Chat

Arhivirane teme...

Re: Chat

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2010, 15:08

Effenberg23 napisao:je kad si ti promjenio svoje mišljenje i popustio c007 :bravo: , a ajd definiraj "zasluzi" jel po broju postova ili????

Mišljenje ja rijetko mijenjam, samo se situacija mjenja i stvari se prilaogođavaju meni 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 11 vel 2010, 15:12

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:je kad si ti promjenio svoje mišljenje i popustio c007 :bravo: , a ajd definiraj "zasluzi" jel po broju postova ili????

Mišljenje ja rijetko mijenjam, samo se situacija mjenja i stvari se prilaogođavaju meni 8-)

pitanje za tebe - jeli LvG loš trener za Bayern? Molimo iskreno!
pitanje drugo za tebe - definirajte gospodine antune pojam "zasluzi". Molimo iskreno!
Hvala!
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2010, 15:25

Effenberg23 napisao:pitanje za tebe - jeli LvG loš trener za Bayern? Molimo iskreno!

Ne, SADA je IDEALAN! 8-)

Effenberg23 napisao:pitanje drugo za tebe - definirajte gospodine antune pojam "zasluzi". Molimo iskreno!
Hvala!

Pa recimo postaneš po nećem upečatljiv il nekaj prosereš pa ti to zapamtimo. Npr ovaj Francky Boy se uvijek volio kurčit kako je inteligentan i obrazovan, a djeluje totalno drugačije pa je dobio podnick akademski građanin.

E sad ako neko predloži podnick za tebe, a ja ga sad neam, ja i speedy ga razmotrimo i stavimo ti ga naravno ako valja.

recimo, ne bum ti sad dao podnick "hercegovac" jer je bez veze...

Ak ti imaš za nekog, slobodno daš predlog ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 11 vel 2010, 15:51

hehe...vidiš da si ga promjenio c007

ok, pa je malo je hercegovac bezveze, iako ima svoje čari, ja volim svoju hercegovinu više nego išta :bravo:
ok onda, kada se nešto desi ili me netko nekako nazove stavite mi :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2010, 15:58

Effenberg23 napisao:hehe...vidiš da si ga promjenio c007

Nisam, sam ti to nećeš još shvatit. ja sam uvijek bio za uspješnog van Gaal koji je plesao po mojim kriterijima, ali sam uvijek bio protiv tvojeg Gaala koji Bayern vodi u propast...I kad se on meni prilagodio, to je bilo to, sam mu je trebalo vremena kojeg si je zaradio sa USPJESIMA, znam da te ta riječ užasTbo boli.

Razlika između mene i tebe je po tom pitanju, ja imam argumente i mišljenje, ti ne, ti tupiš i nadaš se i onda ak ne bu tak nikom ništa.

Sam ti ja lepo rekel - prođi skupinu, budi u borbi za naslov i ja te podržavam, to se dogodilo i ja ga podržavam u suprotnom ne, tako da ne znam kako sam ja promijenio svoje mišljenje?

Npr. ti se sad već veseliš kak ćemo mi razbit barcu i to se možda dogodi, al to nema veze sa mozgom, jer tak i ja mogu nekaj prosrat pa ak se dogodi super, a ako ne ne...

Jer mi je čudno kak te strah Fiorentine a razbijamo Barcu :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2010, 16:19

Jel se vi sječate kad smo zadnji puta dobili kvalitetnog člana? :(
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 11 vel 2010, 16:24

anton 1983 napisao:Jel se vi sječate kad smo zadnji puta dobili kvalitetnog člana? :(

Uff, nepamtim, jbg, to je nasa surova realnost...

Između ostalog, kad smo vec kod tih nickova, jozotg je dobio novi podnick, brijem da ce popizditi kad vidi! :mrgreen: 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2010, 16:25

Taj ne vidi PM-ove di će nick! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 11 vel 2010, 16:52

anton 1983 napisao:Taj ne vidi PM-ove di će nick! :mrgreen:

Ne brini, pobrinut cu se da ga vidi, uostalom bude u oci! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Effenberg23 » 11 vel 2010, 21:15

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:hehe...vidiš da si ga promjenio c007

Nisam, sam ti to nećeš još shvatit. ja sam uvijek bio za uspješnog van Gaal koji je plesao po mojim kriterijima, ali sam uvijek bio protiv tvojeg Gaala koji Bayern vodi u propast...I kad se on meni prilagodio, to je bilo to, sam mu je trebalo vremena kojeg si je zaradio sa USPJESIMA, znam da te ta riječ užasTbo boli.

Razlika između mene i tebe je po tom pitanju, ja imam argumente i mišljenje, ti ne, ti tupiš i nadaš se i onda ak ne bu tak nikom ništa.

Sam ti ja lepo rekel - prođi skupinu, budi u borbi za naslov i ja te podržavam, to se dogodilo i ja ga podržavam u suprotnom ne, tako da ne znam kako sam ja promijenio svoje mišljenje?

Npr. ti se sad već veseliš kak ćemo mi razbit barcu i to se možda dogodi, al to nema veze sa mozgom, jer tak i ja mogu nekaj prosrat pa ak se dogodi super, a ako ne ne...

Jer mi je čudno kak te strah Fiorentine a razbijamo Barcu :roll:

ne možeš se ti sad meni tu izvlačit, jasno i glasno si rekao da je van gaal loš trener za bayern i tada nisi nikakve uvijete postavljao kao što ih sada postavljaš...
dalje pitanje fiorentine i bayerna i pitanje barce i bayerna....ja sam uvjeren gledajući barcu i bayern ove sezone, njihova igra nama leži, paše i naši će se troduplo više napalit nego oni na nas, i bum iznenađenje je tu, dok sa fiorentinom se ja bojim da nebi došlo do opuštanja a to se kažnjava u LP vrhunski, ali ne sekiram se ja oko toga baš puno(samo malo) jer je van gaal tu i on to neće dozvolit.

i dalje odakle sad odjednom usporedba mene i tebe...ti imaš samo jedan argument a taj je da gledaš samo rezultat i ništa više a to je pogrešno :neee:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 11 vel 2010, 21:18

anton 1983 napisao:Jel se vi sječate kad smo zadnji puta dobili kvalitetnog člana? :(

dobili ste mene šta će vam više :lol: :lol: smile12 iako bi neki i volili da nisam ni dolazio na ovaj forum :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 11 vel 2010, 21:26

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lbO62VEbxQ4[/youtube]

ovako je meni skoro svakog vikenda cool0044
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2010, 21:39

Effenberg23 napisao:ne možeš se ti sad meni tu izvlačit, jasno i glasno si rekao da je van gaal loš trener za bayern i tada nisi nikakve uvijete postavljao kao što ih sada postavljaš...

naravno da se nemogu kad nema potrebe za tim. Drugo je kaj si ti kasnije došo na forum pa ne znaš moje stajalište ili ga nisi htio prihvatiti. I ono kaj ti sebi ne želiš priznati je, da dok Gaal nije počeo radit onak kak sam ja tupio, još mu je UH reko da se mora promijeniti, rezultata nije bilo. A ti si celo vreme govoril mora navek bit po njegovom i sad kak si ti onda za Gaala kad je tebe tvoj Gaal iznevjerio promjenivši filozofiju koja je bila katastrofalna za Bayern a ti ju zastupo?

Effenberg23 napisao:i dalje odakle sad odjednom usporedba mene i tebe...ti imaš samo jedan argument a taj je da gledaš samo rezultat i ništa više a to je pogrešno :neee:

I sa ovom rečenicom si došo sam ja došo na svoje! :lol: da ti pojasnim - TI MISLIŠ da ne gledaš rezultat a to je JEDINO kaj ti gledaš. I zato se slažeš samon, ali tokom godina shvatit ćeš to...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 11 vel 2010, 21:56

jbte kao da sa zidom pričam...pa ne može mi u glavu on je sad počeo radit kako su svi zamislili samo ne kao on sam, i čak UH mu je rekao da promjeni, pa čovječe ti si slijep pored zdravih očiju on provodi svoju taktiku nego ju je mijenjao zbog povreda koje su nastale...pa svi govore - igrači i uprava i svi kako trener radi odličan posao sada, kako ga sada razumiju i sad ti dolaziš sa spikom kao on je poslušao ostale i radi kako drugi kažu(tj.kako si ti to zamislio) i sad je bolje....oprosti molim te, ALI NEMOJ SRAT!!!! On je svoje progurao samo što ti to ne vidiš ili ne želiš vidjeti....i meni nije bitan samo rezultat, nego je tebi, i ti to samo gledaš...ja gledam sve, kakva je atmosfera, kako igrači reagiraju na njega, kako daje intervjue i ostale gluposti....meni je bio samo jedan dovoljan pokazatelj, dok je bilo sve crno, i dok si ti i svi ostali pljuvali po njemu, ja čitam i gledam intervjue igrača bayerna, i oni daju veliku podršku treneru i krive sebe kako ga još nisu razumili...to je meni bio jasan pokazatelj kakvo je stvarno stanje u klubu, a ne onako kako novinari žele da bude(ali ovo je samo jedan od razloga zašto sam ja tada slijepo vjerovao gaalu)....eto vidiš to je ta razlika u mene i tebe što si ti bahat i pun sebe i misliš da znaš sve u nogometu i bayernu pa praviš početničke greške...inače te jako cijenim kao forumaša i admina :bravo: (koliko sam te uspio upoznati) ali stvarno nekad ga presereš ;)
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2010, 22:14

Effenberg23 napisao:jbte kao da sa zidom pričam...pa ne može mi u glavu on je sad počeo radit kako su svi zamislili samo ne kao on sam, i čak UH mu je rekao da promjeni, pa čovječe ti si slijep pored zdravih očiju on provodi svoju taktiku nego ju je mijenjao zbog povreda koje su nastale...

Pa nije bio problem samo u taktici nego u njegovom cijelom pristupu našim igračima i odnosu prema klubu koje je ON MORO PROMIJENITI da bi došo tu di je. E tek kad se on tome svemu prilagodio, znači odstupio od tvrdoglavosti i počeo slušati razum koju mu je dolazio sa svake strane svijeta, uspjeh je počeo dolaziti. Moš ti meni pričat kaj god oćeš ali LvG je na klupi Bayerna osto samo zato kaj smo dobili tekmu u Juveu, e sad ak ćeš ti meni reč da je LvG baš sam iz ne znam kojeg razloga zaslužan za onakvu predstavu nek onda ide sve u 3 PM. Pa koji temelj u logičnosti postoji da sad samo odjedanput momčad explodira? Pa to nema nikakvog smisla, jednostavno mu se poklopilo i on je od tamo zano nastaviti. Nemoj mi samo reč da postoji neki nogometni koncept iz kojeg ekipa preko noči iz najveće truleži prelazi u stroj koji razara....

Effenberg23 napisao:pa svi govore - igrači i uprava i svi kako trener radi odličan posao sada, kako ga sada razumiju i sad ti dolaziš sa spikom kao on je poslušao ostale i radi kako drugi kažu(tj.kako si ti to zamislio) i sad je bolje....oprosti molim te, ALI NEMOJ SRAT!!!!

pa di sam ja to reko za sada? Ja sam govorio dok je Bayern bio propo! Onda su ga ljudi savjetovali da se prilagodi ekipi i igračima i on je to napravio, bez toga sine moj - PROPALILALELO. Nemoj mi stavljati riječi u usta jer ja nisam reko da LvG SADA loše radi, dapače radi baš po moji napucima...Čisti šrot, špara, ima mali kadar - sve kaj ja preferiram.

Effenberg23 napisao:On je svoje progurao samo što ti to ne vidiš ili ne želiš vidjeti....

E to je ono kaj tebe jebe - on NIJE svoje proguro, on je to sam i prizno, jer da je guro po svome mi bi sad imali odavno novog trenera, on je svoj stil i filozofiju moro promijeniti. Jer ti je on i sam reko biti će teško u početku, pa je reko da to predugo traje, pa je na to reko ne znam otkuda takav brzi napredak, ali dobro da je tu jer sad moremo u miru nastaviti = rezultati, uspjeh su ga spasili, a ti to moraš prožvakat! 8-)

Effenberg23 napisao:i meni nije bitan samo rezultat, nego je tebi, i ti to samo gledaš...

2023 zbudit ćeš se ujutro i reči ćeš si - Jebo mu pas mater pa onaj anton je bio u pravu, pa meni su JEDINO rezultati bitni, da sam ga onda slušo nebi sada završio u luđačkoj košulji! :D

ja gledam sve, kakva je atmosfera, kako igrači reagiraju na njega, kako daje intervjue i ostale gluposti....

= REZULTATI!

meni je bio samo jedan dovoljan pokazatelj, dok je bilo sve crno, i dok si ti i svi ostali pljuvali po njemu, ja čitam i gledam intervjue igrača bayerna, i oni daju veliku podršku treneru i krive sebe kako ga još nisu razumili...

= REZULTATI!

to je meni bio jasan pokazatelj kakvo je stvarno stanje u klubu, a ne onako kako novinari žele da bude(ali ovo je samo jedan od razloga zašto sam ja tada slijepo vjerovao gaalu)....

O tom ti ja i pričam, nemaš mišljenje, nema slijepog vjerovanja, jer onda je to krump. Tu nema argumenata = REZULTATI su jedino kaj te spašava i ti si vjerovo u REZULTATE i tek kad su REZULTATI došli ti si odahnuo! Nemoj sanjat REZULTATE! 8-) :D

eto vidiš to je ta razlika u mene i tebe što si ti bahat i pun sebe i misliš da znaš sve u nogometu i bayernu pa praviš početničke greške...inače te jako cijenim kao forumaša i admina :bravo: (koliko sam te uspio upoznati) ali stvarno nekad ga presereš ;)

UžasTno bahat i arogantan, odlike Bayerna, UH-a i LvG-a! 8-) I imam razloga za to! Znanje nema veze za proricanjem budučnosti i vjerom, to je ono kaj ti mješaš, jer da ti to možeš te da to samo ne opališ ja bi tebe žico parove za kladu a klada nema veze sa znanjem.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva