ivan napisao:Miki ko ti drma kavez?
Pa slobodno ti navijaj za Real ili CA ili koga god hoćeš. Niko ti ne brani![]()
Ali ako misliš da je Bayern bio dobar pod CA onda ti niko ne može pomoć.
Realu niko uspjeh ne može osporiti, ali da su nekoga baš nešto nadigrali - nisu. Nit će iko za 5 godina pričati o toj ekipi njihovoj kako se priča o nekim drugima. To je činjenica.
Ne govorim da su osvojili na sreću. Ali nisu ni na kvalitetu igre. Pa sad nek svatko za sebe nađe objašnjenje
Edit: što se tiče igrača slažem se. Ali eto članak neki gledam sramota kak se Real ponaša prema svojim legendama (Marcelo). Zato mi pazimo na svoje legende pa nam redovito uvale kruti s leđa. Npr dotični likovi koje si spomenuo... I sad koji je pristup bolji?
Itekako će se pričati o toj ekipi, itekako Ivane. To se neki mogu samo tješiti da neće zbog načina osvajanja a ne samog osvajanja.
Činjenica je kako su Modrić, Kroos i Casemiro na jesen skupa okrugli 9 godina u klubu kad je došlo 5 naslova u Europi. Kad dodaš njima Benzemu, Carvajala, Marcela, Nacha, Isca, Balea kako su svi došli do 5 naslova i da je to više od pola ekipe 10-ak godina u klubu pod ugovorom, pričat će se samo tako, a ne o tiki-taki, Ovrebu, zašto je svemir ovakav-onakav, a cijela bit nogometa je lopta u mreži protivnika, dolazak do istog cilja se može postići na 500 varijacija i 4-5 klasičnih stilova igre.
Ancelotti je bio loš u Bayernu, uspio je dobiti otkaz u propaloj ligi kao aktualni prvak Njemačke i logika je bila da je trebao i 2. sezonu sve isto napraviti i samo uz prvenstvo osvojiti Pokal i opet napasti LP, ali nije i to je to.
Da smo mi barem uzeli svoje finale doma 2012. i tamo slavili 1999. uz onaj poraz protiv Intera, ja sretan. Pa da smo i ono što smo od jebenog Porta 1987. izgubili, to je već 9 naslova. Ne bi Real Madrid imao mira pored nas prije 9 godina sa 7-8 osvojenih titula.
Pričanje o ekipama je to da uvijek je Ovrebo 2009. taj osvajač trofeja, da je 2006. Milan u uzvratu izbačen od Barcelone nakon što im je ključni, čisti gol poništen, da su 2011. glumili i simulirali protiv Madrida i da na kraju dođe 1992. i 2015. kao jedine 2 sezone gdje je Barcelona čisto i pošteno uzela titule bez obzira je li nekog nadigrala ili ne.
Juventus je 7 naslova LP izgubio i priča se i o tim ekipama, generacijama i finalima to prati nogomet. Benfica isto.
Talijan osvaja i možeš se jebat, ali zato je totalna kurčina u nacionalnim prvenstvima, posebice s Milanom gdje je najduže bio, a vodio je Parmu i Juventus kakve bi danas svaki trener na svijetu vodio besplatno prije 23-24 godine.
Ja bih u Bayernu čovjeka koji bi donio 3 uzastopne titule u Europi taman da i nema veze o bilo čemu, samo da on to dobije, a ne da puši. Niko Kovač baca na takvoga, a vidi mu rezultate i gdje je.
Na kraju priče Real Madrid je uzeo opet i nije izgubio, osvaja kako mu se svidi i s kime god da je na klupi jednom kad dođe do finala.
width="960"
1 EPL u 31 godinu su uzeli. Brzo zaboravljaju da taj jedan naslov ne množi se sa 5, 8 ili 10.