Transferi ljeto 2015.

Arhivirane teme...

Re: Transferi ljeto 2015.

PostPostao/la effe__sa » 29 srp 2015, 19:29

FCB_general napisao:Znam, ali pitanje je predobro da se ne bih upleo. :oops:

Tupavi Wenger stalno nešto snima po Bundesligi i onda na kraju samo gura nos po Barceloni umjesto da aktivira tih 45 mil. €i učini svima veliku uslugu. :D

Problem je što je ta klauzula za Draxlera istekla krajem juna, pa više ne pije vode.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 30 srp 2015, 13:21

Roma je već odavno zainteresirana za Džeku, ali sada su se pojavili i Arsenal i WOLFSBURG. (izvor corriere dello sport)

Možda bi WOB financijski to mogao i odraditi.
Plus igraju LP.
Plus imaju jak kadar.
Plus Džeko je postao igrač u tom klubu..

Jedino što imaju dosta igrača u napadu, a igraju s jednom špicom.

Dost, Kruse, The Lord!

Jedino kada bi prodali the Lorda, ili Dosta.

But, one cannot simply sell the Lord, koji je glavni razlog zašto im je sezona bila onako uspješna! :legendo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 30 srp 2015, 17:33

effe__sa napisao:Problem je što je ta klauzula za Draxlera istekla krajem juna, pa više ne pije vode.... ;)

Opa! To nisam znao... Sad Draxler mora obavezno na stare staze, u protivnom S04 u budućem transferu neće puno dobiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 30 srp 2015, 22:33

FCB_general napisao:
effe__sa napisao:Problem je što je ta klauzula za Draxlera istekla krajem juna, pa više ne pije vode.... ;)

Opa! To nisam znao... Sad Draxler mora obavezno na stare staze, u protivnom S04 u budućem transferu neće puno dobiti.

Na samom početku ovog Juventusovog interesovanja za njega, nisam ni ja znao. I bilo mi sve čudno što se tako niske sume nude. Iako dugo vremena se o Juventusovom interesu za Draxlerom pričalo samo u talijanskim medijima, njemački su to krenuli spominjati tek kada se pravo zakuhalo. Zato sam jedno vrijeme mislio da je patka.

E sada za neku sumu iznad 30 miliona bi bilo i korisno ga možda pustiti, jer Julianu treba vremena da se vrati na stare staze i isto tako je upitno da li će njegov napredak ići dalje tako rapidno kao u periodu prije ozljede. Sve ispod 30 miliona bi bio gubitak za Schalke, jer puštaš dobrog igrača. A isto tako, koga adekvatnog naći.
Opet činjenica je da Schalke ovog ljeta sve mora prevrtati, svaki euro, jer ne igraju CL, nego EL. Pa baš su nekako ko na raskrsnici.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 31 srp 2015, 12:52

Imaju dosta perspektivne balvurdije u svojem klubu i netko to mora skockati u ekipu + nogomet koji godinama ne znaju igrati ili ga na momente odigraju kao ozbiljan klub.

Šteta će biti ako Draxler se ne vrati barem na staro ako već ne premaši ono što je ranije postigao. Njegova izdanja su mi se jako sviđala do prije god. i pol, posebice onda kad je još bio na 10-tki prije 2-2 i pol godine.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 kol 2015, 11:56

čelsky nudi 25 mil. eura za Augsburgovog beka RAHMAN BABA

kad sam vidio naslov prvo sam se malo kotrljao :haha:

uđem u članak , kad tamo "Agent potvrdio ponudu" :shock:

velim wtf, idem pročitat :a045:

pročitao članak i mislim si "ako je njegov agent otvoreno priznao Bild-u da je ponuda na stolu,
ko je ovdje sada lud" :idk:

nakon kratkog razmišljanja odlučio sam "--"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 01 kol 2015, 12:24

Za beka 25 soma? Nije nista spektakularno...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 kol 2015, 12:36

ali, RAHMAN BABA!!

who dafuq is RAHMAN BABA?!

još iz Augsburga, ito ni manje ni više nego u Chelsea.

što se tiče cifre, nema logike da toliko plate, sad je vjerojatno borba oko odštete pa njemački mediji malo potpomažu.

em će stranac otić, em se može masTno zaradit.

Augsburg već našao zamjenu
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 01 kol 2015, 13:13

By the way:

Slika

Tabela posle 34 kola. Samo da se zamene Augsburg i HSV i potpisujem.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 04 kol 2015, 12:40

KPB ide u Sporting za nenavedenu cifru i 25% sljedećeg transfera. :fckyeah:
Jedna velika plaća i idiot manje za Schalke. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 04 kol 2015, 13:00

Dobro sa Schalke lose za Sporting. Tako veliki klub a tako lose posluju poslednjih 15 godina...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 kol 2015, 14:58

Izgledalo je dobro, no ovo kak se EPL ponaša i kak se BL rasprodaje je sve samo ne pozitivno. Kad vidim kako su švapski klubovi inertni na tržištu dođe mi da se spoblujem! :sick:

Ovi iz BvB-a neće raditi verukte dinge! Pa mater ti jebem MORAŠ!!!! smile31
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 04 kol 2015, 22:14

Jebemu mater, ne vjerujem da BVB nije mogao dati više od 24 mil. € za Džeku. :neee: Ovaj prijelazni rok ne daju previše nade da mogu preteći BMG, Wolfsburg i Leverkusen. Puno toga ovisi o unutarnjem napretku.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 04 kol 2015, 22:40

Tuchel izgleda nije ovog ljeta ni mislio na transfere već na to kako će od postojećih izanalizirati sve, koristiti i izvući maksimum, otpisati određene koji se uklapaju i tek nakon jedne sezone uhvatiti košaricu. Takav dojam sam dosad dobio, ali njemu bi ozbiljan problem mogao biti pozicija napadača.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 04 kol 2015, 22:50

Za sada je ovo loš prijelazni rok za bundesligaše. Nije se nastavio pozitivni trend iz protekle 3 godine, kada se stvarno dobro radilo na transfer tržištu i dovodilo dobrih imena.

Evo npr. Wolfsburg je mogao zapeti i probati dovesti ili Džeku ili Mandžu, obojica bi mislim njima mogli dosta koristiti. Ok, oni se oslanjaju na postojeći materijal i moguće ako im i Lord pravo proradi da će u napadu uz Dosta zaista imati dobar potencijal, ali opet se trebalo na nekom od ovih transfera poraditi. Naime, s obzirom na tržište trenutno, ovi su se igrači opet mogli dovesti za povoljne cifre, a moglo bi ih se nagovoriti, jer su igrali već u Njemačkoj i još baš u Wolfsburgu. A obojica bi se sigurno rado vratila u Njemačku. Samo se trebalo oko njih potruditi. Možda je još i BVB mogao razmisliti o Džeki, a kod Mandžukića ne vjerujem da bi imali neku šansu te isto tako ne znam da li bi se on opšte uklopio u njihov sistem.

Ali hajd dobro, Mandžo je otišao u Juve, klub se reputacijom, plus finalista LP, talijanski prvak, a Džeko ide u Romu, s kojom su bundesligaši itekako mogli konkurisati oko transfera.
Isto tako, na prvu mi je bilo krivo što Khedira nije došao u Schalke, njima bi on odgovarao, a i to bi bio plus za BuLi. Samo eto to možda i nije neka šteta, s obzirom da je evo i dalje dosta podložan povredama.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva