LuctL napisao:Ja bi te sada upucao. Jel Barcelona dominira? Koliko prima golova? I ovo da se gnoji, ajde u neku stvar jebate.
S tobom definitvno neću više raspravljat kad valjaš takve gluposti.
Čekaj malo! Pa što ti smatraš dominacijom? Mi recimo imamo gol razliku 54:7, barca ima + 52, dok MUTD ima gol razliku samo + 30. Ako to nekak ideš djeliti, onda mi dobivamo tekme sa 2-3:0, Barca sa 3-4:1, dok MUTD sa 2:1. To što MUTD radi nije dominacija jer u pravilu nedominira protivnika i njihove pobjede nisu niti približno uvjerljive kao naše i Barcine. Bar ja sebi tako definiram dominaciju. Možda ti to sebi drugačije, objašnjavaš to ne znam.
No kak god da okreneš, nemreš barcinu dominantnost uspoređivati da MUTD-ovom jer Barca pod jedan ima gol razliku 52 i po utakmici im je prosjek da daju 3,4 gola, a primaju 0,9, dok MUTD u prosjeku daje 2,4, što je jedan gol manje od Barce, te prima 1,2 gola po tekmi. Znači po svakoj tekmi dominacija Barce nad svojim protivnikom, onako teoretski iznosi 2,5 gola po utakmici, dok je kod MUTD-a 1,2, što bi značilo skoro duplo...
Ne znam dal će tebi ovo išta značiti, no znam da nekima oće
LuctL napisao:Ponovno ne mogu vjerovat? Gol Ronalda izigrana akcija? Izveden aut i Dajv Maria nabacuje u 16 kao i X drugih puta te večeri, ali ovaj put je obrana Utda krivo postavljena i Ronaldo je u duelu s niskim igračem.
Pa što je ono bila nego akcija? A MUTD-ov gol kako god da okreneš je pao iz NEPOSTOJEĆEG kornera. Zanimljivo je da si ti meni samo išo replicirati na gol Reala, a nisi uopće spomenuo gol MUTD-a. Golovi i u večini slučejava padaju jer obrana griješi. tj. obrana mora pogriješiti da gol padne, no ako idemo računati količinu gnoja zbog koje je gol pao onda je to druga stvar.
Ja uopče neosporavam gol MUTD-a iz perspektive što su oni zabilo gol iz kornera, nego zbog činjenice što NIJE BIO KORNER. E pa kad tako zabiješ gol, onda da ga jebeš to mora biti sreća
LuctL napisao:Dakle, kontra kada je Persie uzdrmao prećku nije bila dobra akcija? Korner nakon kojega Crrick šalje visoku loptu i Persie izbjegava offside zamku nije akcija?
Persie uzdrmao prečku? Da me jebeš toga se nemrem sjtiti. moj bad. Malo me podsjeti. Jedino kaj se sječam je ona akcija kad mu je Lopez skinuo. Kad je Persie izbjego ofsajd zamku, i on je bio iznenađen. To nije bila akcija nego slučajnost ili ti Ghnoj!
I da kad se sve zbroji, pa ovaj Persie je trulež od napadača. Neš od tih prilika bi Gomez ziher metnul nutra!
I da ponovim, ono je za mene bila, pazi sad sve pridjeve koje moraš pokriti: JEDINA:PRAVA;PERFEKTNA akcija
LuctL napisao:A, šutevi sa 16m na POSTAVLJU OBRANU su akcije?
Mogu biti, no mi ih nismo niti pokušali deklaririati kao akcije, već prilike