UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: Kvalifikacije za Euro

PostPostao/la Murta » 12 stu 2011, 07:16

Maniače, smiri se. ;)
Ovo moje referiranje na ratove s Osmanlijama je bila zajebancija, ali vidim da si ozbiljno shvatio poruku. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 12 stu 2011, 09:02

ma Murta, dječače....ja njih mrzim od prije....ma u biti neznam jel ih mrzim ili mi se gade...
najviše mi smeta jer se kote ko gamad u Njemačkoj...Di je sada Hitler dok nam treba? To bi bilo rješeno po kratkom postupku..... :mrgreen:

I zato mi ova pobjeda tolko znači....

btw...malo me jučer Hrvatska svojom igom podsječala na Bayern...pogotovo igrom u obrani :a045:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la jozotg » 12 stu 2011, 09:35

FCB m@niac napisao:ma Murta, dječače....ja njih mrzim od prije....ma u biti neznam jel ih mrzim ili mi se gade...
najviše mi smeta jer se kote ko gamad u Njemačkoj...Di je sada Hitler dok nam treba? To bi bilo rješeno po kratkom postupku..... :mrgreen:

I zato mi ova pobjeda tolko znači....

btw...malo me jučer Hrvatska svojom igom podsječala na Bayern...pogotovo igrom u obrani :a045:

Maniac moj si čovik :bravo:
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 12 stu 2011, 10:03

Mislio sam na to da sam isprovocirao iskazivanje tvojeg mišljenja.

A meni je zanimljiv Portugal jer je nešto gadno trulo kod njih. Svi su mislili da je to Queroz (ja prvi, ne znam kako je on došao na funkciju izbornika jer je IMO jako loš trener :mrgreen: ) , ali nije. Sad imaju Benta koji nije neka svjetska klasa, ali je vrlo solidan trener koji uvijek pobjeđuje kad treba, a opet već dugo nisu pobijedili u jednoj ozbiljnoj utakmici. Nadam se da se to neće dogoditi u Lisabonu. Valjda Sušić može postaviti dobru obranu i odigrati nulu. Ako ne bude individualnih pogrešaka, to protiv ovakvog Portugala ne bi trebao biti pretežak zadatak. ;)
Jedino ako se Kristina probudi, onda to postaje problem. :?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 12 stu 2011, 11:53

Murta napisao:Mislio sam na to da sam isprovocirao iskazivanje tvojeg mišljenja.

A meni je zanimljiv Portugal jer je nešto gadno trulo kod njih. Svi su mislili da je to Queroz (ja prvi, ne znam kako je on došao na funkciju izbornika jer je IMO jako loš trener :mrgreen: ) , ali nije. Sad imaju Benta koji nije neka svjetska klasa, ali je vrlo solidan trener koji uvijek pobjeđuje kad treba, a opet već dugo nisu pobijedili u jednoj ozbiljnoj utakmici. Nadam se da se to neće dogoditi u Lisabonu. Valjda Sušić može postaviti dobru obranu i odigrati nulu. Ako ne bude individualnih pogrešaka, to protiv ovakvog Portugala ne bi trebao biti pretežak zadatak. ;)
Jedino ako se Kristina probudi, onda to postaje problem. :?

Znači Murta držiš nam fige. Znao sam ja uvijek da si ti pravi čovjek :D :bravo: :bravo:
Ja sam prije mislio da Srbi mrze Turke, jer tu je bilo svega u prošlosti a ovde po manijaku ispade da ih Hrvati više mrze :) Samo ja znam da su Hrvatska i Turska često gradili dobre odnose....A i ovo što se Srba tiče ja znam sve to neka priča o mržnji a turista hrpa iz Srbije u Istanbulu i drugim turskim gradovima :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 12 stu 2011, 12:28

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pBVnHc75xxM&feature=player_embedded[/youtube]

Hoće Drago da zaplače. :D I mene je ganulo ovako komentiranje.
Bravo, bravo. Nisam gledao tekmu (razumljivo) ali po ovome što se da viditi, podsjeća na stara, dobra vremena.

Što se tiče BiH, igra u prvom poluvremenu užasna, veliki pritisak i važnost utakmice su uradili svoje. U nastavku dosta bolje, gdje je Ibišević imao 2 100% prilike. Kod jedne ga zajebo grbav teren u Zenici (isto kao i Ronalda u jednoj prilici), dok je drugi put loše reagovao. Sreća pa par igrača kojima je prijetila suspenzija nisu dobili žuti karton (među njima Spaha i Rahmić), jer bi bez njih bilo itekako teško igrati u revanšu. Vraćaju se Papac i Pandža, dok je primjetno odsustvo Mujdže, sa kojim smo konačno dobili pristojnog beka. Ah da, Salihović neće igrati u uzvratu, ali s obzirom da je još uvijek rovit i nije neki hendikep (osim ako bi se ukazala neka prilika za slobodnjak, ali opet tu su Pjana i Miske, tako da...).

Kao da se igralo svjesno da se ne primi gol i sa ovom desetkovanom odbranom to je veliki uspjeh (u zadnjih 7 utakmica, BeHa je primila samo 1 pogodak i to onaj iz penala protiv Tricolora).
Vrlo aktivan rezutat i iz razloga što mi nekako igramo bolje u gostima, nisam pretjerano pesimističan glede našeg prolaska na Euro. U svakom slučaju, optimističniji sam sada, nego što je to bilo prije sinoćnje utakmice.

Svo ostali favoriti su jednom nogom na EP-u, osim Portugala. I to nešto govori.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 12 stu 2011, 12:34

@Lizarazu: Ma Mujdža najviše fali, on je tako dobar bek da ako bude napredovao mogao bi biti i za Bayern interesantan. Šteta što ga zakači ova povreda, bio je fenomenalan u Parizu. Sejo sinoć slab, vidi se da nedostaje fizičke spreme nakon povrede. Mi ako odigramo hrabro i kao u Parizu možemo na Euro. Ja bi Jahića ostavio na stoperu, Pandža jeste borac, ali Jahić mi je jači, čak i tehnički.Sinoć skoro niko nije zakazao, Miske je mogao malo bolji biti.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 12 stu 2011, 13:11

effe__sa napisao:Znači Murta držiš nam fige. Znao sam ja uvijek da si ti pravi čovjek :D :bravo: :bravo:

Ja sam 50% jedan od vas. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 12 stu 2011, 13:30

Lizarazu napisao:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pBVnHc75xxM&feature=player_embedded[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha: :haha: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: smile12 smile12 smile12 :smil42: :smil42: :smil42: :smil42:

Šta reći, Drago je LEGENDA bio i ostao. :smile30:

Čovjek mutira dok golovi padaju, umire, hahahahaha. :haha: :haha: :legendo: :legendo:

Uljepšao je utakmicu s time. :mrgreen: Najviše volim kada komentira Bayerna, a naši razvaljuju, uhhhhh što je i onda lud. :mrgreen: :lol:

Ima hrpu legendarnih izjava i provala kod nogometnih prijenosa, a bome i kod rukometnih susreta i natjecanja Hrvatske. :bravo:

Murta napisao:A meni je zanimljiv Portugal jer je nešto gadno trulo kod njih. Svi su mislili da je to Queroz (ja prvi, ne znam kako je on došao na funkciju izbornika jer je IMO jako loš trener ) , ali nije. Sad imaju Benta koji nije neka svjetska klasa, ali je vrlo solidan trener koji uvijek pobjeđuje kad treba, a opet već dugo nisu pobijedili u jednoj ozbiljnoj utakmici. Nadam se da se to neće dogoditi u Lisabonu.

SInoć su morali slaviti protiv BiH po onome što sam vidio, a oni su se propisno osramotili kod onih šansi.

A tek Ibišević kod one šanse da razvali Portugala... Ono je nešto nevjerovatno. :doh: :doh: :doh:

effe__sa napisao:Ja sam prije mislio da Srbi mrze Turke, jer tu je bilo svega u prošlosti a ovde po manijaku ispade da ih Hrvati više mrze Samo ja znam da su Hrvatska i Turska često gradili dobre odnose...

Ljudi i drugi narodi se mrze samo po nekim prigodama ili interesima, a ne ono svakodnevno. Blesavi narodi, nema se tu što posebno reći. ;) Možeš si misliti što na svaku asocijaciju po svim mjestima diljem Hrvatske se mrzi i pljuje Turke. :lol: Stvar ti je ono jednostavna, Turci su na svome, mi na svome, svima dobro i svi sretni i zadovoljni.

Barem nema onog velikog zapadnjačkog licemjerstva.

Što se tiče ostalih kvalifikacija, maestra Giovannija Trappatonija ćemo gledati na SP-u nakon duljeg vremena pošto je s Irskom slavio u Estoniji 0:2. :smajl007: :smajl007:

Crna Gora je ipak došla do zida i sinoć je došao priči kraj.

A Bosna i Hercegovina... Oni nisu uspjeli slaviti, no dobra stvar je netaknuta mreža kod kuće. Šanse su isto prilično velike u uzvratu, tolike da s remijem mogu se produžeci uhvatiti ili štoviše, otići na Euro golom/vima u gostima.

Moglo bi biti nešto. Valjda će uspjeti savladati Portugal jer realno gledajući, ništa ovaj Portugal nema. Niti neke dobre igre, niti više je nogometni vrh, niti ima hrpu klasnih igrača kao za vrijeme tzv. zlatne generacije koja nije ništa osvojila do 2006... Sve je otvoreno, no onakvi promašaji poput Ibiševića su preskupi. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 12 stu 2011, 13:42

FCB_general napisao:
Ljudi i drugi narodi se mrze samo po nekim prigodama ili interesima, a ne ono svakodnevno. Blesavi narodi, nema se tu što posebno reći. ;) Možeš si misliti što na svaku asocijaciju po svim mjestima diljem Hrvatske se mrzi i pljuje Turke. :lol: Stvar ti je ono jednostavna, Turci su na svome, mi na svome, svima dobro i svi sretni i zadovoljni.

Barem nema onog velikog zapadnjačkog licemjerstva.

E ovo nisi mogao bolje objasnit moj generale, svaka čast :bravo: :bravo:
Moram priznat da nekako ono sve kad se sabere i oduzme očekivao sam tijesniji duel između Hrvatske i Turske, ali Hrvatska je pokazala da ima veći igrački kvalitet, bez daljnjeg.
A ovaj Portugal je skup balerina, dobro ima tu i mesara poput Pepea i koji je sinoć opet dobru utakmicu odigrao.
U prilikama, oni 100-tnim je bilo 2-2 pa je neriješeni rezultat realan, sam da nam je uvalit im gol tamo u Lisabonu pa da izbacimo tu portugalsku trulež. Oni najviše znaju glumatat zato ih treba na zemlju spustit.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 12 stu 2011, 14:06

FCB_general napisao:
Što se tiče ostalih kvalifikacija, maestra Giovannija Trappatonija ćemo gledati na SP-u nakon duljeg vremena pošto je s Irskom slavio u Estoniji 0:2.

0-4 brat' moj ;)

Komentarisati ništa neću jer nema svrhe :)

Nekima zaista nije lahko u životu na ovom forumu.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 12 stu 2011, 14:31

effe__sa napisao:Moram priznat da nekako ono sve kad se sabere i oduzme očekivao sam tijesniji duel između Hrvatske i Turske, ali Hrvatska je pokazala da ima veći igrački kvalitet, bez daljnjeg.

Pa ja već zadnjih ohohoho utakmica ne bi ni centa, ni lipe, ni feninga, šilinga, ma ničega, stavio na pobjedu Hrvatske i odlazak na Euro, jer igra je bila nikakva, totalno blijede predstave, neki igrači koji igraju u jako dobrim inozemnim klubovima podbacili redovito kako su se prodali iz Dinama, potezi katastrofalni, ma ono... Užas za mene.
Sam Ćosić je sinoć sve rekao svojim riječima kad je komentirao: Hrvatska vodi nevjerovatnih 3:0 usred Turske. To se malo tko nadao, dio njih je to sve gledao sa ogromnom dozom brige, opreza, pa i straha, a oni "Uvijek vjerni", oni uvijek pucaju na pobjedu protiv svih i u dobru i u zlu, pa i kad se nema šanse. :)

No pazi, meni je to tragikomedija da smo mi čekali više od 3 i pol godine da ponovno s njima zaigramo i počnemo izgledati onako kako stvarno možemo. Stalno smo igrali ispod svojih mogućnosti, umjesto da smo igrali kako možemo ili pak iznad svojih mogućnosti. Onaj ciklus za SP i izjave igrača o traumama protiv Turske se vrtio i u 2009. dok su se kvalifikacije igrale, doslovno su neki igrači davali do znanja da mi i kad loše igramo, ta utakmica je kriva za to. Što je najgore i Bilić isto se toga znao hvatati, teška sramota... I sad eto, sinoć mi njih zbilja razvalili kako ih ni Njemačka prije par mjeseci nije nadigrala i smrskala, heh... T-R-A-G-I-K-O-M-E-D-I-J-A. :roll: :haha: :mrgreen:

effe__sa napisao:A ovaj Portugal je skup balerina, dobro ima tu i mesara poput Pepea i koji je sinoć opet dobru utakmicu odigrao.
U prilikama, oni 100-tnim je bilo 2-2 pa je neriješeni rezultat realan, sam da nam je uvalit im gol tamo u Lisabonu pa da izbacimo tu portugalsku trulež. Oni najviše znaju glumatat zato ih treba na zemlju spustit.

Kladim se da bi sadašnja Francuska dobila bez problema ovog Portugala. E onda je sve jasno što mislim za BiH protiv njih, dobitak ko kuća, bila bi stvarno šteta da se ne iskoriste mogućnosti jer taj Portugal meni osobno, ni sjena nekadašnje reprezentacije koja je s Ronaldinhovim Brazilom igrala derbije gotovo do krvi. Nekoć su bili simbol dominantnog nogometa, demonstracije napadačke sile...

Odlaskom Paulete, Figa, Nuna Gomesa, Victora Baie, Costinhe i mnogih drugih, ta ekipa ne igra ništa specijalno unatoč Ronaldu, Moutinhu, Coentrao-u, Meirelesu, Bosingwi...

Ja čvrsto stojim na tome da BiH koja je umalo pobjedila Francusku usred St. Denisea može tek ovog Portugala da nadmaši. Valjda neće biti sudačkih odluka da ih šalju na Euro ko Francusku na SP protiv Irske. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 12 stu 2011, 14:34

nele-BHF napisao:0-4 brat' moj ;)

E hvala ti na ispravku, :zivio: ja se zanio Italijom i njihovom pobjedom od 2:0. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 12 stu 2011, 14:53

FCB_general napisao:Pa ja već zadnjih ohohoho utakmica ne bi ni centa, ni lipe, ni feninga, šilinga, ma ničega, stavio na pobjedu Hrvatske i odlazak na Euro, jer igra je bila nikakva, totalno blijede predstave, neki igrači koji igraju u jako dobrim inozemnim klubovima podbacili redovito kako su se prodali iz Dinama, potezi katastrofalni, ma ono... Užas za mene.
Sam Ćosić je sinoć sve rekao svojim riječima kad je komentirao: Hrvatska vodi nevjerovatnih 3:0 usred Turske. To se malo tko nadao, dio njih je to sve gledao sa ogromnom dozom brige, opreza, pa i straha, a oni "Uvijek vjerni", oni uvijek pucaju na pobjedu protiv svih i u dobru i u zlu, pa i kad se nema šanse. :)

Pa Hrvatska mi je na Euru 2008 izgledala fantastično i svakako napravljen je veliki uspjeh tim četvrtfinalom, jer još znamo da je i tada bilo nesretno ispadanje. Poslije su Vatreni često izgledali blijedo, protiv Grčke sam gledao utakmicu i vidio zaista blijedo izdanje, dosta je to neuvjerljivo bilo, a opet znam da imate Modrića (koji je svjetska klasa), odličnog Čorluku, Mandžukića, Silvu, znači igrački sam zato i rekao da ste u prednosti. E onda zato kad se to sve uzme u obzir čovjek stvarno nije mogao lako predvidjet ovaj duel. A et Hrvatska je ostvarila sjajan rezultat , ogromnu pobjedu.
FCB_general napisao:
Ja čvrsto stojim na tome da BiH koja je umalo pobjedila Francusku usred St. Denisea može tek ovog Portugala da nadmaši. Valjda neće biti sudačkih odluka da ih šalju na Euro ko Francusku na SP protiv Irske. :|

E jedino se tih svinjarija oko suđenja malo plašim, a i da se Portugalci ne izmetiljaju nekako. Posmatram uvijek stvari oko Reprezntacije BiH realno, imali smo nekad i preveliki apetita i ove kvalifikacije su sjajno odigrane, a i one prošle pa je zato mislim red da se ode na veliko takmičenje, jer u ovoj reprezentaciji ima par veliki imena (Džeko, Pjanić, Misimović, Spahić , Begović..) a ostali igrači su igrači s potencijalom i za sad u najmanju ruku solidni.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 12 stu 2011, 16:46

FCB_general napisao:A tek Ibišević kod one šanse da razvali Portugala... Ono je nešto nevjerovatno. :doh: :doh: :doh:

Ovo te scene:

http://www.youtube.com/watch?v=a2HywTQi ... ge#t=2111s

:hehe: :hehe: :hehe:

Ovaj naš Igor se umalo ne zadavi. smile12 smile12
Ibišević.....aaaaaahhhhhhhgrxkdmddaagttrraaa...nevjerovatno.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva