Ovo moje referiranje na ratove s Osmanlijama je bila zajebancija, ali vidim da si ozbiljno shvatio poruku.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:ma Murta, dječače....ja njih mrzim od prije....ma u biti neznam jel ih mrzim ili mi se gade...
najviše mi smeta jer se kote ko gamad u Njemačkoj...Di je sada Hitler dok nam treba? To bi bilo rješeno po kratkom postupku.....![]()
I zato mi ova pobjeda tolko znači....
btw...malo me jučer Hrvatska svojom igom podsječala na Bayern...pogotovo igrom u obrani

Murta napisao:Mislio sam na to da sam isprovocirao iskazivanje tvojeg mišljenja.
A meni je zanimljiv Portugal jer je nešto gadno trulo kod njih. Svi su mislili da je to Queroz (ja prvi, ne znam kako je on došao na funkciju izbornika jer je IMO jako loš trener) , ali nije. Sad imaju Benta koji nije neka svjetska klasa, ali je vrlo solidan trener koji uvijek pobjeđuje kad treba, a opet već dugo nisu pobijedili u jednoj ozbiljnoj utakmici. Nadam se da se to neće dogoditi u Lisabonu. Valjda Sušić može postaviti dobru obranu i odigrati nulu. Ako ne bude individualnih pogrešaka, to protiv ovakvog Portugala ne bi trebao biti pretežak zadatak.
Jedino ako se Kristina probudi, onda to postaje problem.

effe__sa napisao:Znači Murta držiš nam fige. Znao sam ja uvijek da si ti pravi čovjek![]()
![]()
![]()

Lizarazu napisao:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pBVnHc75xxM&feature=player_embedded[/youtube]
Murta napisao:A meni je zanimljiv Portugal jer je nešto gadno trulo kod njih. Svi su mislili da je to Queroz (ja prvi, ne znam kako je on došao na funkciju izbornika jer je IMO jako loš trener ) , ali nije. Sad imaju Benta koji nije neka svjetska klasa, ali je vrlo solidan trener koji uvijek pobjeđuje kad treba, a opet već dugo nisu pobijedili u jednoj ozbiljnoj utakmici. Nadam se da se to neće dogoditi u Lisabonu.
effe__sa napisao:Ja sam prije mislio da Srbi mrze Turke, jer tu je bilo svega u prošlosti a ovde po manijaku ispade da ih Hrvati više mrze Samo ja znam da su Hrvatska i Turska često gradili dobre odnose...

FCB_general napisao:
Ljudi i drugi narodi se mrze samo po nekim prigodama ili interesima, a ne ono svakodnevno. Blesavi narodi, nema se tu što posebno reći.Možeš si misliti što na svaku asocijaciju po svim mjestima diljem Hrvatske se mrzi i pljuje Turke.
Stvar ti je ono jednostavna, Turci su na svome, mi na svome, svima dobro i svi sretni i zadovoljni.
Barem nema onog velikog zapadnjačkog licemjerstva.

FCB_general napisao:
Što se tiče ostalih kvalifikacija, maestra Giovannija Trappatonija ćemo gledati na SP-u nakon duljeg vremena pošto je s Irskom slavio u Estoniji 0:2.
effe__sa napisao:Moram priznat da nekako ono sve kad se sabere i oduzme očekivao sam tijesniji duel između Hrvatske i Turske, ali Hrvatska je pokazala da ima veći igrački kvalitet, bez daljnjeg.
effe__sa napisao:A ovaj Portugal je skup balerina, dobro ima tu i mesara poput Pepea i koji je sinoć opet dobru utakmicu odigrao.
U prilikama, oni 100-tnim je bilo 2-2 pa je neriješeni rezultat realan, sam da nam je uvalit im gol tamo u Lisabonu pa da izbacimo tu portugalsku trulež. Oni najviše znaju glumatat zato ih treba na zemlju spustit.

nele-BHF napisao:0-4 brat' moj![]()
ja se zanio Italijom i njihovom pobjedom od 2:0. 
FCB_general napisao:Pa ja već zadnjih ohohoho utakmica ne bi ni centa, ni lipe, ni feninga, šilinga, ma ničega, stavio na pobjedu Hrvatske i odlazak na Euro, jer igra je bila nikakva, totalno blijede predstave, neki igrači koji igraju u jako dobrim inozemnim klubovima podbacili redovito kako su se prodali iz Dinama, potezi katastrofalni, ma ono... Užas za mene.
Sam Ćosić je sinoć sve rekao svojim riječima kad je komentirao: Hrvatska vodi nevjerovatnih 3:0 usred Turske. To se malo tko nadao, dio njih je to sve gledao sa ogromnom dozom brige, opreza, pa i straha, a oni "Uvijek vjerni", oni uvijek pucaju na pobjedu protiv svih i u dobru i u zlu, pa i kad se nema šanse.![]()
FCB_general napisao:
Ja čvrsto stojim na tome da BiH koja je umalo pobjedila Francusku usred St. Denisea može tek ovog Portugala da nadmaši. Valjda neće biti sudačkih odluka da ih šalju na Euro ko Francusku na SP protiv Irske.

FCB_general napisao:A tek Ibišević kod one šanse da razvali Portugala... Ono je nešto nevjerovatno.![]()
![]()
![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju