Liga Prvaka 2012/13

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2012/13

PostPostao/la TiLe » 14 vel 2013, 14:37

anton 1983 napisao:PS kojeg god da mi od ovo dvoje dobijemo, mi s njima pod počistimo! :P

Sigurno! Realno mi smo ove godine dvije klase iznad njih, a to je ona jučerašnja utakmica i dokazala.

I Luctl, prijatelju, ja nigdje nisam rekao da sam bolji taktičar od Fergusona :lol: nego sam kritizirao Kagawu i Giggsa koji definitivno nisu trebali igrati. A njih dvojicu je u igru stavio Ferguson koji je dakle pogriješio. Događa se i najboljima.
Ne pratim Manu toliko, ali ovaj frend mi govori da Ferguson počesto zna raditi neshvatljive izmjene koje navijačima nikako ne sjedaju.

Da, ima rezultate u engleskoj, ali pitanje je bi li ih imao da je to ona liga od prije 5-6 godina.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 15:05

Pitanje za tebe.

Koga bi rađe htio za protivnika Real ili Manchster ? Jel ti Fergijeva taktička mudrost sinoć utjerala strah u gaće pri pomisli na dvoboj Bayern-Manu?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 15:11

LuctL napisao:Pa, odgovorio sam ti prije da bih radije Utd, jer smo SIGURNO jači od njih.

Ali, zar ti to onda ne govori, da ako je Fergie izvukao dobar rezulatat protiv jače momčadi sa slabijom momčadi, da ih je dobro postavio/uigrao?

Zašto je Manu po defaultu slabija momčad ?

Bježi u Premiershipu 12 bodova, Real kaska 16?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 15:28

LuctL napisao:Englih football out of date, nema vezni red, prošla sezone fijasko.

Dok je s druge strane sve suprotno.

Čemu onda potenciranje Manchesterovog uspjeha u prvenstvu ranije u temi ?

Koji je onda zaključak na kraju ? Je li Manchester jak ili je u rangu Celtica pa su SAFovom taktičkom genijalnošću izvukli bod u Madridu ?

P.S.
Fergie je dobio dvi pljuske u finalima LP-a protiv našeg budućeg trenera. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 15:40

LuctL napisao:A, vi ste kao neki jači znalci od Fergia?

Pa, čova razara u Engleskoj, u Madridu je ostvario bolji rezultat nego mi lani, sa možemo reći slabijim sastavom. Čova je jednostavno taktički PERFEKCIONIST! Kako je uništio Reala, pa to nisu istine.

Čini se da sam ja iz ovog posta izvukao krive zaključke. :a045:

Case closed za mene.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 15:57

The Scarface napisao:Case closed za mene.

Vrtiš se u krug, nema mi smisla raspravljati sa spin-off-taktikama.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 16:15

SAF said :

"Real nas je nagazio u prvom poluvremenu. Moji su igrači bili pritisnuti sve do De Gee, stoga ne čudi da je Real imao priliku svako malo. U drugom dijelu smo proigrali, napravili nekoliko šansi, a obrana nam nije bila zakovana u kaznenom prostoru", poručio je Ferguson, koji je bio zadovoljan igrom svog bivšeg štićenika - Ronalda.

U svakom slučaju su plivali u prvom poluvremenu, vidi vraga i sam Fergie prizna.

Pljus pljus. :a045:

Ne čudi me ništa više od tebe, ipak si ti onaj koji je veličao Mancinija. :lol:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 16:17

LuctL napisao:I još jednom nisi odgovrio.

No, ponovno, nije da nisam očekivao. :a045:

Hvala ti na raspravi.

Fergie je odgovorio. ;)

Ipak njegova riječ vrijedi više od moje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2013, 16:22

LuctL napisao:Hahahahaha, ma da?

Ali ti zato recimo Mancinijeva ne vrijedi jer je on šarlatan?

Obožavam te. Naprosto obožavam.

I, Fergie je rekao da su imali šanse, nikako ZICERE!!

pljus, pljus, pljus.

Mancini i je šarlatan, ili ti to stvarno u isti koš stavljaš njih dvojicu ? :haha:

Aha sad treba nać izjavu u kojoj Ferguson izričito kaže "ziceri", jer iz običnih prilika ne padaju golovi.

Imaš Fergijevu izjavu, imaš činjenicu da je De Gea bio igrač utakmice i opet ne želiš priznati da je Real imao šanse i da je Manchester u prvom poluvremenu bio na tankom ledu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 14 vel 2013, 17:03

Ma kog zaboli za usrani real i mu nabit čemo oboje zajedno...dalje bvb-u svaka čast kaj su izvukli tekmu taj šator je zajeban doma pogotovo nakon 1:4 za hsv-om :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 14 vel 2013, 18:33

Ne želim da umanjujem rad SAF-a, obzirom na rezultate i trofeje koje je postigao. ALI ne mogu a da ne pomenem da je toga lika u jedno 100x više utakmica pratila sreća u odnosu na one u kojima nije.

Pazite samo obe LŠ koje je uzeo sa MU. Prvo 1999. protiv nas, sabili ih cijelu tekmu, vodili do 90. minuta i onda 2 usrana gola nam daju za titulu. Pa druže, gdje se tu vidi taktika? Dati onako šugave golove je čista sreća, pogotovo u nadoknadi vremena, protiv protivnika koji te je prethodno zbrisao na terenu. Gol, prečka, stativa, mnogo dobrih šansi i na kraju ukenja te maksimalno sa 2 usrana gola.
Pa finale 2008., gdje je Terry imao šansu da iz penala donese titulu Čelziju, a on se u posljednji čas oklizne. I to nije sreća? Oba finala koja je izgubio od Barse, bila su potpuno zasluženo izgubljena, tj. Barsa je to i više nego zasluženo uzela i nijednog momenta se nije postavljalo pitanje pobjednika.

PA SAD VIDITE KAKO BI SE PRIČALO O SAF-u DA NIJE NA SREĆU UZEO TE 2 LŠ? Ima ih i više nego što zaslužuje. A, da ne pričam o broju utakmica u PL gdje ga je sreća poslužila. Nedavno sam gledao tekmu mislim Tottenham-MU. Tottenham 3 puta vodio, ovi izjednačavali 3 puta, pa dali gol za pobjedu u 90. minutu. Mnogo šugavih golova daju, tj. IMAJU sreću kad god im je potrebna. Ne osporavam njegovo znanje, ali da ga kenja, kenja ga na kvadrat i niko me ne može ubijediti u suprotno.

Imali su sinoć par lijepih šansi, ali je realan stav da ih je Real trkački izdominirao. Sad kao SAF izvukao 1:1, pa je odmah genijalan jer je na sreću uzeo remi na takvom gostovanju i to sa par igrača iz "drugog plana". Ma daj, imali su sreće, i volio bih da ispadnu. Da se razumijemo, ne volim Real, ali ne mogu više toliku šugavost koja prati taj usrani MU da trpim. Kakva dominacija sad u PL? Pa liga im odavno nije slabija bila. Luserpool se raspada, Arsenal stalno ista priča zadnjih godina, Čelzi sa Benitezom nema šta da traži, City sa onim blentom Manćinijem je sve samo ne opasna prijetnja, ostale ne vrijedi pominjati. Jedva prolaze jadnu grupu u LŠ, prošle god. su u takođe jadnoj grupi ispali, ispred njih bio bijedni Bazel, koga smo mi demolirali 8:1 u dvomeču.

Jači smo od obe ekipe, svejedno mi je ko prođe, ali ipak zbog mančesterovog konstantnog kenjanja, želim Real da prođe.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 15 vel 2013, 15:23

LuctL napisao:Ja bi te sada upucao. Jel Barcelona dominira? Koliko prima golova? I ovo da se gnoji, ajde u neku stvar jebate.
S tobom definitvno neću više raspravljat kad valjaš takve gluposti.

Čekaj malo! Pa što ti smatraš dominacijom? Mi recimo imamo gol razliku 54:7, barca ima + 52, dok MUTD ima gol razliku samo + 30. Ako to nekak ideš djeliti, onda mi dobivamo tekme sa 2-3:0, Barca sa 3-4:1, dok MUTD sa 2:1. To što MUTD radi nije dominacija jer u pravilu nedominira protivnika i njihove pobjede nisu niti približno uvjerljive kao naše i Barcine. Bar ja sebi tako definiram dominaciju. Možda ti to sebi drugačije, objašnjavaš to ne znam.

No kak god da okreneš, nemreš barcinu dominantnost uspoređivati da MUTD-ovom jer Barca pod jedan ima gol razliku 52 i po utakmici im je prosjek da daju 3,4 gola, a primaju 0,9, dok MUTD u prosjeku daje 2,4, što je jedan gol manje od Barce, te prima 1,2 gola po tekmi. Znači po svakoj tekmi dominacija Barce nad svojim protivnikom, onako teoretski iznosi 2,5 gola po utakmici, dok je kod MUTD-a 1,2, što bi značilo skoro duplo...

Ne znam dal će tebi ovo išta značiti, no znam da nekima oće :mrgreen:

LuctL napisao:Ponovno ne mogu vjerovat? Gol Ronalda izigrana akcija? Izveden aut i Dajv Maria nabacuje u 16 kao i X drugih puta te večeri, ali ovaj put je obrana Utda krivo postavljena i Ronaldo je u duelu s niskim igračem.

Pa što je ono bila nego akcija? A MUTD-ov gol kako god da okreneš je pao iz NEPOSTOJEĆEG kornera. Zanimljivo je da si ti meni samo išo replicirati na gol Reala, a nisi uopće spomenuo gol MUTD-a. Golovi i u večini slučejava padaju jer obrana griješi. tj. obrana mora pogriješiti da gol padne, no ako idemo računati količinu gnoja zbog koje je gol pao onda je to druga stvar.

Ja uopče neosporavam gol MUTD-a iz perspektive što su oni zabilo gol iz kornera, nego zbog činjenice što NIJE BIO KORNER. E pa kad tako zabiješ gol, onda da ga jebeš to mora biti sreća ;)

LuctL napisao:Dakle, kontra kada je Persie uzdrmao prećku nije bila dobra akcija? Korner nakon kojega Crrick šalje visoku loptu i Persie izbjegava offside zamku nije akcija?

Persie uzdrmao prečku? Da me jebeš toga se nemrem sjtiti. moj bad. Malo me podsjeti. Jedino kaj se sječam je ona akcija kad mu je Lopez skinuo. Kad je Persie izbjego ofsajd zamku, i on je bio iznenađen. To nije bila akcija nego slučajnost ili ti Ghnoj!

I da kad se sve zbroji, pa ovaj Persie je trulež od napadača. Neš od tih prilika bi Gomez ziher metnul nutra! :mrgreen:

I da ponovim, ono je za mene bila, pazi sad sve pridjeve koje moraš pokriti: JEDINA:PRAVA;PERFEKTNA akcija 8-)

LuctL napisao:A, šutevi sa 16m na POSTAVLJU OBRANU su akcije?

Mogu biti, no mi ih nismo niti pokušali deklaririati kao akcije, već prilike ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 15 vel 2013, 15:45

Na ovo misli :
Slika

Dobar je Persika, imao je par stvarno lijepih poteza. U finishingu je chokeao-
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 vel 2013, 16:45

Na tu akciju sam i ja mislio cjelo vrijeme, samo se nesječam prečke...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2013, 10:12

Zasad niti jedno iznenađenje u LP il se ja varam! :?

Ova osmina finala obećavala je dobre utakmice. Pri izvlačenju parova ove sezone, dobili smo puno više utakmica koje se isplati gledati naspram prošle. prošle sezone ova faza natjecanja je stvarno bila šrot. No kako sad stvari stoje nako prvih utakmica, nebu to niš bolje ove sezone. Samo je šteta što su BvB i Real na isti dan, jer se znalo da se te tekme nebuju odlučivale u prvoj utakmici. Još nam ostaje danas da Barca to pospremi i nadajmo se da će Schalke izvuči povoljan rezultat.

Ako prođe svih oni 8 koji bi trebali proči, opet nas čeka zanimljivo 1/4 finale, jer na kraju krajeva, 6 favorita koji bi mogli doči do kraja, 5 će ih ići dalje, s tim da je tu neugodni PSG, za koje mi neznamo što su kadri učiniti. Svi ih podcjenjujemo, no imaju igrače, nelošeg trenera, ipak su prvi u francuskoj i došli su do 1/4 finala. Nije baš da su sad takav Ghnoj i ko zna ako im se karte poslože...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva