Liga Prvaka 2012/13

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2012/13

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2013, 23:01

Bravo za Gnoj-v-B :mrgreen:

Kad vidim kakav je gnoje zabil, šlampavi LewaGnjili, mam mi se malo više sviđa! :D

Ali onaj mutavi Weidenfeller, pa nemreš tak free kick primit, kolko god bio jak šut! Al dobro, rezultat više nego dobar. Baš da sam očekivo pobjedu u gostima nakon 1:4 i nisam.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 13 vel 2013, 23:13

jedan frend mi navija za manu i kaže da već odavno pizdi nad nekim neshvatljivim fergusonovim potezima. poslje ovog večeras shvaćam i zašto. kagawa je blago rečeno očajan, uvjerljivo najlošiji igrač na terenu, a giggsu je vrijeme da okači kopačke o klin. prvo zasere onaj zicer, a nakon toga izgubi loptu kod svog šesnaesterca iz kojeg umalo prime gol.
imali su više sreće nego pameti i izvukli vrhunski rezultat, ali opet mislim da real prolazi.
jači su.

p.s: mislim da su navijači manua popizdili večeras jer je onaj komentator toliko očito navijao za real da mi je došlo da se izrigam.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 14 vel 2013, 12:18

Najviše mi se svidjelo kad je na kraju tekme Gergie pokazao rukom igračima da obavezno pozdrave navijače koji su ih došli bodriti u velikom broju
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 12:29

LuctL napisao:A, vi ste kao neki jači znalci od Fergia?

Pa, čova razara u Engleskoj, u Madridu je ostvario bolji rezultat nego mi lani, sa možemo reći slabijim sastavom. Čova je jednostavno taktički PERFEKCIONIST! Kako je uništio Reala, pa to nisu istine.

Sveo im je igru na šuteve sa distance i ubacivanja sa strana. I, od svih 20ak pokuašaja su samo jednom kapitulirali, a da je bilo više prisebnosti kod Persike (Bože, kakav igrač! :legendo: ) ili kod Giggsa, mogli su odnjeti puni plijen.

Jedina shema je sada što Fergie ponovno mora kalkulirat, a na domaćem stationu se ne smiješ braniti ni pod razno, te im je to jedina mana u uzvratu.

Reci mi još jednu ekipu koja čistokrve napadače može poslati na krilne pozicije i naredit im da duplaju suparničke igrače, pomažu u obrani i slično.

Ta, nije ni Fergie lud, da je posalo recimo Nania na teren, znao bi da će mu biti propuh na toj strani gjde mu bude taj igrao.

Mene se tekma najviše dojmila radi tempa do koje 70e minute te jebene taktike SAF-a, koji ipak ima par asova u rukavu i bez veznog reda se suprostavlja Madridu!

I, slažem se gore sa čini mi se Scarom da bi nam više ležao MUtd u daljnoj fazi natjecanja.

:doh:

Di Matteo je isto taktički as, sveo je pokušaje Barce prošle godine na ubačaje sa strane i šuteve iz daljine. :roll:

Manu je jučer ušao u utakmicu bez veznog reda, baš me zanima kako će to na Old Trafordu izgledati kada budu domaćini. Opet prepustiti Realu igru i nabijjati duge lopte u kontru na 4 ofenzivca ? :?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2013, 12:31

LuctL napisao:A, vi ste kao neki jači znalci od Fergia?

Ko je to ovdje reko? :lol: jel ko ovdje kritizirao Fergusona? Vi dubroFčani ste jako čudni ljudi :lol:

Nas u biti fascinira ili ti mene, kako Ferguson napravi da ono što je nemoguće da funkcionira i funkcionira ,ne mali broj puta, već jako puno puta sa šrot igračima!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 12:35

LuctL napisao:
The Scarface napisao:Di Matteo je isto taktički as, sveo je pokušaje Barce prošle godine na ubačaje sa strane i šuteve iz daljine. :roll:

smile44 Ti mater! Pa, izbroji koliko je zicera imala Barca, a koliko Madrid jučer. I to Madrid koji se suprostavio MUtdu koji je igrao, kako ti kažeš, bez veznog reda.

Zaključi ostalo sam.

Imao je Real pun q prilika, pobogu De Gea je proglašen za igrača utakmice.

Da li ti to šta govori ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2013, 12:43

LuctL napisao:
Pa Tile i taj njegov frend su ga kritizirali.

A, jedino vrsni taktičar to može. :mrgreen:

Pa što su krivo rekli? :lol:

Real to i je dominirao, bez obzira što je to njima MUTD "dopustio". Baš tak jako im to nije trebao dopustiti s tim da ja već jako dugo nisam vidio klub da igra tak brzo okomito ko Real jučer. Te sve lopte su mam išle gore...

Dal je kagawa bio kriminalno loš? je, znači obojica ili Tile nije bio u krivu kad je to reko, kao što bi i Giggs trebao okačiti kopačke o klin. Opet niš krivo rečeno.

I MUTD je jučer imao više sreće neg pameti, jer onaj korner iz kojeg je pao gol nije bio korner, s tim da su dvije "prilike" Persia bila čista slučajnost...

To što ljudi šusaju po golu sa 18 metara ne znači da nije prilika, jer su to izvrsni udarači i kad su sami i smiju od tamo puknuti to je za neke igrače kao da idu jedan na jedan s golmanu - to im nesmiješ dopustiti...

Neki vele taktika, ja velim da će MUTD proč na GHNOJJ, jer ipak je s druge strane Mourinho koji je isto tako "vrsni taktičar".
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 12:44

LuctL napisao:Ali, jebemu mater kakvih prilika?

Šutevi sa 16-20 metara su prilike? Dakle ako u idućoj tekmi mi puknemo po golu sa 20 metara 20 puta, a protivnik iz jednog zicera zabije gol, tko je imao bolje prilike?

Ja nisam rekao da je Utd uništio Reala, već da su ih neutralizirali. Jer šuteve sa distance ne možeš nazivati dobrim prilikama.

Pa sam Coentrao je imao stativu i onu priliku kad je De Gea obranio nogom. Kao što sam već rekao, De Gea je bio igrač utakmice, valjda i to nešto govori.

Po meni ono sinoć nije bilo nikakvo taktičko neutraliziranje već dobro branjenje i naprijed nabij loptu preskačući srednji red. Spomenuo si našu utakmicu na Bernabeu, e to je bilo taktičko nadmudrenje protivnika. Osim početka držali smo cijelu utakmicu u našim rukama i vodili igru. Oba gola koja smo primili su bili diskutabilni, napucana ruka za penal i gol iz zaleđa.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 12:57

LuctL napisao:Neshvatljivi ste mi.

Dakle, jebeni SAF dominira Engleskom i odigrao je x u gostima što je za svaku pohvalu i onda se kritizira jer ima loše odluke? Toliko loše da ima 12 bodova fore u ligi i koliko toliko pozitivn rezultat za uzvrat.

OK. Poštujem vaš način razmišljanja ilitiga, što si bolji, to si lošiji.

I, kako možeš reći da su prilike Persia bile slučajnost? Onda je i gol Welbecka i go Ronalda slučajnost? Obavdije greške u obrani. Kako možeš reći da su šutevi sa 16 metara kroz zgusnute redove prilike? Da je to šut iz izigrane akcije (recimo povratna lopta na 16 ili nešto slično), a ne na postavljenu obranu ... To je druga stvar.

To više govorio o lošem stanju unutar Premiershipa.

Nije slučajnost da je aktualni eng. prvak ispao u prvom krugu natjecanja isto kao i aktualni prvak LP-a koji dolazi iz Engleske. Manchester je prošle godine ispao u grupi protiv Basela i Benfice, ove godine se mučio u grupi sa Galom,Clujom i Bragom.

Nitko ne kritizira Fergija, izvukao je X protiv kluba koji zaostaje 16 bodova u La Ligi (da koristim tvoju logiku), svaka mu čast !
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2013, 13:08

LuctL napisao:Neshvatljivi ste mi.

Dakle, jebeni SAF dominira Engleskom i odigrao je x u gostima što je za svaku pohvalu i onda se kritizira jer ima loše odluke? Toliko loše da ima 12 bodova fore u ligi i koliko toliko pozitivn rezultat za uzvrat.

OK. Poštujem vaš način razmišljanja ilitiga, što si bolji, to si lošiji.

Nedominira on engleskom, on se gnoji! Da znaš kako oni dobivaju tekme, onda bi znao da taktika sa tim nema veze. kad je uzeo LP ili kad je igrao finale sa barcom oba puta e onda je sa onim gnoj rezultatima sa jako malo primljenih golova DOMINIRAO. Ne Dominiraš kad primaš puno golova. To ti piše u nogometnom zakonu. Dominacija valjda znači da tvoj protivnik nema šanse jel, a ne kad dobiješ 2-3, 3-2, 4-3 i takve pizdarije?

LuctL napisao:I, kako možeš reći da su prilike Persia bile slučajnost? Onda je i gol Welbecka i go Ronalda slučajnost? Obavdije greške u obrani.

Mešaš kruške i RaČbuke.

Znači problem kod gola od Wellbecka je jedino što nije bio korner. Gol Ronalda je Sexualna akcija, a one prilike Persia, izuzev kad mu je Lopez baš skinuo su slučajnost jer mu bašp na noge NEPLANIRANO padne lopta, nešto kao Gotzeov pogodak protiv nas, za razliku od maestralnog pogotka "tvog" Kroosa, valjda uviđaš razliku u spletu okolnosti kod ta dva gola.

LuctL napisao:Kako možeš reći da su šutevi sa 16 metara kroz zgusnute redove prilike? Da je to šut iz izigrane akcije (recimo povratna lopta na 16 ili nešto slično), a ne na postavljenu obranu ... To je druga stvar.

Svaki Robbenov šut iz zone udarca na postavljenu obranu, ako se on oslobodi je 100% šansa za gol, a o njemu ovisi kak će ju puknut. Niko drugi u tom trenutku više neodlučuje o tome dal će to biti gol izuzev njega. Ja nemrem vjerovati da oni projektili Di Marie nisu završili u golu, bar jedoan od njih.

Za mene jedina prava i savršen akacija mUTD-a je bila ona kad je Wellbeck zamalo na nabačaj Rooneya ili persia, nemrem se sjetit kojeg, preslabo zakačio loptu pa je lopta prošla pored gola, tup, tup, tup, gol.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 13:09

LuctL napisao:Tvojom logikom.

Madrid akualni prvak, Utd nije.

Utd prošle godine skupina LP, Madrid polufinale. :a045:

Elaboriraj please, nisam baš shvatio šta si mislio ovime reć ?

Ja ću ti vrlo rado svoje objasniti. Premiership nije ono što je nekada bio, prije bi redovito viđao tri eng. predstavnika u završnoj fazi LP-a, i to ne bi bila puka sreća poput Chelsea prošle godine već pokazatelj prave snage Premiershipa.

Nadalje bježanje Manua 12 bodova Cityju (koji sa taktičkim magom Mancinijem dvi godine zaredom nije uspio proći grupnu fazu LP-a) mi samim time ne znači toliko.

Sad možeš potegnit usporedbu Bayern-Bvb (BVB je bar našamarao tog Cityja u LP-a, isto kao i Reala). :a045:

Suma sumarum, eng. nogomet je out of date.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2013, 13:11

PS kojeg god da mi od ovo dvoje dobijemo, mi s njima pod počistimo! :P

Teže će nam bit ptoriv Arsenala, nego kasnije protiv jednog od ovih golmana. Arsenal tek trebao razbit da dobijemo taj befreiungschlag, od 19.5. i da to denemo iza sebe i da napokon svaki igrač Bayerna počne vjerovati i govoriti, mi ćemo , mi budemo, mi hoćemo osvojti LP, najjači smo i nije nas strah Barce, pa ako treba i njih ćemo zdrobit! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 14 vel 2013, 13:14

Definitivno odlična utakmica, na kraju malo golova, Real ostao kratak i bez pobjede. De Gea zasluženo igrač utakmice, a United se još odlično branio i dugo nisam gledao utakmicu gdje je United bio stisnut i u nekim periodima više od 5 min. nije mogao doći do zraka i lopte.

Taj klub nikako ne mogu objasniti, jel to 'sreća' ili stvarno to sranje od taktike s takvim čobanima u ekipi da istjeraš remi u Madridu... :roll: Ne mogu ni zamisliti što bi tek bilo da Ferguson kupi 3 nova, moćna igrača u sredini terena. Onda bi definitivno vladao u Engleskoj. No on ipak i dalje je tvrdoglav sa Giggsom i Scholesom pa ih u tolikim godinama i dalje drži u klubu, a jedno finale s Barcom ga je u neku ruku koštalo to igranje vremešnog Giggsa.

Kagawa je van forme, to se moglo pročitati već 2-3 puta ove sezone od samog igrača kako nije uopće u prepoznatljivoj formi, a Rooney tipičan, igra sve na terenu. :lol:

Uzvrat će biti itekako zanimljiv jer Real neće imati vremena čekati, dok United mora promijeniti igru ili će u idućoj utakmici pasti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2013, 13:19

FCB_general napisao:Ne mogu ni zamisliti što bi tek bilo da Ferguson kupi 3 nova, moćna igrača u sredini terena.

Site sekunde Propalilaprop! Pa zar još nisi skužio Fergusonovu bit -

HE MUST HAVE A LOT OF MANURE IN HIS SQUAD!!!!!

Znači bez govna poput browna, O Sheae, Carricka, fletchera i takvih pizdarija, MUTD sa fergusonom nefunkcionira. :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 14 vel 2013, 13:30

Ne funkcionira ni s njima. Zato su ispali prošle sezone u skupini. Sreća pa imaju ove plave milijardere koji nemaju pojma o nogometu pa ne znaju uz sve to sastaviti ekipu za dominaciju. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva