Schweinsteiger ili SEXSTEIGER!!!!

Arhivirane teme...

Jel to nio samo BLJESAK ili je on SEXSTEIGER!?!?!

1.) Prenapuhan igrač = BLJESAK
1
14%
2.) SEXSTEIGER!!!!
6
86%

Ukupno glasova : 7

Re: Schweinsteiger ili SEXSTEIGER!!!!

PostPostao/la Effenberg23 » 09 ruj 2012, 18:03

Ne znam šta bi vam rekao...on nije prosječan igrač svakako je bolji od toga, ali da je vođe ekipe na terenu i u svakom trenutku da diktira tempo igre našeg kluba nije ni to...to je baš samo bilo 2010.kada smo doslovice lomili protivnike, kada je on povlačio konce....

gledajte nitko i nikada ne priča o onom drugom, svatko voli pobjednike i one najbolje, a schweinsteiger mi baš se čini kao onaj vječiti drugi...nažalost ali tako je..

i ovaj transfer Martineza(nije ni naša uprava manita ni sljepa više), ja vjerujem da će Schweinsteiger prije na klupu nego Luis Gustavo....vidjet će te...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Lizarazu » 09 ruj 2012, 22:27

predugo sam (ga) cekao da bi bio "samo" schweinsteiger. :mrgreen:
kolega general ga je lijepo opisao, postaje dosadno na to sve nesto "kalemiti".

kad ti neko postane IN od najodvratnijeg onda ga ne mozes tako lako gurnuti pod cizmu.
presudna sezona po mnogo cemu.
da vidimo jel on stvarno voli bayern ili je (i to) bila sminka (kojoj on preferira). dobro, probio se kroz trnje (nimalo lagan put :mrgreen: ) ostvario neki status (veliki jeste, mada mislim da on misli :lol: da je jos veci) ali uvijek je bilo teze nesto zadrzati ili ocuvati nego ostvariti.
hajmo mu proslu sezonu progledati kroz prste radi raznih povreda, ali ovu predstojecu....
mora biti nesto posebno (valjda taj sexsteiger :D ) i konacno pokazati da je dorastao najvecim zadacima.
i...najbitnije, ne biti vjeciti luzer.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 09 ruj 2012, 22:59

Schweini je igrač koji jako puno varira, ima neke čudne prenose, zna biti svjetska klasa, pa onda poslije razočara skroz ili bude prosjek. Ima određenih liderski kvaliteta, ali je kao lider daleko i od Effenberga a i Van Bommela. Igrački npr je jači od ovog drugog svakako, ali Holanđanin je meni bio isto sjajan vođa. Van Bommel je imao te liderske kvalitete, veće liderske kvalitete od Schweinija. Još veći liderski kvaliteti i duži kontinuitet igre na visokom nivou, znači duži period kvalitetnih nastupa je ono što njemu fali, potrebno je da nestanu te oscilacije.

On se sam mora više još trznut, još više preuzet odgovornost i još više se koncentrisat na igru i zeleni teren, a nekad malo zaboravit na Sarahu i glamur izvan terena..... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 10 ruj 2012, 18:53

Koji ba lider, koji komadant, koji kurac?

Nama Schweini ne treba da bude lider niti komadant niti neki drugi kurac, nama samo treba naš pravi Schweini i to sa 70-ak% od onoga što stvarno zna. Treba ga pustit da opet uđe u fazon i da lagano počne igrati sve bolje i bolje, što će i biti. Uz Martineza, ponovo ćemo gledati SEXTEIGERA.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 10 ruj 2012, 20:30

Jedan je HAMIT ALTINTOP.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 10 ruj 2012, 21:23

nele pa di njega izvuce :? :D
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 10 ruj 2012, 21:28

mladjo_dj napisao:nele pa di njega izvuce :? :D

Ne znam ni ja. Valjda od silnih skripti i knjiga, i pričitanih jedno 2 000 stranica u roku od 3-4 dana.

:bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2012, 21:34

LuctL napisao:Zanimljivo je kako pojedinci koji ne vole Kroosa i ne davaju mu vremena da se pronađe, upravo to rade sa Swinjčetom.

Njega se može čekati, milovati, dopustiti, ne loše tekme, već sezone, dok se Kroosu sere ako pretrči manje od 10.5 km po tekmi.

No, dobro, to je druga tema.

Schweinsteiger je Schweinsteiger i nikako drukčije. Da mu netko pođe opalit dvije šamarčine i reći da je nula od vođe i svih tih pički materini, da je obični potrčko i da će biti kako taj netko kaže, e onda bi Schweinsteiger možda i proradio, pa bi se eventualno mogao nazivati ... Ne, ne bi ... I dalje bi bio Schweinsteiger.

Ja sam njega nakon utakmice protiv Intera (poraz 2-3) prekrižio. Pogledajte samo tu velebnu reakciju kod Sneijderovog gola. U maniri pravog zadnjeg veznog. Pih. U maniri pravog GAY PEDERČIĆA, MANEKENČIĆA, što ustvari i jest.

Razlog tome ti je što smo "Schweinija dočekali" i sada znamo kaj može kada je u najboljem izdanju te se nadamo da će to opet pokazati. Kod Kroosa u biti ne znamo što on može, no jednog dana on morti i počne biti jedan od glavnih kotačića u Bayernu ( u našim glavam nezamjenjiv). Večini nas kad je Schweinifit mi si nemremo zamisliti da je on na klupi, dok tim istim ljudima nije problem još uvijek Kroosa staviti na klupu jer je prekratko na sceni.

Davno sam ja rekao da je Schweini Kroosov najveći problem, jer on u biti tu ulogu bi mogao najbolje odigrati. Kod Kroosa nas "muči" to što u onom konačnom djelu napada NEMA BROJKE (onaj dio koji VAM SE kod Gomeza gadi :mrgreen: ). Znači na igru će se ljudi PRESTAT ŽALITI I POĆETI GA DIZATI u nebesa tek kad bu nam svom kontu imao 10 golova i 10 asista u sezoni. Nama svima je u glavi ona sezona u KUSENU i to je najveći problem.

Kolko god neko srao, STATISTIKA JE NAJBITNIJA STVAR U NOGOMETU, jer kad me god neko pita kak je ko prošle sezone odigro, a taj igrač ima ofenzivnu ulogu u tim, ja mu velim pogledaj STATISTIKU.

Asiste je Kroos već nekako poćeo skupljati, no dosta tih statista je iz prekida, pa se rjetko kad more reči, si vidio onaj SEXUALAN PAS; te on zabija "premalo" golova. Tu isto onda dolazi do problema, kojeg su već neki istakli, tipa Scar kad kaže da mi od njega delamo igrača u našim glavama kakav on nije. Kada Schweinija ne bi bilo u ekipi, nama bi svima Kroos jako brzo postao prejeben igrač, jer je u ofenzivi bolji od Schweinja (bar se nadam), a Schweini iza sebe ima prelošu sezonu....

Nama je neke igrače teško ćekati samo zato kaj nismo uzeli LP. Da se to dogodilo, danas bi Kroosa, koji je prošlu sezonu u Europi odigrao fenomenalno, mediji prikazivali u drugačijem svjetlu kao i mnoge druge naše igrače...

A to što te Schweini razočaro, tu te nemrem kuditi...Iako mi je sve teže izgovarati riječ SEXSTEIGER, vjerujem da on to je, no isto tako, meni taj igrač sada NAŽALOST IMA CIJENU!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 10 ruj 2012, 21:55

Ja npr. ne mogu, niti se to smije, zamjerit Schweiniju za promašen penal u finalu Lige prvaka, a npr ima i takvi koji to čine. Mislim pogodit onako stativu je više pech nego neznanje. U nekim drugim situacijama od Schweinija očekujem više, a kaže Nele gore ne očekuje se od njega da bude lider. Pa kako se ne očekuje? On je u svom klubu, gdje je ponikao, gdje su ga mazili, gdje ima sve povlastice, svoj na svome si i onda imaš predispozicije da budeš lider, jer lakše se takvom igraču nametnut nego nekom strancu. Ja ću opet spomenut Van Bommela, čovjek je došao kao stranac, jeste Holanđanin pa jezik za čas savladao, ali ipak je bio stranac i on pokaže takvo liderstvo, jer treba evo pogledat npr činjenicu da mi s njegovim odlaskom evo sad do Superkupa nismo bili titule osvojili. Mislite da je slučajno? Isto tako, Schweini je sjajno igrao u paru s Van Bommelom jer je ovaj dosta prgavog, prljavog posla odrađivao.

Et i previše možda Holanđanina spomenuh,ali to su ipak bitne stvari da bi se nešto skontalo. Meni je Bastian često i veći lider od Lahma, ali opet mu nekad zna nešto po tom pitanju nedostajat. Ipak za lidera se moraš i rodit, a svako se za nešto rodi....Međutim, jedno je bitno, ako imaš u nečemu limite onda to moraš nadomjestit trudom i radom, dosta igrača se u našoj ekipi zna borit, ima borbeni duh, ali jednostavno ona prije generacija Kahn, Effenberg, Liza, Elber i ostali, su imali tog borbenog duha za 10 % više. Onda ti 10 % tog duha i te petlje odluči jedno finale ili utakmicu protiv nekog nazovi slabijeg protivnika, jer u Freiburgu se prije ostvari prljava pobjeda s onom generacijom, a prošle sezone se s ovom dođe samo do remija i ponovi ti se par takvih utakmica i izgubiš titulu. Znači ne možemo mi samo od igrača, tražit liderstvo, ali možemo tražit da više zapnu, tačnije očekivat. A znamo da se u Bayernu uvijek više cijenila borbenost i požrtvovanje, od sistema igre, šminkerski poteza i sličnih stvari. E onda naravno od jednog Bastiana, kao igrača koji je tu stasavao, očekuješ te elemente i to nekad i u onim nazovi ne tako bitnim utakmicama.

Bastian ima ogroman potencijal, ali ako doda još tih neki 10 % onda će za nas sviju biti preseksualan, onda je odmah i konstantniji , još bolji i njegov doprinos za igru naše ekipe je tada nevjerovatan. Koncentracija, trud, još veća se odvažnost od njega traži, samo tako može do velike internacionalne titule.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 10 ruj 2012, 21:59

Previše tražimo od njega. xD Isto kao i od Kroosa, samo ovome prvom još nabijamo i to liderstvo.

Kanite se toga da Schweini bude lider.

Što se toga tiče, većeg lidera nećemo imati od Neuera, a kada Truba još malo odraste, šamarat će igrače po terenu.

Bastija, kao i Kroosa, treba samo pustiti da igraju.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2012, 22:04

Nele, effe priča o nećem drugom. Kada se pričao lideru to ne znači da igrač mora biti lider poput Bommela, niti mora šamarati igrače poput Badstubera. Schweini to radi drugačije i tu je effe u pravu. TRUD je ono što njega krasi i što ga je dizalo iznad ostalih i kao takva pojava na terenu on se nameće kao lider je sa takvom igrom, nosi momčadi tjera ih da s eviše trude.

Gledaj, kad ti pogineš na terenu, napraviš par dobri taklova, oduzmeš par lopti i budeš uvijek tamo di treba kada ti suigrač treba pomoć, onda ti imaš "tri čiste" svimana terenu reč, da se trgnu! E sad kad ti to na terenu neradiš i drugi to rade za tebe, a to je tvoja zadaća, onda ti padaš u očima ekipe i niko te više ne ferma...

Samo ču reči da se od Schweinija NE TREBA OČEKIVATI DA ON BUDE EFFENBERG ili Bommel, nego se od njega treba očekivati da bude "Zanetti"...

I još bum reko, ak ponovi lošu sezonu =prodaja, ne jebe me ni 5%. Samo 4 igrača ja iz Bayerna ne bi prodao: Neuer, Alaba, Ribery, Lahm!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 10 ruj 2012, 22:05

nele-BHF napisao:Previše tražimo od njega. xD Isto kao i od Kroosa, samo ovome prvom još nabijamo i to liderstvo.

Sam je on sebi stvorio taj imidž da se od njega puno traži. On hoće da bude faca, pa budi faca u pravom smislu riječi. :)
Ipak da se razumijemo u dosta stvari je meni Schweini drag, ali kad treba nešto kritikovat, onda treba kritikovat. Šteta je zbog njega ak još više ne uloži truda, jer malo mu fali da baš pravi gigant postane....
A npr. imaš kod nas igrače koji puno manje pričaju i privlače pažnju izvan terena, a lavovski posao odrade na terenu poput: Mullera, Badstubera, Alabe....Zato takve ne bi dao da niko takne... :)
A Neuer jest lider, taj čovjek ima puno toga za pohvalit, već je zaista jedna velika fudbalska faca, a još će biti veći... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 10 ruj 2012, 22:13

anton 1983 napisao:Nele, effe priča o nećem drugom. Kada se pričao lideru to ne znači da igrač mora biti lider poput Bommela, niti mora šamarati igrače poput Badstubera. Schweini to radi drugačije i tu je effe u pravu. TRUD je ono što njega krasi i što ga je dizalo iznad ostalih i kao takva pojava na terenu on se nameće kao lider je sa takvom igrom, nosi momčadi tjera ih da s eviše trude.

Gledaj, kad ti pogineš na terenu, napraviš par dobri taklova, oduzmeš par lopti i budeš uvijek tamo di treba kada ti suigrač treba pomoć, onda ti imaš "tri čiste" svimana terenu reč, da se trgnu! E sad kad ti to na terenu neradiš i drugi to rade za tebe, a to je tvoja zadaća, onda ti padaš u očima ekipe i niko te više ne ferma...

Samo ču reči da se od Schweinija NE TREBA OČEKIVATI DA ON BUDE EFFENBERG ili Bommel, nego se od njega treba očekivati da bude "Zanetti"...

I još bum reko, ak ponovi lošu sezonu =prodaja, ne jebe me ni 5%. Samo 4 igrača ja iz Bayerna ne bi prodao: Neuer, Alaba, Ribery, Lahm!

Onda koristite drugu riječ, jer ovo
nije liderstvo. No dobro, razumio sam vas sad svakako. To je borbenost koja se mora tražiti od svakog igrača i koju on mora dati, jer i za neborbenost ima lijeka. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2012, 22:17

nele-BHF napisao:To je borbenost koja se mora tražiti od svakog igrača i koju on mora dati.

NE! To se traži samo određenih igrača koji imaju određenu ulogu u timu! Schweini ima tu ulogu. Vidio si kako je Luis Gustavo odigrao protiv Real Madrida - SAVRŠENSTVO po tom pitanju, no on ikada nebu tu svoju prestavu mogao prenjeti u to da postane gazda na terenu, dok Schweini sa svojom pojavom, kad tako odigra, MOŽE!

Schweini sada ima jako nizak kredit kod suigrača i morat će se jako pomučiti da se digne na hijerarhijsokj tablici...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 10 ruj 2012, 22:21

nele-BHF napisao: nije liderstvo. No dobro, razumio sam vas sad svakako. To je borbenost koja se mora tražiti od svakog igrača i koju on mora dati, jer i za neborbenost ima lijeka. :bravo:

Ma mora i prednjačit u njoj, na neki način je obavezan to da radi. A tako onda i postaješ lider, jer predvodiš one mlađe. Znači prirodnije je ako si već duže u ekipi, imaš više utakmica, da ti predvodiš one mlađe, poput Alabe, Badstubera na primjer, a nekad stekneš skoro dojam da ti igrači moraju sami veću odgovornost preuzimat, jer se Schweini uspava. On u nekim utakmicama potone, zapostavi tu borbu, odmah imaš manje respekta i kod svoje ekipe, a kod protivnika pogotovo.

A i anton je to gore rekao, ne možemo mi sad od Bastiana očekivat da bude Effenberg, jedan Effe i Kahn isto, se rode kao takvi , takvi su karakteri, ekscentrici, ludi na neki način i onda dominiraju na terenu, vode ekipu. A zato igrač koji je manje lud, mora ipak da se više dokaže i da da neki znak na terenu, da je spreman da vodi, predvodi ekipu. Uvijek ta dužnost pada na one nešto starije igrače, igrače koji su duže na velikoj sceni.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva