Miki napisao:Jeste, prenarcisoidan je. Da je neko drugi uzeo da sutira penal, mislim da bi 3 dana kmecao i da bi ga bolio K za LS.
TiLe, ako Njemacka sada ne osvoji SP, nece nikada. Nisu glavni favoriti, ali nema mjesta za izgovor. Ako Pep ne donese LS dogodine, treba mu dati otkaz.

effe__sa napisao:FCB_general napisao:effe__sa napisao:A ovo za Messija, pa ne budite vi sigurni da će on toliko bljesnut na SP i da se toliko čuva. Možda lik jednostavno ne može više. Možda se baš potrošio....
Ne može niti je ikad mogao raditi s Argentinom ono što je grande Diego radio 80-ih i 90-ih. Toliko velik bez Xavija i Inieste nije.
Ma Messi je najveći igrač današnjice, ali jednostavno na mjestu gdje on igra mora imati podršku.
Argentini treba hemije, treba joj još čvrstine u veznom redu, to bi bio Messiju vjetar u leđa.

Miki napisao:Jeste, prenarcisoidan je. Da je neko drugi uzeo da sutira penal, mislim da bi 3 dana kmecao i da bi ga bolio K za LS.
TiLe, ako Njemacka sada ne osvoji SP, nece nikada. Nisu glavni favoriti, ali nema mjesta za izgovor. Ako Pep ne donese LS dogodine, treba mu dati otkaz.

Miki napisao:Pepu ce naredna sezona biti druga u timu. Nema potrebe da mijenja mnogo igraca, ima skockan tim i uz jednog klasnog stopera i Levandovskog ce imati paklenu masinu. Ako mu je prva sezona sluzila za uhodavanje, druga bi mu trebala biti bolja. Zahtijevam trofej LS, ne interesuje me Kup, a ni BL. Ako uzmemo LS, sezona bi bila odlicna.

Diego Simeone (Trainer von Atletico Madrid):
"Es war nicht nur Pech, dass wir verloren haben. Real ist immer besser geworden. Wir waren nah dran. Das Gegentor von Ramos hat das Spiel schon praktisch entschieden. Die Entscheidung, so lange nachspielen zu lassen, muss man akzeptieren. Varane hat uns provoziert, indem er uns einen Ball zugeworfen hat. Er ist noch jung und wird noch viel lernen. Aber das darf er nicht machen."

Lennon napisao:Jbg, tko nam kriv da smo uopće i dopustili slavlje i dizanje u nebesa decime. Jesu nas pregazili? Jesu.
Što se tiče LP, mi moramo samo šutjet i čekat dogodine priliku za osvetu Realu i priliku za biti bolji.
Nemamo se ama baš nikakvo pravo zgražat i plakat za to jer je Real osvojio, i zato jer bu krenulo masono izdrkivanje na njih. Najbolji su ove godine u najelitinijem natjecanju i uzeli su najvažniji trofej ove sezone.
Točka.

HolgerBadstuber napisao:Nadam se da ne zelis reci da se CR na terenu ponasa gore od Messija? Onog Messija koji usred frustracija napucava loptu medju ljude? Onog Messija koji stisne samarcinu pomocnom treneru? Onog Messija koji bojkotira sezonu jer mu se ne daje ugovor? Onog Messija koji bojkotira sezonu kluba koji ga placa zbog SP? Onog Messija koji dajva kao i svi ostali? Onog Messija koji pljuje na Arbelou? Onog Messija koji namjerno nagazi Coentraa?
Da nabrajamo dalje sve sto je radio?
Mislim u usporedbi njih CR je vjerojatno gospodin na pedesetu kad pricamo o ponasanju.
HolgerBadstuber napisao:Kao i svi ostali, nema bas nikakve razlike.
HolgerBadstuber napisao:Tj po mom misljenju pada i manje nego ostali igraci.

Miki napisao:Ja mislim da Bajern sa ovakvom ekipom mora da bude favorit protiv bilo koje ekipe, pa i protiv jebenog Reala. U nok aut fazi se u 2 utakmice stvari mogu ispraviti, a kad bi se ponovila sramota kao protiv Reala, to bi vec bio Pepov kraj u Bajernu. Sa ovakvim timom je presramotno sto se to desilo. Nije sramota ispasti od Reala, ali je velika sramota onako ispasti. Igrali smo kao najvece picke.
U finalu se svasta moze desiti, ali imamo iskustvo igranja u njima. Kada se osvoji BL sezona je dobra. Kada se osvoji Kup sezona je - dovoljan 2. Kada se osvoje BL i Kup sezona je odlicna. Kada se osvoji LS sezona je odlicna. Kada se osvoje BL/Kup i LS, sezona je fantasticna, a osvajanje Triplea je san snova. Sve ovo govorim iz Bajernove perspektive.
Ne shvatam koji je K pojedincima? Eto, osvojili smo LS prosle godine i sad to treba da nas zadovolji jer smo skinuli veliki teret sa ledja. WTF??? Imamo generaciju koju ko zna kad cemo opet imati i mislim da bi bila steta da se ispusti sansa za jos jednim trofejom LS. Zar opet treba da cekamo 12 godina na taj trofej? Meni je LS vaznija od BL i Kupa zajedno.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju