Liga prvaka 2013/14

Arhivirane teme...

Re: Liga prvaka 2013/14

PostPostao/la CroCHEF » 09 kol 2013, 13:05

Lennon napisao:
Miki napisao:Antone i ostali Zagrepčani, za koga bi navijali da igraju Dinamo - Bajern? I da li bi smjeli da naglas pjevate Bajernove pjesme na Maksimiru, te da se radujete golovima Bajerna? :D

Ja nisam iz Zagreba, al nije tajna da simpatiziram Dinamo. Normalno da bi za Bayern navijao, jer veća je daleko ljubav prema Bayernu nego prema Dinamu. A i ako Dinamo izgubi od Bayerna, gladajući ko Dinamovac, nebi mi bilo žao jer Bayern je trenutačni broj 1, a popit 3 il 5 komada od takvih nije strašno!

I sam Zelenika je reko da bi prvi gol volio dobit od Bayerna (ili Reala).
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 09 kol 2013, 13:05

Ti si Miki papak! :lol:

Kak ti je uopće palo na pamet pitanje za koga BI JA NAVIJAO? Pa nemreš bit NAVIJAČ dva kluba, a ako ti nis shvatio za koga ja navijam, čudi me da ne shvataš neke druge stvari.

I ne, ne bi smio slaviti Bayernove golove i pobjedu, jer živim među idiotima.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 09 kol 2013, 13:06

marac napisao:Pa ak bi bio na tribini s Bayernovim navijacima, da. Nisam glup da se na Sjeveru derem kontra domaceg kluba jer znam koliko ima budala.

A gle, ima budala ali opet isto tako je bila hrpa Realovih fanatika pa su slavili gol usred Maksimira.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 09 kol 2013, 13:08

CroCHEF napisao:
marac napisao:Pa ak bi bio na tribini s Bayernovim navijacima, da. Nisam glup da se na Sjeveru derem kontra domaceg kluba jer znam koliko ima budala.

A gle, ima budala ali opet isto tako je bila hrpa Realovih fanatika pa su slavili gol usred Maksimira.

Pa dobro, svaka im cast .. ajmo ovak onda - ja ne bi imao muda cachkati mechku i izazivati :mrgreen:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 kol 2013, 13:10

Lennon napisao:
ja mislim da nemaju nijednog tehničara, niti su ga od IVice Vastića (i to nije bil njihov) imali. Jednostavno ide mi na povraćanje kad gledam njihovu tekmu npr - Rapid - Mattersburg. Tu nema ni jednog jedinog pasa, a jedini igrać koji može imat broj 10 završava na IĆ. Salzburg je nešto pokušavao s parama, al odkad su se "Austrijanizirali" ispali su od Luxemburškog predstavnika. Jedino ih spašava infrastruktura stadiona i bolje, daleko bolje financijsko stanje od naših klubova. Al kaj im znači kad forsiraju svoje Austrijance. I prema tome, liga im je po mojem kvalitetom slabija od HNL-a. pogotovo HNL-a s 10 klubova, di su se konačno pojačali Rijeka i Split, a Hajduk je uvijek Hajduk.

Kolko si dobio novaca za gledanje tekme austrijske lige? :lol:

Malo mi je vruće pa mi se neda u diskusiju.

Za razliku od nas, oni (čitava liga) ima plan, imaju vremena da ga ostvare i novaca da ga održe. Mi smo po tom pitanju u banani. Oni imaju za 5 koeficijent veći od nas i zato ti kažem da je LIGA kvalitetnija jer taj koeficijent skuplja više klubova a ne samo jedan kao kod nas. Taj koeficijent 5 je sve ono što Dinamo skupi u jednoj sezoni za nas otprilike ako ne i više... Njihova kvaliteta je razrjeđena, a liga podcjenjena i mi smatramo da smo jači od njih jer smo "nogometna" nacija. Da su naši europski predstavnici igrali sa njihovima u EL, ja bi se kladio na sve njihove i imislim da bi više njihovih prošlo dalje iako mi imamo pšotencijal za šmekerski nogomet...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 09 kol 2013, 13:12

Miki napisao:Antone i ostali Zagrepčani, za koga bi navijali da igraju Dinamo - Bajern?

Navijao bih za Bayern sigurno. Ja sam samo simpatizer Dinama, na Maksimiru sam jedini put bio na Vojnim igrama 1999. Nikad prije, niti poslije.
Jedini klub koji odem pogledati je Cibona.

anton 1983 napisao:I ne, ne bi smio slaviti Bayernove golove i pobjedu, jer živim među idiotima.

Upravo zato ja ne želim tu utakmicu i ne bih išao na nju da se igra.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lennon » 09 kol 2013, 13:12

pa dobro mislim da ima dosta pristalica iz ZG-a Bavaraca za koje je normalno da simpatiziraju Dinamo, tak da bilo bi zanimljivo. A u mom kraju Bayern ima daleko najviše navijača, jako puno ljudi, gotovo svaki drugi koji radi van radi u Munchenu pa je nekako normalno da smo svi tu Bavarske pristalice. Bayern je stvarno u Cestici (moje selo) svetinja. :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 09 kol 2013, 13:13

anton 1983 napisao:Ti si Miki papak! :lol:

Kak ti je uopće palo na pamet pitanje za koga BI JA NAVIJAO? Pa nemreš bit NAVIJAČ dva kluba, a ako ti nis shvatio za koga ja navijam, čudi me da ne shvataš neke druge stvari.

I ne, ne bi smio slaviti Bayernove golove i pobjedu, jer živim među idiotima.

Pazi, ja Zvezdu volim, ne samo zato što je najveći klub u mojoj zemlji i najuspješniji, već jednostavno je ona u srcu kod 60% mog naroda, a ovi glodari što su se sada propijevčili, to će proći kad tad. Nisam ja fanatični navijač ni Zvezde ni Bajerna, niti huligan. Zvezda nema uspjeha već godinama, 6 godina nije se plasirala u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, ali nisam ja u nedostatku Zvezdinih uspjeha, sad odjednom prešao za Bajern da navijam.

Sa druge strane, Bajern pratim od 1998. godine, a tada Zvezda nije bila na ovako niskim granama. Tada mi je uzor bio Oliver Kan, zbog koga sam ja i počeo da treniram fudbal, naravno na poziciji golmana. I Bajern stvarno volim, ali ne u granicama fanatizma. Radujem se njihovoj pobjedi, žao mi je kada izgube. Ali, u tom duelu, ipak bi mi bilo draže da Zvezda pobijedi jer je to ipak moj narod, ali i pobijedi Bajern ne bih tugovao.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 09 kol 2013, 13:17

anton 1983 napisao:
Lennon napisao:
ja mislim da nemaju nijednog tehničara, niti su ga od IVice Vastića (i to nije bil njihov) imali. Jednostavno ide mi na povraćanje kad gledam njihovu tekmu npr - Rapid - Mattersburg. Tu nema ni jednog jedinog pasa, a jedini igrać koji može imat broj 10 završava na IĆ. Salzburg je nešto pokušavao s parama, al odkad su se "Austrijanizirali" ispali su od Luxemburškog predstavnika. Jedino ih spašava infrastruktura stadiona i bolje, daleko bolje financijsko stanje od naših klubova. Al kaj im znači kad forsiraju svoje Austrijance. I prema tome, liga im je po mojem kvalitetom slabija od HNL-a. pogotovo HNL-a s 10 klubova, di su se konačno pojačali Rijeka i Split, a Hajduk je uvijek Hajduk.

Za razliku od nas, oni (čitava liga) ima plan, imaju vremena da ga ostvare i novaca da ga održe. Mi smo po tom pitanju u banani. Oni imaju za 5 koeficijent veći od nas i zato ti kažem da je LIGA kvalitetnija jer taj koeficijent skuplja više klubova a ne samo jedan kao kod nas. Taj koeficijent 5 je sve ono što Dinamo skupi u jednoj sezoni za nas otprilike ako ne i više... Njihova kvaliteta je razrjeđena, a liga podcjenjena i mi smatramo da smo jači od njih jer smo "nogometna" nacija. Da su naši europski predstavnici igrali sa njihovima u EL, ja bi se kladio na sve njihove i imislim da bi više njihovih prošlo dalje iako mi imamo pšotencijal za šmekerski nogomet...

pa dobro, znalo mi je biti jebeno dosadno pa sam prebacio na ORF, kad ono - katastrofa. O lizi bi se dalo raspravljat, kao i o koeficijentu, imaju bolji, da, al neznam kak bi bilo da se npr Salzburg potuće s Rijekom? A Dinamo je jači, baš kao što je neko naveo na forumu 60-40, čak više, 63 -37 % za Dinamo.
e se sjećate kad je ORF stalno prenosio Bayern? to mi je jebeno obilježilo djetinstvo, Olympiastadion, onaj komentator, ORF, emisija... :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 09 kol 2013, 13:20

marac napisao:
Miki napisao:Antone i ostali Zagrepčani, za koga bi navijali da igraju Dinamo - Bajern?

S obzirom koliko mi se gadi hrvatski nogomet, i Dinamo i Hajduk, pa cak i repka nakon sto je Bilic otisao, iako sam roden u ZGu kao i starci moji, kao i bake-djedovi, navijao bi za Bayern.

Miki napisao:I da li bi smjeli da naglas pjevate Bajernove pjesme na Maksimiru, te da se radujete golovima Bajerna? :D

Pa ak bi bio na tribini s Bayernovim navijacima, da. Nisam glup da se na Sjeveru derem kontra domaceg kluba jer znam koliko ima budala.

Marac, a zamisli sada da si ti Švabo. Mada ova situacija koju ću ti sada navesti je neka daleka budućnost, sada je nerealna. :D I, recimo, ti navijaš za Dinamo. Dođeš u Minhen među Bajernove navijače i Dinamo da gol. Naravno, na Bajernovoj tribini muk, a ti se jedini raduješ, a Švabo si. E, sada zar ti ne misliš da tada ne bi bio nalupan?

Budala je čovjek koji dođe među protivničke navijače i slavi gol koji primi njihov protivnik. E, zato je ovaj Milan Šipovac (što navija za Bajern) retard. Mada se ja smijem kladiti da nije bio ni blizu Severa kad je slavio taj Bajernov gol, ako ga je uopšte slavio. Čovjek je sigurno pička u duši, jer ne da bi bio pretučen, nego bi bio zgažen da se na Severu raduje golu koji je Zvezda primila, tako da mu ova priča ne pije vodu.

Retard je po meni svako ko uđe među ultrase protivnika da bi se radovao golu koji prima taj tim. I kako da ne dobije batine? Šta drugo da se očekuje? Topla čokolada? :lol:

Antone, valjda ti je logično što se ne bi smio radovati na Dinamovoj tribini Bajernovom golu.
Zadnja izmjena: Miki; 09 kol 2013, 13:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 09 kol 2013, 13:21

anton 1983 napisao:
Lennon napisao:

Austrija ima Rapid, Sturm, Austriju i Red Bull. To su klubovi u rangu Hajduka i Rijeke, osim RBS-a koji je u načelu al pari Dinamu, iako to doma ne pokazuje. U Europi zna biti solidan.
Nakon njih su svi ostali klubovi klubova koji bi u ovoj našoj ligi 10, bili oko 8. mjesta. Slaven, Cibalia, Split, Istra, Lokomotiva i Osijek su jači od njih.
Ali klubovi s našeg dna (ove godine HD i Zadar, ali ne mislim konkretno na njih, nego na one koji ispadaju) bi redovito bili zadnji kod njih.

Znači ljestvca kvalitete bi bila ovakva:

1. Dinamo
----------------------
2. RBS, Rapid, Austria, Sturm, Hajduk, Rijeka i treći klub RH (Split, Slaven, Lokomotiva)
-----------------------
3. svi hrvatski klubovi od 4. do 8.
-------------------------------------------------------
4. svi ostali austrijski klubovi
-------------------------------------------------------
5. zadnja dva hrvatska
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 09 kol 2013, 13:24

U ZG se to ne radi nigdje a ne samo među ULTRASIMA. Imaš mali miljon primjera di protivnički navijači sjede skupa u BL i jedni slave dok drugi tuguju. Drugačiji je to mentalitet. Pa ja nikada ne bi nikog udario.

Razumljivo bi mi bilo da se radi o onoj debilno užarenoj atmosferi Hrvatska-Srbija il tak nešto, ali Bayern-Dinamo itd...

Uglavnom ne bi se radovao i isto kao MURTA bi vidio dal bi išo na tekam, ali bi dao sve od sebe da se proguram do bayernovih igrača, uprave itd....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 09 kol 2013, 13:28

Kod njih je Murta taj vrh kvalitetniji i to pokazuje iz godine u godinu - mislim cjeli vrh, a mi imamo Dinamo. Nemremo mi to sve točno odrediti, ali nesmijemo bježati od činjenice da u pravilu svake godine više njihovih klubova uhvati grupna natjecanja....ovdje keoficijent igra ulogu i oni su financijski zdravi i imaju financijski zdravu budučnost.

PS.

U zadnje 3 godine to govno od lige ima 3 različita prvaka! :shock:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 09 kol 2013, 13:47

anton 1983 napisao:U ZG se to ne radi nigdje a ne samo među ULTRASIMA. Imaš mali miljon primjera di protivnički navijači sjede skupa u BL i jedni slave dok drugi tuguju. Drugačiji je to mentalitet. Pa ja nikada ne bi nikog udario.

Razumljivo bi mi bilo da se radi o onoj debilno užarenoj atmosferi Hrvatska-Srbija il tak nešto, ali Bayern-Dinamo itd...

Uglavnom ne bi se radovao i isto kao MURTA bi vidio dal bi išo na tekam, ali bi dao sve od sebe da se proguram do bayernovih igrača, uprave itd....

Da, slažem se. Ni ja nikoga ne bih udario, jer nisam konfliktna ličnost. Na Stranu ove rasprave kad nekada povedemo. Tući se, to je za seljake i primitivce. Takav nikada nisam bio.

Drugačija kultura skroz, ali prije svega jer je zemlja uređena. Sjeti se kako su Englezi pravili sranja na svojim stadionima, a kada je donesen zakon o kažnjavanju huligana, stadion je postao pozorište. Nažalost, kod nas je suviše kukolja da bi se tako nešto postiglo.

Gledam preksinoć Partizan. Ispadoše od Ludogoreca, koga je Dinamo izbacio prošle godine. Nakon utakmice, jedan od vođa navijača Partizana silazi i nezadovoljan igrom i zalaganjem napadača Marka Šćepoviča, ne samo na toj već i na ranijim utakmicama, skida mu kapitensku traku sa ruke, uzima je i vraća se među navijače. A, taj fudbaler je dobio kapitensku traku kad je ulazio umjesto Saše Ilića, kapitena i legende Partizana. Zamisli ti kolika je to sila i moć kad možeš igrača poniziti na taj način i ništa mu policija nije uradila, mada sam danas pročitao da su obojica bili na saslušanju. Da si ne znam koliko nezadovoljan nekim igračem, ne možeš to raditi. Ali, to je taj naš primitivni balkanski mentalitet.

Ili, recimo, kad su navijači Hajduka, nezadovoljni igrama svog tima, iskopali 11 grobova!???? :shock: smile44

Sinoć su igrači Zvezde igrali katastrofalno, jer su imali strah od svakog pogrešnog pasa, pošto bi im Delije zviždale.

Problem je što su te vođe plaćeni kriminalci, u sprezi sa policijom, upravom kluba i sa vrhom države, pa im niko ništa ne može. I među njima se dešavaju transferi, kao u fudbalu. Navijaju, ali za pare. Kad dobiju bolju ponudu drugog kluba, prelaze kod njih. Znam da je par navijača Zvezde prešlo da navija za Partizan, vremenom su tamo postali viđeniji navijači. A, ranije su pljuvali po tom istom Partizanu. Vole klub do zadnjeg dinara. :sick:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 09 kol 2013, 13:59

@anton
Da, zato sam ih i napisao prije naših, ali kad bi konstantno igrali međusobno, mislim da bi bili otprilike jednaki.
Sličan je slučaj s RBS-om u Austriji i u Europi. Doma su samo jedan od klubova, rijetko kad su prvi, a u Europi ih svi respektiraju, a drugima se uglavnom podsmjehuju.
Dinamo je po meni najjači jer daje više igrača boljoj reprezentaciji i zato jer osim Šerifa sa Zajecom (ali tad su bar prošli u EL), nije imao kikseva protiv egzotičnih momčadi.
Moj stari koji živi u Beču kaže da Austrijanci nikako ne mogu preboliti nekvalitetu svoje reprezentacije.

anton 1983 napisao:PS.

U zadnje 3 godine to govno od lige ima 3 različita prvaka! :shock:

Znam. To može biti znak kvalitete i nekvalitete lige.

anton 1983 napisao:U ZG se to ne radi nigdje a ne samo među ULTRASIMA. Imaš mali miljon primjera di protivnički navijači sjede skupa u BL i jedni slave dok drugi tuguju. Drugačiji je to mentalitet. Pa ja nikada ne bi nikog udario.

Meni je najgore kad su smiju svim američkim navijačima, a naši uglavnom svi šute ili zvižde kad se gubi, dok dobar dio američkih navijača svoju momčad bodri bez obzira na rezultat. Navijači GB Packersa, Detroit Red Wingsa, Boston Celticsa, GS Warriorsa, Seattle Soundersa i Seehawksa su tisuću puta bolji od bilo kojih navijača u Hrvatskoj. Da ne spominjem atmosferu po NCAA utakmicama.

Većina hrvatskih nogometnih navijačkih skupina su idoti. Ali bar nisu narko-mafijaši kao drugdje po istoku Europe. Može biti gore.

Definitivno bih se progurati do Bayerna, a za utakmicu me baš briga. Ionako bi Bayern pobijedio, a ovako ne bih sebi stvorio probleme.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva