, Feyenoorda i Intera. Obrana i krila te usrani vezni red već 5 godina + klupa onda kada je prvih 11 uštimano, a mi jedemo govna sa Sarrovima, Rocama, Zaragozama itd.

Gruzijac je mašina od igrača i ja koji ne gledam Napoli i Serie A već 4-5 godina uopće nijednu utakmicu sada u PSG-u pokazuje kako čovjek uistinu zna, ima životnu priču, tj. glad i put do ovoga. Još ne znamo hoće li postati svjetska klasa, ali ovo u Parizu je bolesno što radi.

Doué je talent i to sve baš vidi kako razvaljuje. Naravno, nama je preskup igrač, a i treba riskirati s takvim klincem što mi naravno nismo i ne radimo.

Luis Enrique će večeras ako ovako ostane opet pokazati svim nevjernim Tomama da je pravi stručnjak, a osporavan je bio i u Romi i u Barceloni i u Furiji.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2025, 21:20

p.s. Barcola koji ista ima fantastičnu sezonu je na klupi PSG-a. Ima Enrique oružje na krilima.

Achraf je totalna legenda! :smajl007: :smajl007: :smajl007: Od prvog dana u Madridu sam ga zavolio. Večeras igra ko John Arne Riise iz najboljih dana i odigranih utakmica - neumoran i po cijelom terenu ga ima, a desni bek.

PSG-u kao da samo nedostaje još 1 gol pa da zaključi finale.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 31 svi 2025, 21:38

Ajoj kakva prskalica! Ne mogu da se setim da je neko ovako dobio po tamburi u finalu osim Barcelone od AC Milana 1994-te.

PSG konacno dolazi do CL titule. Vreme je s obzirom koliko su milijardi uložili u klub.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2025, 21:41

Evo ga! Kvaratskhelia je zaokružio svoju fantastičnu večer kao i prije njega Doué.

@Cruz, bio si baš u pravu za Gruzijca. Krive igrače iz pravih klubova u krivo vrijeme dovodimo.

Finale je gotovo! Inter pometen ko Barcelona 1994. od AC Milana. :)

PSG pokazao kako se dobivaju finala i kako umjesto Comana, Sanéa i Gnabryja imaju Kvaratskheliu, Douéa i jednog odličnog Barcolu na klupi. Znamo što nam je tražiti i činiti.

A da ne zaboravim naglasiti kakvu krvavu utakmicu imaju Ruíz i Vitinha, Portugalac i Španjolac koji vladaju sredinom terena. Jebem ti život kada PSG izgradi momčad...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2025, 21:42

Što je Barcoli promašio nakon solo valjanja Acerbija. :o
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva