UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: Kvalifikacije za Euro

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2011, 10:08

A ja bum se moro ić sutra na stadion smrzavat! Kaše šalovi BUNDE su sada IN! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 14 stu 2011, 13:36

Lizarazu napisao:
nele-BHF napisao:Mi nemamo toliko kvalitetan tim koliko imamo srce i timski duh, i zelju, i na kraju krajeva trener(e).

Čuj nešto, mnogi ovaj tim smatraju kao jedan od najkvalitetnijih koji smo imali. Po meni nije tako, pod Bakinim vodstvom smo imali isto strašnu ekipu, pa i nešto ranije, prije nego je Barba došao.
Nebitno sad, slažemo se da sve odiše sjajnom atmosferom, da igrači vjeruju da mogu doći do podviga i na nama je da ih podržimo.
P.S. Nisam mogao doći do karte, je li unesen onaj najveći transparent iz Živinica?

Zastava misliš , nevjerujem da je unesena, ja je nisam vidio.

Evo upravo ono što ja govorim:

Zahirović:"Mislim da je najveća snaga naše ekipe u zajedništvu. Svi igramo, idemo jedan za drugog, borimo se i nadopunjavamo."
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 15 stu 2011, 10:00

Mačak napisao:Usput da kažem, 11.11.2011, poslije 22.00 bilo je divljanja po Mostaru, obračunavanja sa policijom, jer pobogu proslavljali su pobjedu svoje reprezentacije. :roll:

Da se razumijemo, nemam ništa protiv Hrvata, da se slučajno ne shvatim kao nacionalista, ali brate što nije uredu, nije. ;)

ja sam bio u gradu i mogu samo potvrditi da je to prenapuhano.. ;) ono što mediji sami najavljuju i očekuju to će i postići. bilo je par likova na LSD-u koji su samo tražili gdje ima specijalaca po gradu, čisto iz navike su napravili nered :lol:

ostatak večeri je prošao više nego mirno, ja sam s autom prošao u 22:45h preko rondoa, nigdje nikoga osim 10ak specijalaca,.. gdje je se navodno desio veiliki masakar i obračun hrvatskih huligana sa dobrotvornim policajcima.. :lol:
gluposti!
nije bola u Mostaru i u Hercegovini nikome normalnom do sukoba i tuče.. ne zaboravimo na LSD i Mary J
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 15 stu 2011, 10:37

cruz napisao:ja sam bio u gradu i mogu samo potvrditi da je to prenapuhano.. ;) ono što mediji sami najavljuju i očekuju to će i postići. bilo je par likova na LSD-u koji su samo tražili gdje ima specijalaca po gradu, čisto iz navike su napravili nered :lol:

ostatak večeri je prošao više nego mirno, ja sam s autom prošao u 22:45h preko rondoa, nigdje nikoga osim 10ak specijalaca,.. gdje je se navodno desio veiliki masakar i obračun hrvatskih huligana sa dobrotvornim policajcima.. :lol:
gluposti!
nije bola u Mostaru i u Hercegovini nikome normalnom do sukoba i tuče.. ne zaboravimo na LSD i Mary J

Ma jasno da nikom normalnom nije do sukoba, a budalama koji ovo prave ne treba pridavat važnost, jer oni žele upravo da se o njima diskutuje i da budu u centru pažnje.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 15 stu 2011, 10:49

ma ja! mene te budale toliko frustriraju, a još više mediji jer više "vole" forsirati mišljenje par idiota nego ostalih 99% naroda..

nije tajna da ljudi ovdje navijaju za Hrvatsku, nije tajna da ljudi ne podnose tursku, nema nam mrže repke od te.
a i nije istina da (svi) ljudi ovdje priželjkivaju i uživaju u neuspjehu BiH repke! to su gluparije, iako ne kažem da to ne postoji, ali ja osobno to smatram neopravdanom tvrdnjom!

jedino što me živcira kad mi neko kaže "kako bola ne navijaš za BiH a živiš u njoj?!"
ja slušam svoje srce, i ne želim se pretvarati

BiH je naša država ali zašto se svak ko navija za drugu repku (srbi za srbiju, hrvati za hrvatsku, itd.) smatra nacionalistom, radikalistom i nepoželjnim?!

jednostavno pustimo ljude da navijaju za one koje su im u srcu, to nema NIKAKVE veze sa nacionalizmom, a kamoli mržnjom prema nekome!

znamo ko potiče mržnju i kome je stalo do netrepeljivosti među nama! da Bog da crkli!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 15 stu 2011, 16:27

HRVATSKA! HRVATSKA! HRVATSKA! Idemo po pobjedu!!!!

NAbijem vas turci, jebo vam pas mater...ole, ole, ole......crknite kurčine, napunit čemo vas i u Zagrebu!!!

btw; i bosanci nek se vesele!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 15 stu 2011, 21:00

nek mi neko još jemput spomene manđukića u Bayernu, osobno dolazim pljuske djelit....pa tip je totalna banana....

Nekaj čujem da moramo pobjedit danas ukoliko želimo biti nosioci skupine.... :placi:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 15 stu 2011, 22:59

Ajmo bosanci 2:2 da se izbace cigani i kristina :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 15 stu 2011, 23:00

LuctL napisao:Ako želimo biti u drugom potu.

Nosioci nikako ne možemo biti.

kaj ti briješ, pa u drugom ćemo biti sigurno...tak si napiso ko da smo sad u trećem.....

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 15 stu 2011, 23:02

FCB m@niac napisao:

kaj ti briješ, pa u drugom ćemo biti sigurno...tak si napiso ko da smo sad u trećem.....

Hrvatska je u trecem bubnju, za drugi su trebali dobiti Tursku
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 15 stu 2011, 23:04

kaj bosanci tek sad prvo poluvreme....ajde ima još nade...

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 16 stu 2011, 09:37

Eto ga Hrvatska je uspjela u ovom podvigu. Oćekivao sam da će biti puno teže, no Olica Ivić učinio je svoje. Njegov rani gol u prvoj tekmi presudio je cijeli ovaj dvoboj. To je i tako poljuljane turke uništilo i nisu u glavi bili dovoljno jaki da se vrate. Da su Turci nama zabili tak rani prvi gol, teško da bi se i mi vratili, no ovaj puta ako ništa drugo sreća je na našoj strani...

Od ove Hrvatske repke ja više ništa neoćekujem i smatram da smo mi svoje napravili. Možda i dobijemo nekog na EP, ako ćemo u grupi dobiti slabijeg protivnika, no sa onima koji su jači od nas ili bar u rangu nevidim previše razloga za optimizam, bar ne u ovom trenutku, a ko zna kaj će se dogoditi do 6. mjeseca...PREVIŠE naših igrača ne igra u svojim klubovima i nisu u formi...Najveća šansa nam je da se Modrić uzjebe tako da se pokaže svijetu još jenput tako da napusti onaj Tottanham..No o tome imamo vremena za raspravljati, sada treba vidjeti grupu i ćekati 6 mjesec jer tada će kuglice definitivno biti drugačije posložene...

Sada kad je Bih ispao u jednu ruku mi je drago jer smo mi jedina ekipa iz EX-YU koja ide na to europsko...malo da se inatimo i kurčimo. Isto tako moram reći kada bolje razmislim, da je bolje da Bih nije išla na EP jer su pretrula repka sa preveč gnjilih igrača. Jedino kaj njih drži je bila ta euforija a i dosta sreće što su ušli u baraž. Inaće volim kada david izbaci golijata, samo je onda problem što david ide dalje pa se onda opet mora igrati sa njim a te utakmice čovjeku ipak nisu lepe za oko. Ipak ruku na srce draže mi je gledati tekmu npr. PORTUGAL - ŠPANJOLSKA nego Španjolska - Bih, ak me razumijete...Nešto slično je bilo sa Austrijancima i Švicarcima na prošlom EP koji su zbog svoje NEKVALITETE samo "pokvarili" natjecanje...Jedini razlog zaš sam ja navijao za BIH je Džeko jer ga iznimno poštujem i obožavam. Mogo bi onda ljudima nabijati na nos jer su govorili kako je ŠPEK iz BUNDESLIGE u EPL propo i kao nije tako veliki igrač kako ja to mislim. No pošto on više nije u BL vrijeme je da se prereže ta pupčana vrpca...

Više sreće sanciBo drugi puta, a sada bodrite Hrvatsku! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 16 stu 2011, 10:29

Čestitke Hrvatskoj na odlasku na EP....

Što se reprezentacije BiH tiče moram reći da je sinoć sve u svemu Portugal zasluženo slavio, ali naša reprezentacija nije odigrala na nivou kako zna i umije......Nesretno smo brzo primili gol, onda drugi ide na dušu golmana, ali vratila se naša reprezentacija i sa igračem manje, zato veliki respekt za borbu i angažiranost naše reprezentacije....Da nam je sinoć malo bolje krenulo možda bi bilo nade....Uefa je ipak više i htjela vidjet Portugal na prvenstvu, našu reprezentaciju su oštetili i u Parizu. BiH je odlično odigrala cijele kvalifikacije, izuzev ove zadnje utakmice, iako je sinoć rezultat ispao previsok.
Antone opšte ne razumijem tvoju konstataciju da je BiH došla sretno do baraža, jer je došla u potpunosti zasluženo i znamo dobro da je trebala proći na EURO već protiv Francuske....Ali fudbal je takav, eto sad Evropa ima prezaduženi Portugal na Evropskom prvenstu, šta će biti kada se te države počnu finansijski raspadat. Jednu BiH udaljavaju od Evrope a guraju države koje grcaju od dugova i još sav taj teret trpi najviše njemački narod. Mnogo je lopovluka i zakulisani radni u UEFA-i i Fifa-i, prvo nas pokradu u Parizu, a onda nam dodijele Portugal u baražu a iskupljuju se Irskoj za krađu time što im dodijele Estoniju kao protivnika....To se meni gadi....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 16 stu 2011, 10:58

LuctL napisao:
FCB m@niac napisao:

Uvijek bubaš ovakve gluposti? :nono:

pa ne uvjek, samo dok razgovaram sa glupanom...

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 16 stu 2011, 11:41

maniac, skuliraj se malo, nema potrebe za vrijeđanjem! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva