Lizarazu napisao:nele-BHF napisao:Mi nemamo toliko kvalitetan tim koliko imamo srce i timski duh, i zelju, i na kraju krajeva trener(e).
Čuj nešto, mnogi ovaj tim smatraju kao jedan od najkvalitetnijih koji smo imali. Po meni nije tako, pod Bakinim vodstvom smo imali isto strašnu ekipu, pa i nešto ranije, prije nego je Barba došao.
Nebitno sad, slažemo se da sve odiše sjajnom atmosferom, da igrači vjeruju da mogu doći do podviga i na nama je da ih podržimo.
P.S. Nisam mogao doći do karte, je li unesen onaj najveći transparent iz Živinica?
Mačak napisao:Usput da kažem, 11.11.2011, poslije 22.00 bilo je divljanja po Mostaru, obračunavanja sa policijom, jer pobogu proslavljali su pobjedu svoje reprezentacije.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv Hrvata, da se slučajno ne shvatim kao nacionalista, ali brate što nije uredu, nije.

cruz napisao:ja sam bio u gradu i mogu samo potvrditi da je to prenapuhano..ono što mediji sami najavljuju i očekuju to će i postići. bilo je par likova na LSD-u koji su samo tražili gdje ima specijalaca po gradu, čisto iz navike su napravili nered
![]()
ostatak večeri je prošao više nego mirno, ja sam s autom prošao u 22:45h preko rondoa, nigdje nikoga osim 10ak specijalaca,.. gdje je se navodno desio veiliki masakar i obračun hrvatskih huligana sa dobrotvornim policajcima..![]()
gluposti!
nije bola u Mostaru i u Hercegovini nikome normalnom do sukoba i tuče.. ne zaboravimo na LSD i Mary J

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

LuctL napisao:Ako želimo biti u drugom potu.
Nosioci nikako ne možemo biti.
FCB m@niac napisao:LuctL napisao:Ako želimo biti u drugom potu.
kaj ti briješ, pa u drugom ćemo biti sigurno...tak si napiso ko da smo sad u trećem.....

LuctL napisao:FCB m@niac napisao:LuctL napisao:Ako želimo biti u drugom potu.
kaj ti briješ, pa u drugom ćemo biti sigurno...tak si napiso ko da smo sad u trećem.....
Uvijek bubaš ovakve gluposti?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju