nele-BHF napisao:CroCHEF napisao:jedno pitanje sta misliteko zasluzuje bayernovu 9
posto toni ode ona ce bit slobodna
Dzeko
ode u loserpool
nele-BHF napisao:CroCHEF napisao:jedno pitanje sta misliteko zasluzuje bayernovu 9
Dzeko

Dzeko

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:CroCHEF napisao:jedno pitanje sta misliteko zasluzuje bayernovu 9
Dzeko
Neće je nitko dobiti, kratko i jasno.![]()
Ako netko obrati pažnju... Elber je bio najbolja devetka od kad je došao u FCB pa sve do 2003. kad su ga prodali. Od tada bio je mulac tipa Hashemian koji je sramota bio da taj broj samo ima na dresu. Dok je Toni to još i opravdao, ali samo dvije godine.
Mi doslovno nemamo pravu devetku već dosta dugo vremena.

anton 1983 napisao:Najveći dobitak sa kroosem će biti prejebeni free kickovi..Nadam se da će imati jako veliku minutažu i da ćemo od njega napraviti ŠPEK igrača...

anton 1983 napisao:Najveći dobitak sa kroosem će biti prejebeni free kickovi..Nadam se da će imati jako veliku minutažu i da ćemo od njega napraviti ŠPEK igrača...
Effenberg23 napisao:mene sad zanima antone, gdje maloga staviti....tko sada ispašta...mislim da će olino van gomez unutra, a gaal 100% neće mijenjat obranu, tj.igrat će zadnja linija, obrana - 4 igrača....znači u vezi imaš ribery, robben, svinja bommel, tko će ispasti ako će kroos doći....tko???? nekako mi se ovo ne sviđa, imam osijećaj da će sjest na klupu mali, jer napadača glavnog gaal neće mijenjat, a mislim da i muller ima svoje mjesto 100%

anton 1983 napisao:Pa ja i mislim da će tako biti, samo za to treba vremena...
Al više me nebi iznenadilo da se gomeza nekako proda i dovede napadač za našu igru...

ivicaolic napisao:zasto svi olića izbacivate iz sastava??? nije dao gol u finalu i sta sad. imam osjecaj da sad svi imate neko manje misljenenje o njemu. najvise je pokazao ove sezone od svih igraca poslje robbena i mora bit u prvoj postavi dogodine!!!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost