mladjo_dj napisao:nele pa di njega izvuce![]()
LuctL napisao:Zanimljivo je kako pojedinci koji ne vole Kroosa i ne davaju mu vremena da se pronađe, upravo to rade sa Swinjčetom.
Njega se može čekati, milovati, dopustiti, ne loše tekme, već sezone, dok se Kroosu sere ako pretrči manje od 10.5 km po tekmi.
No, dobro, to je druga tema.
Schweinsteiger je Schweinsteiger i nikako drukčije. Da mu netko pođe opalit dvije šamarčine i reći da je nula od vođe i svih tih pički materini, da je obični potrčko i da će biti kako taj netko kaže, e onda bi Schweinsteiger možda i proradio, pa bi se eventualno mogao nazivati ... Ne, ne bi ... I dalje bi bio Schweinsteiger.
Ja sam njega nakon utakmice protiv Intera (poraz 2-3) prekrižio. Pogledajte samo tu velebnu reakciju kod Sneijderovog gola. U maniri pravog zadnjeg veznog. Pih. U maniri pravog GAY PEDERČIĆA, MANEKENČIĆA, što ustvari i jest.

nele-BHF napisao:Previše tražimo od njega. xD Isto kao i od Kroosa, samo ovome prvom još nabijamo i to liderstvo.

anton 1983 napisao:Nele, effe priča o nećem drugom. Kada se pričao lideru to ne znači da igrač mora biti lider poput Bommela, niti mora šamarati igrače poput Badstubera. Schweini to radi drugačije i tu je effe u pravu. TRUD je ono što njega krasi i što ga je dizalo iznad ostalih i kao takva pojava na terenu on se nameće kao lider je sa takvom igrom, nosi momčadi tjera ih da s eviše trude.
Gledaj, kad ti pogineš na terenu, napraviš par dobri taklova, oduzmeš par lopti i budeš uvijek tamo di treba kada ti suigrač treba pomoć, onda ti imaš "tri čiste" svimana terenu reč, da se trgnu! E sad kad ti to na terenu neradiš i drugi to rade za tebe, a to je tvoja zadaća, onda ti padaš u očima ekipe i niko te više ne ferma...
Samo ču reči da se od Schweinija NE TREBA OČEKIVATI DA ON BUDE EFFENBERG ili Bommel, nego se od njega treba očekivati da bude "Zanetti"...
I još bum reko, ak ponovi lošu sezonu =prodaja, ne jebe me ni 5%. Samo 4 igrača ja iz Bayerna ne bi prodao: Neuer, Alaba, Ribery, Lahm!
nije liderstvo. No dobro, razumio sam vas sad svakako. To je borbenost koja se mora tražiti od svakog igrača i koju on mora dati, jer i za neborbenost ima lijeka.Gledaj, kad ti pogineš na terenu, napraviš par dobri taklova, oduzmeš par lopti i budeš uvijek tamo di treba kada ti suigrač treba pomoć, onda ti imaš "tri čiste" svimana terenu reč, da se trgnu! E sad kad ti to na terenu neradiš i drugi to rade za tebe, a to je tvoja zadaća, onda ti padaš u očima ekipe i niko te više ne ferma...
nele-BHF napisao:To je borbenost koja se mora tražiti od svakog igrača i koju on mora dati.
nele-BHF napisao: nije liderstvo. No dobro, razumio sam vas sad svakako. To je borbenost koja se mora tražiti od svakog igrača i koju on mora dati, jer i za neborbenost ima lijeka.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju