Effenberg23 napisao:je kad si ti promjenio svoje mišljenje i popustio![]()
, a ajd definiraj "zasluzi" jel po broju postova ili????
Mišljenje ja rijetko mijenjam, samo se situacija mjenja i stvari se prilaogođavaju meni
Effenberg23 napisao:je kad si ti promjenio svoje mišljenje i popustio![]()
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:je kad si ti promjenio svoje mišljenje i popustio![]()
Mišljenje ja rijetko mijenjam, samo se situacija mjenja i stvari se prilaogođavaju meni
Effenberg23 napisao:pitanje za tebe - jeli LvG loš trener za Bayern? Molimo iskreno!
Effenberg23 napisao:pitanje drugo za tebe - definirajte gospodine antune pojam "zasluzi". Molimo iskreno!
Hvala!
Effenberg23 napisao:hehe...vidiš da si ga promjenio![]()
anton 1983 napisao:Jel se vi sječate kad smo zadnji puta dobili kvalitetnog člana?

anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:hehe...vidiš da si ga promjenio![]()
Nisam, sam ti to nećeš još shvatit. ja sam uvijek bio za uspješnog van Gaal koji je plesao po mojim kriterijima, ali sam uvijek bio protiv tvojeg Gaala koji Bayern vodi u propast...I kad se on meni prilagodio, to je bilo to, sam mu je trebalo vremena kojeg si je zaradio sa USPJESIMA, znam da te ta riječ užasTbo boli.
Razlika između mene i tebe je po tom pitanju, ja imam argumente i mišljenje, ti ne, ti tupiš i nadaš se i onda ak ne bu tak nikom ništa.
Sam ti ja lepo rekel - prođi skupinu, budi u borbi za naslov i ja te podržavam, to se dogodilo i ja ga podržavam u suprotnom ne, tako da ne znam kako sam ja promijenio svoje mišljenje?
Npr. ti se sad već veseliš kak ćemo mi razbit barcu i to se možda dogodi, al to nema veze sa mozgom, jer tak i ja mogu nekaj prosrat pa ak se dogodi super, a ako ne ne...
Jer mi je čudno kak te strah Fiorentine a razbijamo Barcu

anton 1983 napisao:Jel se vi sječate kad smo zadnji puta dobili kvalitetnog člana?
iako bi neki i volili da nisam ni dolazio na ovaj forum 
Effenberg23 napisao:ne možeš se ti sad meni tu izvlačit, jasno i glasno si rekao da je van gaal loš trener za bayern i tada nisi nikakve uvijete postavljao kao što ih sada postavljaš...
Effenberg23 napisao:i dalje odakle sad odjednom usporedba mene i tebe...ti imaš samo jedan argument a taj je da gledaš samo rezultat i ništa više a to je pogrešno
Effenberg23 napisao:jbte kao da sa zidom pričam...pa ne može mi u glavu on je sad počeo radit kako su svi zamislili samo ne kao on sam, i čak UH mu je rekao da promjeni, pa čovječe ti si slijep pored zdravih očiju on provodi svoju taktiku nego ju je mijenjao zbog povreda koje su nastale...
Effenberg23 napisao:pa svi govore - igrači i uprava i svi kako trener radi odličan posao sada, kako ga sada razumiju i sad ti dolaziš sa spikom kao on je poslušao ostale i radi kako drugi kažu(tj.kako si ti to zamislio) i sad je bolje....oprosti molim te, ALI NEMOJ SRAT!!!!
Effenberg23 napisao:On je svoje progurao samo što ti to ne vidiš ili ne želiš vidjeti....
Effenberg23 napisao:i meni nije bitan samo rezultat, nego je tebi, i ti to samo gledaš...
ja gledam sve, kakva je atmosfera, kako igrači reagiraju na njega, kako daje intervjue i ostale gluposti....
meni je bio samo jedan dovoljan pokazatelj, dok je bilo sve crno, i dok si ti i svi ostali pljuvali po njemu, ja čitam i gledam intervjue igrača bayerna, i oni daju veliku podršku treneru i krive sebe kako ga još nisu razumili...
to je meni bio jasan pokazatelj kakvo je stvarno stanje u klubu, a ne onako kako novinari žele da bude(ali ovo je samo jedan od razloga zašto sam ja tada slijepo vjerovao gaalu)....
eto vidiš to je ta razlika u mene i tebe što si ti bahat i pun sebe i misliš da znaš sve u nogometu i bayernu pa praviš početničke greške...inače te jako cijenim kao forumaša i admina(koliko sam te uspio upoznati) ali stvarno nekad ga presereš
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost