Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2010, 10:32

Bayern Dusel

Slika

Nakon "pobjede" nad Fiorentinom, Bayernov trener umjesto da se veseli, obrušio se na ekipu i izrazio svoje nezadovoljstvo prikazanom igrom:

"Moja momčad nije napravila ono što sam im ja rekao i što sam od njih tražio. Previše smo trčali sa loptom, prečesto smo odigravali dugačke lopte, koje nisu došle do svog cilja. Igrali smo, kako bi se reklo, bez mozga."
Također je i športski direktor Bayerna uputio kritiku momčadi: Moramo igrati kao ekipa, a ne kao pojedinci. Tako nismo igrali protiv Fiorentine.

Već prije dva tjedna nako pobjede protiv Wolfsburga na gostovanju, Gaal je izrazio nezadovoljstvo nastupom Bayerna: "Ljut sam, to je bilo arogantno." Nizozemac već duže vremena osjeća da se događa pad u igri, ali još uvijek nije našao načina da to promijeni.

Ko zna da li bi Bayernova serija trajala da nije bilo propusta sudaca u posljednim utakmicama? Protiv Furtha u kupu - sumnjiv penal za 2:2, protiv BvB-a - Demichelisov prekršaj koji je prethodio Bayernovom golu za 2:1, te sumnjiva pozicija Gomeza za 3. pogodak. I na kraju svega kao šlag na tortu, Kloseov gol protiv Fiorentine.

Da li će sudac spastiti Bayerna i u narednoj utakmici protiv Nurnberga?

Sa jedne strane , protivnik se mora bojati, sreće koju Bayern prati u zadnje vrijeme poznatu kao "Bayern Dusel" , a sa druge strane tu je ROBBERY.

Sa druge strane Bayern ima slijedeći problem: ozlijedio se van Buyten, kojeg nema sigurno protiv Nurnberga a možda i HSV-a. Umjesto njega najvjerojatnije će igrati mladi Contento.

Trener Nurnberga, Dieter Hecking izjavio je: "Želimo nauditi Bayernu.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 19 vel 2010, 11:17

Speedy napisao:Tz: Da li su ti roditelji bili na stadijonu?

Ovo ti je viska.....pravopis.... :mrgreen:

A sto se tice Contenta, mali je pun pogodak...ima potencijala u njemu...I ako je Gaal izasta zasluzio pohvale, jeste ta vjera i davanje sanse mladim igracima. Pa mi smo u ovoj sezoni izbacili vise potencijalnih prvotimaca nego u prethodnih 5-6 zajedno! I dosad su svi pun pogodak! Muller, Badstuber, Contento, Alaba....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la I_Love_Bayern » 19 vel 2010, 11:32

anton 1983 napisao:
"Moja momčad nije napravila ono što sam im ja rekao i što sam od njih tražio. Previše smo trčali sa loptom, prečesto smo odigravali dugačke lopte, koje nisu došle do svog cilja. Igrali smo, kako bi se reklo, bez mozga."
Također je i športski direktor Bayerna uputio kritiku momčadi: Moramo igrati kao ekipa, a ne kao pojedinci. Tako nismo igrali protiv Fiorentine.

Tacno....Mislim da je razlog ovog pada u igri povratak Riberyja u ekipu. On nije jos 100% spreman, a jednostavno mora igrati. Ne uklapa se u ekipu bas najbolje, i puno solira, bas kao i Robben. Imam utisak da se njih dvojica nadmecu ko je bolji.... Medjutim, sa svakom odigranom utakmicom, Riberyjeva forma ce biti sve bolja i sve ce se bolje uklapati u ekipu, tako da me ovo ne brine...

anton 1983 napisao:
Već prije dva tjedna nako pobjede protiv Wolfsburga na gostovanju, Gaal je izrazio nezadovoljstvo nastupom Bayerna: "Ljut sam, to je bilo arogantno." Nizozemac već duže vremena osjeća da se događa pad u igri, ali još uvijek nije našao načina da to promijeni.

Da, to je nas poznati problem, vezemo niz utakmica bez poraza i odjednom smo "Mocni Bayern" kojem niko nista ne moze, i pred kojim protivnici padaju sami i sami sebi daju golove, jer zaboga mi smo "Bayern".....Ta ce nas arogancija i podcjenjivanje skupo kostati, jer je to nesto najgore sto se moze "uvuci" u ekipu, cak je gore i od povreda...jednostavno kad ekipa ima ima taj stav "lako cemo" onda se ne zalazu ni 50% na terenu od onoga koliko mogu, nego kad upadnemo u go*na, onda se navrat nanos cupamo i vadimo....i dosad smo se uspijevali izvaditi, ali nece uvijek biti tako.....mada Gaal i Gerland su previse iskusni treneri da dopuste da se ova arogancija nastavi siriti....smislice oni nesto....

Po meni, sad bi nam veoma dobro dosao jedan poraz, i to vec od Nurnberga....da nam pokaze da nismo neranjivi....to ce malo trgnuti igrace, da shvate da sezona nije jos uvijek gotova....

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Speedy » 19 vel 2010, 11:57

I_Love_Bayern napisao:
Speedy napisao:Tz: Da li su ti roditelji bili na stadijonu?

Ovo ti je viska.....pravopis.... :mrgreen:

Cuj, prilikom brzog tipkanja greske su uvijek moguce i spadaju pod sasvim normalne stvari. Uostalom, ispravljeno! :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la I_Love_Bayern » 19 vel 2010, 12:00

Ma tu smo da se pomazemo....nema frke... :bravo:

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 19 vel 2010, 12:46

Ma svaka čast Gaalu, točno je rekao kaj treba, Ribery i Robben su naša dva najveća krivca - nadam se da će Gaal to znati kazniti!
S jedne strane moramo razumjeti da se oće dokazati za repku, ali tako na taj način to je nedopusstivo! Gledanje Robbena i Riberya kako opće ne gledaju da proigraju nešto, već se "iživljavaju" sa loptom i pokušavaju čim više igrača preć, bilo je krajnje sa strahom! Takvi Robbery nam samo šteti!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la cruz » 19 vel 2010, 16:12

šteti??? :lol:

nama štetu nanose nepokretni i neprimjetni igrači koji ne pomažu robbery-u!!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2010, 17:38

cruz napisao:šteti??? :lol:

nama štetu nanose nepokretni i neprimjetni igrači koji ne pomažu robbery-u!!!

NEZNAJu mu se prilagoditi, za to treba vremena. Ja mislim da je naš sustav igre sa njim totalno spojeban iako se na prvu kad se pogledaju igrači i taktika misli da nije. Ja mislim da je LvG to totalno u tom slučaju promijenio. Ali doć će i to - gledajte prije smo se tražili da smo gubili bodove, dok danas unatoč "lošoj" igri mi dobivamo i tražimo formu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 vel 2010, 01:03

anton 1983 napisao:Ali doć će i to - gledajte prije smo se tražili da smo gubili bodove, dok danas unatoč "lošoj" igri mi dobivamo i tražimo formu.

upravo to je odlika stabilne i ozbiljne momčadi, vrhunske ekipe!

sviđa mi se također da van Gaal nijednom nije bio zadovoljan od utakmice s wolfsburgom, a svaku su dobili... :bravo:

što se tiče napada ja se ne brinem previše, ovo što sam nabrojao to je samo preseravanje u detalje, jer igra donosi odlične rezultate...

obrana (a i pomoć ostalih u obrani) mora biti bolja i to je ipak puno krupniji problem! ma bit će i to dobro, samo strpljenje :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2010, 15:32

Contento je inače dobio ime po Maradoni - Diego Armando Contento jer su mu starci okorjeli navijači Napolija! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 24 vel 2010, 20:04

Ja cekam samo da proradi "Gomez" i to je to.
Nadam se da moze dati vise neg sto sada pokazuje.

Evo malo novosti sto sam nasao
Kod: Označi sve
Bayern slavi rođendan novim dresovima

Sljedeće nedjelje u utakmici 24. kola njemačkog nogometnog prvenstva igrači Bayerna istrčat će na Allianz Arenu u novoj garnituri dresova...

U istim takvima odigrat će sve domaće utakmice u sezoni 2010/11.

Dresovi će neodoljivo podsjećati na one u koje je nogometni klub Bayern oblačio svoje nogometaše u danima osnutka kluba, a prava prilika za predstavljanje nudi se u nedjeljnoj utakmici protiv HSV-a.

Susret pada samo dan nakon proslave 110. obljetnice Bayernova postojanja (klub osnovan 27. veljače 1900. godine), pa će po završetku utakmice rođendan biti proslavljen i vatrometom.

Gornji dio dresa imat će crveno-bijele okomite pruge.
TulE

PostPostao/la FCB m@niac » 25 vel 2010, 08:14

...baš mi se ne sviđa taj dres.. :( ....ali ajde, malo promjena...ovicrveni koje smo do sad imali ti su mi daleko najbolji :bravo:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 25 vel 2010, 12:53

meni su bili dobri sezone 2008...
A ni ovi nisu losi
Slika
TulE

PostPostao/la katsche » 26 vel 2010, 19:35

Bayern-Top-Ten
za siječanj 2010. prema izboru navijača