Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la CroCHEF » 07 ruj 2011, 13:00

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 95017.html

ovo sam ja uvijek tvrdio kad bi pricao s nekim, a uvijes su me ismijavali...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 07 ruj 2011, 13:09

CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/neuer-imitiere-handball-torhueter-1395017.html

ovo sam ja uvijek tvrdio kad bi pricao s nekim, a uvijes su me ismijavali...

Ajd ovo prevedi ukratko. Ne znamo svi ovdje njemacki. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 07 ruj 2011, 13:25

;) zaboravim presvest... (da budem iskren nije mi se ni dalo )

ali radi se o tome da Neuer dosta prati rukometne golmane i njihove reakcije jer mu to pomaze npr. u situacijama 1na1

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 08 ruj 2011, 07:59

CroCHEF napisao:;) zaboravim presvest... (da budem iskren nije mi se ni dalo )

ali radi se o tome da Neuer dosta prati rukometne golmane i njihove reakcije jer mu to pomaze npr. u situacijama 1na1

Aha, a ubuduce nemoj da zaboravis i prevod. :lol: ZaFaljujem. :smajl007:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 08 ruj 2011, 10:09

na tz-u se OPET pojavio članak gdje se navodi kako je Müller jedan od najboljih njem. reprezentativaca, ali kako će u Bayernu "možda" sjediti na klupi... :x

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/mueller-note-trotzdem-bank-1395537.html?login=158rurnd3fhpm#2162638

a mene to živcira!

kao "kad Robbery budu zdravi, a pošto Heynckes obožava Kroosa, Müller možda izgubi mjesto" :neee:

s jedne strane to i nije nerealno, a s druge strane - daj prestanite potcjenjivati tog igrača!!! s takvim igračem ekipa je višestruko opasnija...

neko će reć, kad se igra s jakim protivniKima, bolje da igra Kroos... ok, razumim ja to, ali zar ne misle isti da ni tada Müller nije adekvatniji za našu igru... :roll:

ja idalje stojim za tim, da Kroos može igrati SAMO kad se netko iz 1.sastava ozljedi!!! basta!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 08 ruj 2011, 11:05

Ma kretenizam tz-a i to rekao bih bez "pokrica"! Oni se vode na to da je Kroos Heynckesov miljenik i tu je cijela prica. Kad se realno sagledaju stvari Muller je uz Robbena nas najbolji igrac, kad ga stavljam u recenicu s Robbenom ne kazem da je Muller svjetska klasa ali vrlo je blizu da to postane dok Kroos jos nije dokazao da je dovoljno dobar da igra u prvih 11.

Znam kad bi igrali u formaciji s Riberyjem, Robbenom, Mullerom i Gomezom da bi to bilo preofenzivno ali treba uzeti u obzir da je Muller borben igrac i kad bi mu trener dao naputak da sudjeluje i u "obrambenim zadacima" da bi to dobro izgledalo...

U svakom slucaju Muller je po meni bolje rjesenje kako god okrenes!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 08 ruj 2011, 11:59

Müller je po mom mišljenju naš najkonstantniji igrač zadnje 2 sezone, a gotovo nikad nisam vidio neku lošu utakmicu od njega, barem kad je u pitanju Bundesliga. On je već sada za mene igračina, a neki ga ismijavaju, čak laprdaju da izgleda nespretno, a ni blizu svega toga. Čovjek toliko toga dobroga donosi u igri svake utakmice da je to za poludit i pitat se dokle će više tako? Zabija, asistira, prolazi igrače 1 na 1, prati igru protivnika i greške u obrani vješto iskorištava i kažnjava, presing... To mi se jako sviđa kod njega. U Elfu svaku utakmicu odlično igra, a ni 22 godine mu nisu.
Veliki profesionalac, sportaš, osoba... :legendo:

A što se tiče Kroosa i to što Jupp šalje Müllera na klupu... Sve mi se čini da on njega pokušava s time natjerati da proigra kao što zna i daleko bolje može, motivira ga s početnom postavom, daje šansu da se pokaže... No uvjeren sam da to neće moći stalno ići i Müller će opet u važnim utakmicama biti ispred njega. Nikako Toni ne može biti ispred ovoga jer nije odigrao na 'malim' utakmicama velike partije. Tako da to neće trajati... E sad i onaj sustav rotacije... Koliko tu ima nečega vezano za ovu dvojicu... I don't know. :a045:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 ruj 2011, 14:08

pa to je to!

glupo mi uopće raspravljat o tome, ali eto kad te nešto tako "pecne" moram jednostavno reagirati..

nadam se što skorijem oporavku Robbena i da će tada Jupp pravo postupiti!!! ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 09 ruj 2011, 11:33

Ljudi, Miler je nas najbolji igrac, uz ovoga sto sam ga stavio na profilnu. :D Roben je dobar,ali ne moze biti najbolji kad igra 2 od 10 mjeseci koliko traje sezona. Jednostavno, NE MOZE. Jup se pomalo glupira sa Krosom. Decko nije zasluzio da bude medju prvih 11 definitivno. Ne samo sto je Miler od njega bolji, nego sto ne zna da iskoristi svoju sansu. Vjerujte da bi Milera rado pozelio svaki klub na svijetu,cak i Barsa.Nece on postati igracina, on to vec jeste.Jedino sto jos moze da postane je LEGENDA,nadam se legenda Bajerna.Lik je fascinantan stvarno.I Jup me nervira sa stavljanjem Boatenga na bek i stavljanjem Rafinje na klupu. :nono: :smajl006:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 09 ruj 2011, 12:04

Miki napisao:Ljudi, Miler je nas najbolji igrac, uz ovoga sto sam ga stavio na profilnu. :D Roben je dobar,ali ne moze biti najbolji kad igra 2 od 10 mjeseci koliko traje sezona. Jednostavno, NE MOZE. Jup se pomalo glupira sa Krosom. Decko nije zasluzio da bude medju prvih 11 definitivno. Ne samo sto je Miler od njega bolji, nego sto ne zna da iskoristi svoju sansu. Vjerujte da bi Milera rado pozelio svaki klub na svijetu,cak i Barsa.Nece on postati igracina, on to vec jeste.Jedino sto jos moze da postane je LEGENDA,nadam se legenda Bajerna.Lik je fascinantan stvarno.I Jup me nervira sa stavljanjem Boatenga na bek i stavljanjem Rafinje na klupu. :nono: :smajl006:

Ma Muller vrijedi mnogo, on je uz rame Riberyju i Robbenu, ma sve ti se to nekako i izjednači, jer Robben da igra 10 utakmica u sezoni taj bi ti zabio najmanje 6 golova, od toga 5 super bitnih i napravio bi par sjajnih asistencija, on je jednostavno takav....Ja se nadam da će Ribery ostati pošteđen povreda jer mi se njegove igre ove sezone jako dopadaju, da je super igrač svi smo znali i dokazao je u prvoj sezoni kad je tek došao, poslije je dokazivao povremeno jer su ga hebale povrede
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 09 ruj 2011, 12:16

effe__sa napisao:
Miki napisao:Ljudi, Miler je nas najbolji igrac, uz ovoga sto sam ga stavio na profilnu. :D Roben je dobar,ali ne moze biti najbolji kad igra 2 od 10 mjeseci koliko traje sezona. Jednostavno, NE MOZE. Jup se pomalo glupira sa Krosom. Decko nije zasluzio da bude medju prvih 11 definitivno. Ne samo sto je Miler od njega bolji, nego sto ne zna da iskoristi svoju sansu. Vjerujte da bi Milera rado pozelio svaki klub na svijetu,cak i Barsa.Nece on postati igracina, on to vec jeste.Jedino sto jos moze da postane je LEGENDA,nadam se legenda Bajerna.Lik je fascinantan stvarno.I Jup me nervira sa stavljanjem Boatenga na bek i stavljanjem Rafinje na klupu. :nono: :smajl006:

Ma Muller vrijedi mnogo, on je uz rame Riberyju i Robbenu, ma sve ti se to nekako i izjednači, jer Robben da igra 10 utakmica u sezoni taj bi ti zabio najmanje 6 golova, od toga 5 super bitnih i napravio bi par sjajnih asistencija, on je jednostavno takav....Ja se nadam da će Ribery ostati pošteđen povreda jer mi se njegove igre ove sezone jako dopadaju, da je super igrač svi smo znali i dokazao je u prvoj sezoni kad je tek došao, poslije je dokazivao povremeno jer su ga hebale povrede

Slazem se,ali ga ne smatram najboljim jer je vise po bolnicama nego na terenu. :neee: Mada nam je strasno vazan igrac. Riberi,Roben,Miler i u napadu Gomez.Iza njih Gustavo i Svajni,obrana Lam Boateng Badstuber i Rafinja,a na golu Nojer.Najjaci sastav koji mozemo izvesti. Ja sam mislio da je Jup forsirao Van Bujtena kako bi ga prodao. Prodje prelazni rok,a on je jos kod nas. Zasto samo Rafinju drzi na klupi,ne mogu da shvatim.Pa on treba da se uigrava sa Lamom,Boatengom i Badstuberom. Blize se jake i vazne utakmice kako u BL,tako i u LS. mad0012
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 09 ruj 2011, 21:09

Miki napisao:Zasto samo Rafinju drzi na klupi,ne mogu da shvatim.Pa on treba da se uigrava sa Lamom,Boatengom i Badstuberom. Blize se jake i vazne utakmice kako u BL,tako i u LS.

Slažem se. :bravo:

I Boateng ističe kako on najviše voli poziciju stopera i da tu želi igrati, a za bekove otom-potom. To u Bayernu bi mu najviše i trebalo, kad već se toliko taj stoper vrtio zadnje 2 sezone odlaskom Lucia. Sad kad smo ga kupili, opet ga ne koristimo, a k tome i Rafinhu guramo na klupu umjesto da se iz utakmice u utakmicu utopi u taj kolektiv i mentalitet momčadi. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 11 ruj 2011, 22:40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rxOQxhirkSo&feature=feedu[/youtube]

budem malo preveo ujutro, sad idem spavat

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 11 ruj 2011, 23:59

Ma da, Bernd ga poznaje, jer ga trenirao u Realu.

Kada fino ide, normalno da se ne osjeti nedostatak jednog od najboljih igrača. Pitao bih ja njega da kola krenu nizbrdo, hoće li Robben usporavati igru svojim egoizmom.

Schuster je Bavarac, a niko ga posebno ne cjeni u najvećoj njemačkoj republici. Zašto?
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 12 ruj 2011, 09:59

a šlušaj, to je njegovo mišljenje, nekima će se naravno svidit (jer ne podnose robbena ili ne podnose njegove mišiće...), meni se naravno ne sviđa jer ko god nešto kaže protiv Robbena nema moje razumjevanje!

Niti mi se sviđa mijenjanje mišljenja oko njega!

jbt otkad je došao on je svako malo ozljeđen, ali kad igra onda je to naš messi, naš ronaldo...

do sad se uvijek govorilo: jebiga staklen je ali neka ga, najbolji je..

a sad se pljuje po njemu kao da Bayernu nikad ništa nije pružio!

s obzirom koliko je igrao (...) on je ipak dao Bayernu više (za to vrijeme igranja) nego što će neki nositelji dati za vrijeme cijelog boravka u Bayernu!

kraj priče, nema više pljuvanja po Robbenu! amen!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva