cruz napisao:A Bayern i Barca su sami krivi.
Flick je najkrivlji, jer je za razliku od Kompanya imao većinu momčadi na raspolaganju, a primio 7 komada u dvi tekme.
anton 1983 napisao:Ova nogometna godina je FULL GROZNA!
Meni nije toliko, prevara od reala ispala u 1/4 finala, to je ipak neka satisfakcija, kad je već i Bayern ispao.
Barcelona nije uspjela sačuvati svoju mrežu u 2 utakmice. Ne možeš ti da ne znam što na ovom svijetu je ova igra postala primiti 7 golova u 2 utakmice u polufinalu LP i očekivati ne znam što.
Mi ljudi smo toliko bolesni postali zadnjih 10 godina da sva moguća sranja možemo progutati, trpjeti i živjeti s njima, pitali nas ili ne, s pružanjem otpora ili bez.
Za mene je ovo možda jedno od 5 najboljih okršaja ikad koje sam gledao ili za koje znam, ali definitivno je u 10 najboljih ikad bez ikakve dvojbe.
Očekivao sam i priželjkivao doslovno sve ovo i sve mi se ostvarilo jer sam rekao kako zaslužuju osvojiti domaću duplu krunu kada je Ancefloppi kreten par excellence cijeli život u nacionalnim prvenstvima i to će sasvim sigurno sada potvrditi nakon ispadanja Barcelone.
Ja taj klub mrzim od 2009. jer je na kriminalu, pljački, prevarama, korupciji i davanju mita stvorio ugled, uzeo 2 europska naslova u zadnjih 19 godina, no zbog Flicka i u današnje vrijeme igranje sa 7-8 domaćih igrača i iz omladinskog pogona u startnoj postavi sam ostavio taj prijezir prema njima da se tome divim i popišam po svemu onome što su radili zadnjih 17 godina kao organizacija s transferima i kada nisu završili u Terceira División.
U finale se ne ulazi sa 6 primljenih golova u 2 polufinalne utakmice. NE MOŽEŠ!!! I baš zato Bayern 5 sezona završava sezonu sa samo osvojenim prvenstvom umjesto da je još 3 DFB-Pokala igrao i 1 finale LP igrao i vjerojatno osvojio.