CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/neuer-imitiere-handball-torhueter-1395017.html
ovo sam ja uvijek tvrdio kad bi pricao s nekim, a uvijes su me ismijavali...

CroCHEF napisao:;) zaboravim presvest... (da budem iskren nije mi se ni dalo )
ali radi se o tome da Neuer dosta prati rukometne golmane i njihove reakcije jer mu to pomaze npr. u situacijama 1na1

Miki napisao:Ljudi, Miler je nas najbolji igrac, uz ovoga sto sam ga stavio na profilnu.Roben je dobar,ali ne moze biti najbolji kad igra 2 od 10 mjeseci koliko traje sezona. Jednostavno, NE MOZE. Jup se pomalo glupira sa Krosom. Decko nije zasluzio da bude medju prvih 11 definitivno. Ne samo sto je Miler od njega bolji, nego sto ne zna da iskoristi svoju sansu. Vjerujte da bi Milera rado pozelio svaki klub na svijetu,cak i Barsa.Nece on postati igracina, on to vec jeste.Jedino sto jos moze da postane je LEGENDA,nadam se legenda Bajerna.Lik je fascinantan stvarno.I Jup me nervira sa stavljanjem Boatenga na bek i stavljanjem Rafinje na klupu.
![]()

effe__sa napisao:Miki napisao:Ljudi, Miler je nas najbolji igrac, uz ovoga sto sam ga stavio na profilnu.Roben je dobar,ali ne moze biti najbolji kad igra 2 od 10 mjeseci koliko traje sezona. Jednostavno, NE MOZE. Jup se pomalo glupira sa Krosom. Decko nije zasluzio da bude medju prvih 11 definitivno. Ne samo sto je Miler od njega bolji, nego sto ne zna da iskoristi svoju sansu. Vjerujte da bi Milera rado pozelio svaki klub na svijetu,cak i Barsa.Nece on postati igracina, on to vec jeste.Jedino sto jos moze da postane je LEGENDA,nadam se legenda Bajerna.Lik je fascinantan stvarno.I Jup me nervira sa stavljanjem Boatenga na bek i stavljanjem Rafinje na klupu.
![]()
Ma Muller vrijedi mnogo, on je uz rame Riberyju i Robbenu, ma sve ti se to nekako i izjednači, jer Robben da igra 10 utakmica u sezoni taj bi ti zabio najmanje 6 golova, od toga 5 super bitnih i napravio bi par sjajnih asistencija, on je jednostavno takav....Ja se nadam da će Ribery ostati pošteđen povreda jer mi se njegove igre ove sezone jako dopadaju, da je super igrač svi smo znali i dokazao je u prvoj sezoni kad je tek došao, poslije je dokazivao povremeno jer su ga hebale povrede
Mada nam je strasno vazan igrac. Riberi,Roben,Miler i u napadu Gomez.Iza njih Gustavo i Svajni,obrana Lam Boateng Badstuber i Rafinja,a na golu Nojer.Najjaci sastav koji mozemo izvesti. Ja sam mislio da je Jup forsirao Van Bujtena kako bi ga prodao. Prodje prelazni rok,a on je jos kod nas. Zasto samo Rafinju drzi na klupi,ne mogu da shvatim.Pa on treba da se uigrava sa Lamom,Boatengom i Badstuberom. Blize se jake i vazne utakmice kako u BL,tako i u LS. 
Miki napisao:Zasto samo Rafinju drzi na klupi,ne mogu da shvatim.Pa on treba da se uigrava sa Lamom,Boatengom i Badstuberom. Blize se jake i vazne utakmice kako u BL,tako i u LS.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju