Liga prvaka 2013/14

Arhivirane teme...

Re: Liga prvaka 2013/14

PostPostao/la Miki » 24 svi 2014, 23:54

Jeste, prenarcisoidan je. Da je neko drugi uzeo da sutira penal, mislim da bi 3 dana kmecao i da bi ga bolio K za LS.

TiLe, ako Njemacka sada ne osvoji SP, nece nikada. Nisu glavni favoriti, ali nema mjesta za izgovor. Ako Pep ne donese LS dogodine, treba mu dati otkaz.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 24 svi 2014, 23:56

Miki napisao:Jeste, prenarcisoidan je. Da je neko drugi uzeo da sutira penal, mislim da bi 3 dana kmecao i da bi ga bolio K za LS.

TiLe, ako Njemacka sada ne osvoji SP, nece nikada. Nisu glavni favoriti, ali nema mjesta za izgovor. Ako Pep ne donese LS dogodine, treba mu dati otkaz.

:legendo:

To je to zrelo razmišljanje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2014, 23:57

effe__sa napisao:
FCB_general napisao:
effe__sa napisao:A ovo za Messija, pa ne budite vi sigurni da će on toliko bljesnut na SP i da se toliko čuva. Možda lik jednostavno ne može više. Možda se baš potrošio....

Ne može niti je ikad mogao raditi s Argentinom ono što je grande Diego radio 80-ih i 90-ih. Toliko velik bez Xavija i Inieste nije. ;)

Ma Messi je najveći igrač današnjice, ali jednostavno na mjestu gdje on igra mora imati podršku.
Argentini treba hemije, treba joj još čvrstine u veznom redu, to bi bio Messiju vjetar u leđa.

I samo na tome će i ostati. ;)

Prije Messi treba biti vjetar u leđa Argentini, a ne Argentina njemu. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la HolgerBadstuber » 24 svi 2014, 23:57

Miki napisao:Jeste, prenarcisoidan je. Da je neko drugi uzeo da sutira penal, mislim da bi 3 dana kmecao i da bi ga bolio K za LS.

Opet bi ti dijelio otkaze. :mrgreen:
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Miki » 25 svi 2014, 00:09

Pepu ce naredna sezona biti druga u timu. Nema potrebe da mijenja mnogo igraca, ima skockan tim i uz jednog klasnog stopera i Levandovskog ce imati paklenu masinu. Ako mu je prva sezona sluzila za uhodavanje, druga bi mu trebala biti bolja. Zahtijevam trofej LS, ne interesuje me Kup, a ni BL. Ako uzmemo LS, sezona bi bila odlicna.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 25 svi 2014, 00:14

Glupo je zatijevat trofej LP jer se uvijek može dogoditi utakmica kao npr. ono finale protiv Chelsea di ubijaš, a na kraju popušiš. Treba tu i sreće.
Ali da očekujem bolji Bayern nego u ovogodišnjoj LP, to sigurno da.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 25 svi 2014, 00:17

Miki napisao:Pepu ce naredna sezona biti druga u timu. Nema potrebe da mijenja mnogo igraca, ima skockan tim i uz jednog klasnog stopera i Levandovskog ce imati paklenu masinu. Ako mu je prva sezona sluzila za uhodavanje, druga bi mu trebala biti bolja. Zahtijevam trofej LS, ne interesuje me Kup, a ni BL. Ako uzmemo LS, sezona bi bila odlicna.

Tačnije ako bi uzeli LP bi bila fantastična. S kupom i prvenstvom je već odlična.
Ja od Pepa očekujem da mu se ne ponovi duel kao protiv Reala, da na isti način izgubi. Ne smije mu se debakl ponovit.
A to da li ćemo osvojiti zavisi od više faktora.
I ne znam što bi mi nakon prošlosezonske titule u LP stavljali sebi pritisak i presiju. To ne kapiram....
Treba uvijek težit osvajanju tog trofeja, ali sad da nešto moramo, ne moramo......Što bi morali, kad smo taj teret skinuli s leđa? :roll:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 25 svi 2014, 00:21

Haha, stvarno Kuipers se pobrinuo staviti Cristiana na naslovnice ove noći. :hehe: :haha:

Koji debil majko moja... :smajl006:

Diego Simeone (Trainer von Atletico Madrid):

"Es war nicht nur Pech, dass wir verloren haben. Real ist immer besser geworden. Wir waren nah dran. Das Gegentor von Ramos hat das Spiel schon praktisch entschieden. Die Entscheidung, so lange nachspielen zu lassen, muss man akzeptieren. Varane hat uns provoziert, indem er uns einen Ball zugeworfen hat. Er ist noch jung und wird noch viel lernen. Aber das darf er nicht machen."

Čovjek zna zasjeniti sve redom, pa i u finalu i nakon njega. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 25 svi 2014, 00:59

Jbg, tko nam kriv da smo uopće i dopustili slavlje i dizanje u nebesa decime. Jesu nas pregazili? Jesu.

Što se tiče LP, mi moramo samo šutjet i čekat dogodine priliku za osvetu Realu i priliku za biti bolji.

Nemamo se ama baš nikakvo pravo zgražat i plakat za to jer je Real osvojio, i zato jer bu krenulo masono izdrkivanje na njih. Najbolji su ove godine u najelitinijem natjecanju i uzeli su najvažniji trofej ove sezone.

Točka.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 25 svi 2014, 01:26

Lennon napisao:Jbg, tko nam kriv da smo uopće i dopustili slavlje i dizanje u nebesa decime. Jesu nas pregazili? Jesu.

Što se tiče LP, mi moramo samo šutjet i čekat dogodine priliku za osvetu Realu i priliku za biti bolji.

Nemamo se ama baš nikakvo pravo zgražat i plakat za to jer je Real osvojio, i zato jer bu krenulo masono izdrkivanje na njih. Najbolji su ove godine u najelitinijem natjecanju i uzeli su najvažniji trofej ove sezone.

Točka.

Glas razuma. :D
Ovi koji kmeče zbog realovaca i decime su mi iritantniji od samih realovaca i njihovog slavljenja.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: AW: Liga prvaka 2013/14

PostPostao/la panda » 25 svi 2014, 07:11

HolgerBadstuber napisao:Nadam se da ne zelis reci da se CR na terenu ponasa gore od Messija? Onog Messija koji usred frustracija napucava loptu medju ljude? Onog Messija koji stisne samarcinu pomocnom treneru? Onog Messija koji bojkotira sezonu jer mu se ne daje ugovor? Onog Messija koji bojkotira sezonu kluba koji ga placa zbog SP? Onog Messija koji dajva kao i svi ostali? Onog Messija koji pljuje na Arbelou? Onog Messija koji namjerno nagazi Coentraa?

Da nabrajamo dalje sve sto je radio?

Mislim u usporedbi njih CR je vjerojatno gospodin na pedesetu kad pricamo o ponasanju.

Zanimljiva je ta teorija Messijevog bojkotiranja kluba zbog SPa, ali poprilično sam siguran da nisi sa čovjekom osobno razgovarao, pa možeš samo kao i ja nagađati zašto je odigrao sezonu nešto lošije. Ali reći da je bojkotirao, a zabio 28 golova i 11 asistencija je za mene u najmanju ruku glupo.

S druge strane gospodin na pedestu kmeči k'o pseto protiv Seville kad je Bale izveo slobodni udarac, a nije smio on, kmeči kad mu se ne doda lopta, uopće mi se ne ide u više detalja.

HolgerBadstuber napisao:Kao i svi ostali, nema bas nikakve razlike.

uh, očito imaš mali "man crush" na Kristinu, jer čovjek pada više od ostalih, zato to i je problem, da čovjek koji je proglašen najboljim na svijetu toliko pada

HolgerBadstuber napisao:Tj po mom misljenju pada i manje nego ostali igraci.

Manje od Buskeca i Mašerana sigurno. Ali ako su oni mjerilo, jebiga stari :lol:
Čovjek ima tijelo da bi sa Zenitovim Hulkom mogao u duel za loptu bez da padne, a ne da pada na svaku pišljivu gluposti zbog pokušaja iznuđivanja slobodnog udarca / penala.

I još gora je ona faca i gestikuliranje nakon pada. Isto kao i nekad komentari nakon utakmica :roll:

Ovdje čak možeš povući usporedbu Pep / Žoze.

Jedan je egomanijak i govno, drugi nije. I to ti ne govorim zbog toga što nam je čovjek koji nije egomanijak trener. (valjda je dovoljan hint)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 25 svi 2014, 07:11

Ja mislim da Bajern sa ovakvom ekipom mora da bude favorit protiv bilo koje ekipe, pa i protiv jebenog Reala. U nok aut fazi se u 2 utakmice stvari mogu ispraviti, a kad bi se ponovila sramota kao protiv Reala, to bi vec bio Pepov kraj u Bajernu. Sa ovakvim timom je presramotno sto se to desilo. Nije sramota ispasti od Reala, ali je velika sramota onako ispasti. Igrali smo kao najvece picke.

U finalu se svasta moze desiti, ali imamo iskustvo igranja u njima. Kada se osvoji BL sezona je dobra. Kada se osvoji Kup sezona je - dovoljan 2. Kada se osvoje BL i Kup sezona je odlicna. Kada se osvoji LS sezona je odlicna. Kada se osvoje BL/Kup i LS, sezona je fantasticna, a osvajanje Triplea je san snova. Sve ovo govorim iz Bajernove perspektive.

Ne shvatam koji je K pojedincima? Eto, osvojili smo LS prosle godine i sad to treba da nas zadovolji jer smo skinuli veliki teret sa ledja. WTF??? Imamo generaciju koju ko zna kad cemo opet imati i mislim da bi bila steta da se ispusti sansa za jos jednim trofejom LS. Zar opet treba da cekamo 12 godina na taj trofej? Meni je LS vaznija od BL i Kupa zajedno.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 25 svi 2014, 10:31

Miki napisao:Ja mislim da Bajern sa ovakvom ekipom mora da bude favorit protiv bilo koje ekipe, pa i protiv jebenog Reala. U nok aut fazi se u 2 utakmice stvari mogu ispraviti, a kad bi se ponovila sramota kao protiv Reala, to bi vec bio Pepov kraj u Bajernu. Sa ovakvim timom je presramotno sto se to desilo. Nije sramota ispasti od Reala, ali je velika sramota onako ispasti. Igrali smo kao najvece picke.

U finalu se svasta moze desiti, ali imamo iskustvo igranja u njima. Kada se osvoji BL sezona je dobra. Kada se osvoji Kup sezona je - dovoljan 2. Kada se osvoje BL i Kup sezona je odlicna. Kada se osvoji LS sezona je odlicna. Kada se osvoje BL/Kup i LS, sezona je fantasticna, a osvajanje Triplea je san snova. Sve ovo govorim iz Bajernove perspektive.

Ne shvatam koji je K pojedincima? Eto, osvojili smo LS prosle godine i sad to treba da nas zadovolji jer smo skinuli veliki teret sa ledja. WTF??? Imamo generaciju koju ko zna kad cemo opet imati i mislim da bi bila steta da se ispusti sansa za jos jednim trofejom LS. Zar opet treba da cekamo 12 godina na taj trofej? Meni je LS vaznija od BL i Kupa zajedno.

Pa gle, svakako da imamo dobru ekipu koja može osvojit LP, kao što smo i vidjeli. I to smo ju osvojili na fenomenalan način, fenomenalnom igrom. Ali ne možeš samo reći da MORAMO osvojit LP nagodinu. Pa na jedan Real svi mediji izdrkavaju non stop. Oni su svake godine favorit ili među favoritima za Lp, a 10 godina nisu do finala došli. Šta misliš šta će bit nagodinu? Sigurno mi nećemo bit glavni favorit, ali to nama i paše. Samo ti hoću reć da će se možda i od Reala očekivat da ponovi sve, pa ne znam od barcelone da opet bude u vrhu ili chelsea ili PSG ili netko treći. Ima toliko dobrih klubova trenutno da nije realno očekivat LP, pogotovo kad znaš da tu treba puno faktora se poklopit.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 svi 2014, 11:10

Ljudi olako preskacu gresku simeonea sto je postavio costu u prvi sastav.

Upravo ta jedna zamjena mu je trebala kada mu je momcad pala od 80.minute.

Ali ok :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 25 svi 2014, 11:42

Slazem se, Ivane, da je konkurencija ogromna, ali Bajern je i dalje medju TOP 3 tima za osvajanje LS. Dogodine nema Junajteda, Intera ni Milana. Atletiko i Borusiju ce svi ozbiljno shvatiti. Liverpul tesko da ce moci da izdrzi igru na dva fronta. Barsi trebaju bar dva pojacanja da bi konkurisala za trofej. Celziju predstoji remont sa igracima koji nisu po Murinjovom ukusu, pa valja to uigrati. Juventus i Arsenal jesu jaki, ali nisu dovoljno kvalitetni u odnosu na nas. Real je skinuo to breme dugog posta, pa bi trebali dogodine lakse igrati sa njima. PSG ce biti jako ozbiljan rival, a i Siti. Mi cemo sa oporavljenim Tijagom, Levom i jos jednim vrhunskim stoperom biti uz Real i PSZ glavni konkurenti za trofej. Da je srece pa da imamo procenat dobijenih finala kao Real. Oni kad udju u finale, 90% ga osvajaju. :oops:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva