LuctL napisao:Neshvatljivi ste mi.
Dakle, jebeni SAF dominira Engleskom i odigrao je x u gostima što je za svaku pohvalu i onda se kritizira jer ima loše odluke? Toliko loše da ima 12 bodova fore u ligi i koliko toliko pozitivn rezultat za uzvrat.
OK. Poštujem vaš način razmišljanja ilitiga, što si bolji, to si lošiji.
Nedominira on engleskom, on se gnoji! Da znaš kako oni dobivaju tekme, onda bi znao da taktika sa tim nema veze. kad je uzeo LP ili kad je igrao finale sa barcom oba puta e onda je sa onim gnoj rezultatima sa jako malo primljenih golova DOMINIRAO. Ne Dominiraš kad primaš puno golova. To ti piše u nogometnom zakonu. Dominacija valjda znači da tvoj protivnik nema šanse jel, a ne kad dobiješ 2-3, 3-2, 4-3 i takve pizdarije?
LuctL napisao:I, kako možeš reći da su prilike Persia bile slučajnost? Onda je i gol Welbecka i go Ronalda slučajnost? Obavdije greške u obrani.
Mešaš kruške i RaČbuke.
Znači problem kod gola od Wellbecka je jedino što nije bio korner. Gol Ronalda je Sexualna akcija, a one prilike Persia, izuzev kad mu je Lopez baš skinuo su slučajnost jer mu bašp na noge NEPLANIRANO padne lopta, nešto kao Gotzeov pogodak protiv nas, za razliku od maestralnog pogotka "tvog" Kroosa, valjda uviđaš razliku u spletu okolnosti kod ta dva gola.
LuctL napisao:Kako možeš reći da su šutevi sa 16 metara kroz zgusnute redove prilike? Da je to šut iz izigrane akcije (recimo povratna lopta na 16 ili nešto slično), a ne na postavljenu obranu ... To je druga stvar.
Svaki Robbenov šut iz zone udarca na postavljenu obranu, ako se on oslobodi je 100% šansa za gol, a o njemu ovisi kak će ju puknut. Niko drugi u tom trenutku više neodlučuje o tome dal će to biti gol izuzev njega. Ja nemrem vjerovati da oni projektili Di Marie nisu završili u golu, bar jedoan od njih.
Za mene jedina prava i savršen akacija mUTD-a je bila ona kad je Wellbeck zamalo na nabačaj Rooneya ili persia, nemrem se sjetit kojeg, preslabo zakačio loptu pa je lopta prošla pored gola, tup, tup, tup, gol.