Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2012, 19:19

anton 1983 napisao:Sada mi je postalo kristalno jasTno zašto je lahm dobio kapetansku vrpcu i zašto Schweini nije niti će ikada biti kapetan BAyerna. On nije igrač takvog kova! Iako imaju isti broj godina i Schweini ima duži staž u Bayernu, on za razliku od Lahma nije vođa. Lahm djeluje puno zrelije i odgovornije i što je najbitnije u velikim tekmama on nezakaže i nepokazuje znakove slabosti. Schweini me podsjetio na Kuffora, koji je bio bitan, važan igrač Bayerna no on nije bio vođa na terenu, nego samo jedan kotačić u cijelom sistemu. Lahmu treba KUPITI partenra jer u ovoj ekipi Lahm još uvijek svog partnera nije pronašao. Najbliži tome je Neuer i brijem da će u skoroj budučnosti on to i postati, ali treba dovesti još jednog igrača koji će možda ispuniti te uvjet! Howedes, martinez - lako moguće da to budu baš oni...

neznam zaš al sad mi je malo došlo iz guzice u glavu! :mrgreen:

Igrač kojeg sam zaboravio spomenuti, ne kužim kako mi je to promaklo! :neee: , a lik im sve predispocije onog igrača za kojeg je Uli rekao "ich habe heute kein jeremies gesehen"!, je David Alaba!

on lider u Bayernu nigdar nebu bio, takvu karizmu on nema, ali zato on ore i kopa taj teren, gine na terenu zna igrati nogomet, te što je najbitnije on u datom trenutku ima petlju. Uzeti PRVI PENAL protiv Reala u 1/2 finalu LP sa 19 godina i zabiti isti samo potvrđuje činjenicu da Bayern u tom igraču ima onog koji će za taj klub ginuti te će svojim pristupom mentalno terati kolege da daju koji atom snage više!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 05 lip 2012, 21:23

kod Robbena sam zaboravio spomenuti još jednu stvar.

jedna je realizacija, i druga stvar je SEBIČNOST u ključnim trenucima

prije mu ne bi zamjerio sebičnost jer bi u "svakoj" tekmi zabio.. (znao je i asistirati.... iz kornera :mrgreen: )

sada kada ga je napustila killer-osobina vidi se da nema ni samopouzdanja kada treba imati... (šut situacija, penali, itd.)
međutim on idalje sam sam i opet sam, gavom kroz zid i ne da loptu nikome...

u one dvije utakmice protiv reala i u finalu - mogao je u svakoj tekmi BAREM jednom dobaciti gomezu koji je bio u poziciji da završi napad...

al opet se vraćam na ono: bit će on opet onaj stari ;) imam taj osjećaj! 8-)
tada ćemo ga manje kuditi zbog promašaja a i zbog sebičnosti .....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 05 lip 2012, 21:27

E pa dok ti čekaš da on opet bude stari mi ćemo zijaniti još par titula.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 05 lip 2012, 22:30

UltrasMentalita napisao:Ukopao nas je za 2 najvažnija penala i treći protiv Reala je jedva dao vile su ga nosile....i to mu ne mogu oprostiti i još je uzeo dres Nizozemske umjesto Bayerna 3 dana od finala ....da je čovjek trebao je kad je izašao klanjati se pred navijačima da mu oproste no on je uzeo dres reprezentacije i još se našao uvrijeđen smeće jedno usrano sebično .....I još ono govno Van Bommel ima nešto reći Nizozemska najodvratnija repka svi su im igrači jazavci i uvijek će biti osim Roya Makaaya koji je institucija

Vidim da cjeniš niskozemce skoro kao ja :mrgreen: šalu na stranu oni su luzeri i stinky narod :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 05 lip 2012, 22:32

---------------------gomez------------------------
ribery---------------šaćiri----------------robben(mulac)

Ovo bi ja probal s tim da bi na desnom krilu više dao šansu mulcu u početku tj. neka se trgaju on i čelo a bolji trenutno neka igra jel znam da nebumo dovodili stopera niti 10-ku po mom mišljenju najbolja opcija za uigrat ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 05 lip 2012, 22:35

anton 1983 napisao:
UltrasMentalita napisao:Nije mu loša realizacija nego je Robben mislio da su igrrači majmuni glupi pa da neće skontat što radi uvijek ......U svakoj tekmi su ga čitali ko Ivu Andrića jednostavno je pročitan a toliko je umišljen lik da mu ego neda da dobaci nekome tko je u boljoj poziciji

Ono što je za Robbena specifično je to da je on pročitan igrač. Čak sam ga i ja pročito a ne igram profesionalan nogomet. A zašto je to tako specifično? Zato što unatoč tome što su ga pročitali ne mogu ga zaustaviti. njega moraju zaustavljati po dvojica igrača, cijela obrana te da bi ga se zaustavilo ekipa koja protiv njega igra mora igrati beton. Kod njega je samo pitanje dal će mu tu večer ići ili neće. Pa taj igrač je malu , MILIJARDU puta zbrejko lijevo bez ikakve fore i svaki puta si igrač koji stoji uz njega spotrga kičam, zato dont srač to muč.

nepostoje po toj nekoj vašoj priči pročitanost. postoji forma , taktika i trenerska umjestnost da se prilagodi protivniku te da nađe NOVI način kako da mu ga metne ako trenutačna formula funkcionira...

Baš zbog svega navedenog mora na klupu a mulac umjesto njega jer je robben tipičan joker igrač...IAKO je ove sezone izgubio i to da bi se odmah nakon ozljede vratio kao navijena igračka..mislim da se BOJIŠ da je baš on tu nit izgubil za brzi povratak nakon prečestih ozljeda ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2012, 08:04

Nekoć davno jedan čovjek kojeg sam jako poštovao rekao mi je da Robben nije ništa lošiji igrač od Riberya i da bi na isti način pričao ili ti ga drkao na Robbena da je u Bayernu, kao što to radim sa Riberyem. Tada mu nisam vjerovao...

Naime radi se o članu sa nogometnog magazina (ZZ), scar će znati o kom pričam, a možda se i sjeti o čem pričam jer je u tim raspravama bio na mojoj strani. Tada je Robben još igrao u Realu u Real je fatao Riberya. Onda sam jai cijeli svijet skupa samnom tvrdili da su Ribery, c. Ronaldo i Messi klasa za sebe (Kaka je bio u silaznoj putanji). Ribery je igrač koji ima ono nešto, smo govorili i zato mu Robben more čistiti cipele!

Došao je taj famozni trenutak, kada Bayern neprodaje Riberya realu, već do Reala kupuje Robbena. Nisam mogao vjerovati da se to dogodilo ono! robben je došao u Bayern i u svojoj prvoj tekmi me osvojio! Žario je i palio nogometnim terenima i odve Bayern do titule prvaka, osvojio kup te nas plasirao u finale LP-a. Više od toga sam nije mogao. ribery kao takav je nestao i više nije bio "toliko važan igrač Bayerna". Tada je krenuo Riberyev pad....tu negdje neko od vas na forumu otvorio je temu robben vs. ribery. Na upit koji je bolji igrač ili važniji za Bayern, kako god oćete, ja nisam imao odgovora, jer mi je to bilo teško za presuditi. znam što je Ribery napravio za Bayern i koliko je bitan kotačić u povjesnoj prekretnici Bayerna, a sa druge strane imao sa Robbena koji je u zadnje 3 sezone sigurno više dao Bayernu od Riberya...

Danas na sve to ovako gledam.

Ribery je igrač koji ima ono nešto, no te dvije godine u kojima je brutalno stagnirao učinile su svoje i c. ronaldo i messi pobjegli su mu miljama daleko. danas ne mogu u svijet izaći sa izjavom da je on s njima uz bok i nisam danas siguran da će on uči u povijest kao jedan od najvećih...riberyu fali ono nešto što Robben ima, dok Robbenu fali ono nešto što ima Ribery. Ribery ima mogučnost da bude nepredvidljiv jer je hakler, dok je Robben tvrdoglavac i uvijek će dati sve za ekipu i napraviti sve za pobjedu pa taman mu kasnije njegovi navijači zviždali. Za razliku od Riberya, Robbena nije strah i ima muda da preuzme odgovornost. On čak i ima karakteristike igrača koji može biti lider, Ribery to nema. Ribery će se prije uklopiti u sivilo momčadi od robbena dok će Robben 100 puta ako treba pogriješiti nebi li na kraju to popravio. Ono u ćemu me Ribery razočarao je to njegovo famozno nestajanje u određenim utakmicama te nemogučnost da sa svojim pristupom u igri digne ekipu - ja sam mislio da će on i to imati, no taj dio u svojoj igri on nije razvio. Mnogi ovdje će reči da je Robben luzer poput Ballacka, al to neće reči za Riberya, pitam se zašto...zato što robbena i Ballacka nije bilo strah preuzeti stvar u svoje ruke? Ili zato što se nisu povukli kada su trebali i rekli daj ja sam slabić udri ti? Najveći trenutak za mene u ballackovoj karijeri je činjenica da on protiv Argentine na SP 2006 u 1/4 finalu je jedva stajao na nogama, ali je poginuo tu tekmu samo iz razloga kako bi pucao penal! To za mene nije luzer! Druga je stvar što možda ta dva igrača nemaju karizmu jednog Effenberga...

Znači suma sumarum, riberya nećemo pljuvati i reći ćemo da je bolji igrač, jer nije pucao dva penala koja su bila krucialna? A zašto ih nije pucao? Zašto je dopustio jednom igraču da dođe na njegov teren i u njegov klub te mu preuzme tituli kralja? zašto Ribery ako je tako dobar ili bolji u svim važnim segmentima igre od Robbena, nije alfa i Omega Bayerna? zapitajete se to malo! ;)

Za mnoge od vas ovdje mehmet Scholl jedna je od najvećih legenda našeg kluba. tajigrač je u finalu LP-a fulao penal, te prepustio Effenbergu da puca. Kada je bilo izvođenje jedanesteraca Effe je ponovo pucao i sada ispada da Scholl nije luzer jer su svi ostali napravili posao za njega...

pitam ja vas što bi bilo da Ribery NIJE dobio crveni u 1/2 finalu 2010 protiv lyona te da je igrao finale i nije "ostavio svoj klub na cjedilu"...

Ne zaboravite, svaka medalja ima dvije strane, samo trebate obje pogledati! ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 06 lip 2012, 09:28

Problem je u tome da ljudi zaboravljaju kakav je cigo Ribery bio i kako se ponašao u onom razdoblju kad ga je Real htio.

Zaboravljaju aferu sa SP-a 2010. kad je bio jedan od glavnih aktera.

Zaboravljaju svađe sa Van Gaalom.

I da ne nabrajam sve ostalo, jedan i drugi su fantastični igrači ali su karakterno problematični. Ribery se malo popravio otkad je klub pokazao koliko mu znači za vrijeme prostitutske afere.

Suma sumarum ovi što pljuju po Robbenu bi se trebali malo bolje informirati, mućnuti glavom ili prisjetiti nekih stvari iz prošlosti.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 06 lip 2012, 09:59

Slika

Shaqiri će nositi dres s brojem 11
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 06 lip 2012, 10:10

anton 1983 napisao:
pitam ja vas što bi bilo da Ribery NIJE dobio crveni u 1/2 finalu 2010 protiv lyona te da je igrao finale i nije "ostavio svoj klub na cjedilu"...

Ne zaboravite, svaka medalja ima dvije strane, samo trebate obje pogledati! ;)

evo čak se i ja slažem sa tvojim postom

posebno ovo gore!

treba jednostavno prožvakati ovo što se dešavalo u protekla 2 mjeseca i okrenuti novu stranicu

Robbena smo svi uzimali na zub par dana nakon finala, ali sada je vrijeme da se ohladimo i objektivno gledamo na situaciju
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lip 2012, 11:29

Gle ja sam tero njih oboje i još uvjek sam za to samo kaj mi jasno da je trenutno naš scholl(ribery) a robben nije naš Effenberg u tom je poanta ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 06 lip 2012, 11:54

to mi je najjače, Robbena su svi pročitali, svi znaju / znamo što će napravit a niko ga ne može uhvatit? u čemu je stvar? stvar je u tome da Robben ima najbrži start od svih igrača u ligi prvaka (pročitao da mu je start brži i od Messija i od CR-a) , i svi znaju da će krenut u lijevo al ipak je najbrži i teško ga je uhvatit, a dokle god ćemo mi igrat formaciju preko krila, i dokle on bude najbrži igrač on neće ispast iz ekipe. i nedaj Bože da ispadne.
a sad drugo su naše frustracije radi promašenih penala, da se razumijemo imamo pravo kritizirat i to sve stoji. i ja sam svašta izgovorio al sad kad se glave ohlade recite vi meni koje krilo bi mi doveli ak bismo njega prodali? koja lijeva noga (adekvatna za nas po cijeni) može doć u Bayern da zamijeni Robbena? .........
da i ono što bih se još dotaknuo onog Antonovog Riberrya u polufinalu 2010.. - zašto onda navijači nisu izviždali Riberya? pa ostavio nas na cjedilu, svi znamo kakve je probleme imao s kurvama, glavom itd itd.. i da nije igrao NA RAZINI TE GODINE?
treba biti objektivan i priznat da mrzite Robbena jer je egoist (i u pravu ste) no činjenica je da je on jedini čovjek s mudima u Bayernu tak da.... za mene je dalje car i bit će, jer njegovim dolaskom 2010. postali smo sam Europski vrh po igri nakon dugo godina, i to mu neću i ne želim zaboravit.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 06 lip 2012, 14:24

Iskreno oboje mi idu na kurki i ja bi ih se riješil te igru bazirao na finoj 10-ki sa 2 dobra ofenzivna vezna te umjesto njih uzeo ozila i cavani-ja..mislim da bi brzo zaboravili staklene al nažalost uprava previše drka na njih zasad po meni neopravdano jel smo 2 puta zgubili finale lp-a a bome s njima nemremo ni buli niti kup osvojit zadnje 2 godine ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 06 lip 2012, 15:52

:roll: :roll: :roll:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lennon » 06 lip 2012, 17:41

doro napisao:Iskreno oboje mi idu na kurki i ja bi ih se riješil te igru bazirao na finoj 10-ki sa 2 dobra ofenzivna vezna te umjesto njih uzeo ozila i cavani-ja..mislim da bi brzo zaboravili staklene al nažalost uprava previše drka na njih zasad po meni neopravdano jel smo 2 puta zgubili finale lp-a a bome s njima nemremo ni buli niti kup osvojit zadnje 2 godine ;)

a nebreš ti sad smatrat neuspjehom 2 finala lige prvaka u 3 godine . pa kolko ekipa ulaže 10 puta više od nas pa nemogu ni pomirisat polifinalu lige prvaka već 10 godina, a kamoli 2 finala u 3 godine..
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva