Postao/la effe__sa » 04 kol 2015, 22:50
Za sada je ovo loš prijelazni rok za bundesligaše. Nije se nastavio pozitivni trend iz protekle 3 godine, kada se stvarno dobro radilo na transfer tržištu i dovodilo dobrih imena.
Evo npr. Wolfsburg je mogao zapeti i probati dovesti ili Džeku ili Mandžu, obojica bi mislim njima mogli dosta koristiti. Ok, oni se oslanjaju na postojeći materijal i moguće ako im i Lord pravo proradi da će u napadu uz Dosta zaista imati dobar potencijal, ali opet se trebalo na nekom od ovih transfera poraditi. Naime, s obzirom na tržište trenutno, ovi su se igrači opet mogli dovesti za povoljne cifre, a moglo bi ih se nagovoriti, jer su igrali već u Njemačkoj i još baš u Wolfsburgu. A obojica bi se sigurno rado vratila u Njemačku. Samo se trebalo oko njih potruditi. Možda je još i BVB mogao razmisliti o Džeki, a kod Mandžukića ne vjerujem da bi imali neku šansu te isto tako ne znam da li bi se on opšte uklopio u njihov sistem.
Ali hajd dobro, Mandžo je otišao u Juve, klub se reputacijom, plus finalista LP, talijanski prvak, a Džeko ide u Romu, s kojom su bundesligaši itekako mogli konkurisati oko transfera.
Isto tako, na prvu mi je bilo krivo što Khedira nije došao u Schalke, njima bi on odgovarao, a i to bi bio plus za BuLi. Samo eto to možda i nije neka šteta, s obzirom da je evo i dalje dosta podložan povredama.