Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2010, 14:39

nele-BHF napisao:
CroCHEF napisao:jedno pitanje sta misliteko zasluzuje bayernovu 9
posto toni ode ona ce bit slobodna

Dzeko ;)

ode u loserpool
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 23 svi 2010, 15:06

nele-BHF napisao:

Dzeko ;)

Neće je nitko dobiti, kratko i jasno. :mrgreen:
Ako netko obrati pažnju... Elber je bio najbolja devetka od kad je došao u FCB pa sve do 2003. kad su ga prodali. Od tada bio je mulac tipa Hashemian koji je sramota bio da taj broj samo ima na dresu. Dok je Toni to još i opravdao, ali samo dvije godine.
Mi doslovno nemamo pravu devetku već dosta dugo vremena. :(
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 svi 2010, 15:18

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:

Dzeko ;)

Neće je nitko dobiti, kratko i jasno. :mrgreen:
Ako netko obrati pažnju... Elber je bio najbolja devetka od kad je došao u FCB pa sve do 2003. kad su ga prodali. Od tada bio je mulac tipa Hashemian koji je sramota bio da taj broj samo ima na dresu. Dok je Toni to još i opravdao, ali samo dvije godine.
Mi doslovno nemamo pravu devetku već dosta dugo vremena. :(

Mislim da bu Olić sljedeče sezone u 2 plan tj joker što znači automatski da će se Gomez morat dokazat...u slučaju da ne eto nam brzo nove 9-ke ;)

Igrat čemo 4-3-3 sistem i tu se mora nači mjesta za Kroosa u sredini na playu pogotovo kad se zna za njegov udarac sa distance što nam opako fali...Mulac bude isto dosta igrao jer će mjenjat Robberyja a i samog Kroosa bar po meni sve ostalo će biti lošija kombinacija po kvaliteti....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 15:20

Najveći dobitak sa kroosem će biti prejebeni free kickovi..Nadam se da će imati jako veliku minutažu i da ćemo od njega napraviti ŠPEK igrača...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 svi 2010, 15:42

anton 1983 napisao:Najveći dobitak sa kroosem će biti prejebeni free kickovi..Nadam se da će imati jako veliku minutažu i da ćemo od njega napraviti ŠPEK igrača...

To se i ja nadam jer meni je on veči potencijal od prezimenjaka Gerda ..mali trpa ko veliki dok mulcu treba 100 šansi;) :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 svi 2010, 15:50

Ma sve je to ok. Zvalo se to 4-5-1 ili 4-3-3. Samo da Kroos mora igrati, to stoji. U Leverkusenu se sada naigrao 1. lige i svega i vrijeme je na Bayernu da od njega napravi velikog igrača što cijela Njemačka želi, ne samo Bavarci i navijači.
Gomez jednostavno MORA IGRATI i pokazati znanje i kvalitetu koje je imao u Stuttgartu. Teže je u Bayernu, ali ipak iz onog intervjua se moglo vidjeti da nema istu ulogu u FCB-u kao što je imao prethodno, niti lopte idu prema njemu onako kako su išle kod Švaba.
I ostaje vidjet najbolniju točku, obranu. Mislim da bi stvarno trebalo sada odmah ovo ljeto dovesti Adlera da ne bi bilo u budućnosti sranja i nemogućnosti dovođenja iz nekog desetog razloga.
Pitanje lijevog bočnog se mora riješiti jer u ovoj sezoni smo igrali bez njega i stalno nešto izmišljali. Ili Contento ili Pranjić. Badstuber samo na stoperu može da igra. Eventualno dovesti desnog bočnog pa Lahma preselit lijevo.
I jedan Criscito bi također trebao doći ovog ljeta. Ovo s obranom htjeli mi to priznati ili ne, ne može više ići... Barem kad su u pitanju europske utakmice, ali i domaće.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 23 svi 2010, 16:15

anton 1983 napisao:Najveći dobitak sa kroosem će biti prejebeni free kickovi..Nadam se da će imati jako veliku minutažu i da ćemo od njega napraviti ŠPEK igrača...

mene sad zanima antone, gdje maloga staviti....tko sada ispašta...mislim da će olino van gomez unutra, a gaal 100% neće mijenjat obranu, tj.igrat će zadnja linija, obrana - 4 igrača....znači u vezi imaš ribery, robben, svinja bommel, tko će ispasti ako će kroos doći....tko???? nekako mi se ovo ne sviđa, imam osijećaj da će sjest na klupu mali, jer napadača glavnog gaal neće mijenjat, a mislim da i muller ima svoje mjesto 100%
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 16:32

Effenberg23 napisao:mene sad zanima antone, gdje maloga staviti....tko sada ispašta...mislim da će olino van gomez unutra, a gaal 100% neće mijenjat obranu, tj.igrat će zadnja linija, obrana - 4 igrača....znači u vezi imaš ribery, robben, svinja bommel, tko će ispasti ako će kroos doći....tko???? nekako mi se ovo ne sviđa, imam osijećaj da će sjest na klupu mali, jer napadača glavnog gaal neće mijenjat, a mislim da i muller ima svoje mjesto 100%

Ovo je van Gaalova prva sezona i tek je počeo slagat momčad. Da van Gaal nema neku ideju sa njim on ga ne bi dovodio. Sa njim u igri igrat ćemo drugačije nego sa Mullerom i imat ćemo VIŠE OPCIJA. U tom i leži cijela poanta u ovoj priči. Mi si nesmijemo nikada dopustiti da imamo samo prvih 11, nekaj slično smo imali ove godine. Nije propast svijeta ako se Mullera stavi na klupu, pa ga se koristi kao prvu zamjenu za krila ili "drugog" napadača ili samog napadača..

Možda Kroos odmah neće imati povjerenje kod Gaala ali sa veremenom kad ga upozna ko zna...Možda niti Kroos i nije taj igrač koji nama treba. Jedno je gledati njega u drugom klubu, formaciji i poziciji, a drugo u Bayernu. Mi smo sada svi kao da igramo managaera di kupiš igrača kojem piše AMC i on sad mora razarati. On to možda u Bayernu neće, ko zna...Muller može i postati savršen JOKER, zaš ne?

Ono kaj ja oču reč da za te 3 prednje pozicije ćemo imati 5 igrača, kako i trebamo imati - ROBBERY, Kroos, Muller i Hamit (valjda), te ako zagusti Pranja, Olić ili Alaba čak - no to sad i nije preveč bitno.

Ono kaj bi sa Kroosom mogli dobiti - još više kreativnsoti te mogučnost da Ribery i Robben igraju još ofenzivnije jer će im Kroos moči dodati loptu, a ne da se oni po nju moraju vračati. Dobit ćemo specijalistu za slobodnjake, igrača koji zna podvaliti loptu te UDARAČA, te igrača koji će i Schweiniju u sredini terena pružit nove ofenzivne mogučnosti. Al opet treba imati na umu da kad Muller neće igrati izgubit ćemo njušku za gol, koju je on jedno vrijeme ove sezone imao, ali tu i tam kao i u Finalu je zasro, al to je normalno za mladog igrača, nadalje zgubit ćemo trkača, skok i jednu požrtvovnost koju ima rjetko ko... uglavnom to su za mene slatke brige. Za napad se ne brinem po tom pitanju. Tu mene više muči GOMEZ-Klose sindrom

Klose - dal ćemo ga prodavat

Gomez - DAL ĆEMO GA PRODAVAT?!?!?!?!?!

Žikite?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 23 svi 2010, 17:23

I Klosea i Tonija treba prodat jer imaju prevelike plaće, a nisu puno različiti od Gomeza.

Brijem da je naš najveći problem kod napadača zadržavanje lopte u posjedu unutar 16 m. Naši napadači dobe loptu, ali se njima SVIMA odbija od nogu, glave i ostalih dijelova tijela. Treba jednog napadača koji bi zadržao tu loptu i proslijedio drugom koji bi je zabio. Nešto slično što je Heskey protiv Hrvatske u Maksimiru radio. Dobije loptu i preda je Rooneyu ili Walcottu.
Tko bi to mogao biti? To mora biti Gomez i ne smijemo nikog kupovati, samo treba raditi s njime na tehnici.

Ja bi igrao 4-2-3-1 da sam na van Gaalovom mjestu. Kroos u sredini dijeli lopte, a Robben i Ribery idu u kontre i ulaze u 16m. Gomez mora biti panjina naprijed. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 17:26

Pa ja i mislim da će tako biti, samo za to treba vremena...

Al više me nebi iznenadilo da se gomeza nekako proda i dovede napadač za našu igru...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 svi 2010, 19:31

anton 1983 napisao:Pa ja i mislim da će tako biti, samo za to treba vremena...

Al više me nebi iznenadilo da se gomeza nekako proda i dovede napadač za našu igru...

Gomezu treba dat šansu da igra u trokutu sa Robberyjem i to forsirat več na pripremama ako to nebu išlo imamo Olića koj će uskočit a za 2012 će se nabavit nova špica ako to sa Gomezom nebu štimalo....Muller je polivalentan igrač i može igrat na 3 pozicije dok je Kroos baš ono što nama treba u sistemu sa igračima koje imamo tako da pametnom tu netreba dvojbe ;)

ovako nešto:)

.....----.....GOMEZ...............
RIBERY....................ROBBEN
.............KROOS................
.......GUJDA....BOMMEL........
LAHM........................SRNA(RAFIHNA)
.....BADSTUBER.....ALEX........
.................BUTT..............

Ako bi ovako nešto bilo i to uigramo s tim da se Kroos uklopi u momčad a Ribery i Gomez odigraju onako kako znaju mi imamo MEGA momčad bez ikakvog pretjerivanja :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivicaolic » 23 svi 2010, 23:23

zasto svi olića izbacivate iz sastava??? nije dao gol u finalu i sta sad. imam osjecaj da sad svi imate neko manje misljenenje o njemu. najvise je pokazao ove sezone od svih igraca poslje robbena i mora bit u prvoj postavi dogodine!!! a taj mali kroos mora za pocetak na klupu i pomalo se dokazivat u bayern sa klupe da bi zaigrao u prvoj! malo prolit krvi. bayern i bayer se ne razlikuju samo u jednom slovu - ogromna je razlika tako da...
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 24 svi 2010, 07:42

ivicaolic napisao:zasto svi olića izbacivate iz sastava??? nije dao gol u finalu i sta sad. imam osjecaj da sad svi imate neko manje misljenenje o njemu. najvise je pokazao ove sezone od svih igraca poslje robbena i mora bit u prvoj postavi dogodine!!!

Zašto? Hmmm dobro je to pitanje...

Ja bi to ovako objasnio:

- mi svi smatramo da nam je Gomez ostao dužan! Ovakvo posrtanje u 2. djelu sezone ja od njega nisam NIKAKO očekivao. Večina nas želi da on zaigra i da pokaže kaj zna i tom se u biti nadamo kada ga guramo u prvih 11. Mi želimo da on ISPLATI tu svoju odštetu i nekako u podsvjesti mislimo da on to može i bude. Kod Olića smo navek skeptični jer ne znamo kolko je on u biti kvalitetan i zato kaj nije stroj koji će trpnut 20 + golova u ligi i još zabijat u LP. Mi oćemo napadača koji će biti strah i trepet za protivničke obrane i to ne vidimo u Oliću, a za Gomeza se nadamo da to može postat. Olić će uvijek trčat, to svi znamo, samo ćemo se pitat da li će biti na pravom mjestu u pravom trenutku. Postoji taj strah da je to sada bila sezona od Olića i da on to više neće ponoviti dok kod Gomeza svi mislimo da MORA bolje igrati..Ja bi rađe u prvih 11 Gomeza koji je u formi nego Olića, ali vidjet ćemo kako će se to razvijati. Treba imati na umu da je sada SP i da Gomez neće odraditi cijele pripreme za razliku od Olića te možemo na početku sezone očekivati da će Olić baš zbog tog razloga imati prednost.

Uglavnom sada je naš 1. napadač Olić i Gomez tek mora izboriti to mjesto. Ja se nadam da će uspjet i to zbog svoje igre i golova. ne želim da igra samo zbog imena i odštete, mislim da to niko ne želi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 24 svi 2010, 08:42

olica za jokera ostavit kako je gomez i sam reko da hoce igrat odpocetka posto nije zabio nijedan gol kako je ulazio s klupe
ola je dobar i svatit ce sve moze npr zapocet od prve npr protiv drugih 10 ili tako nest
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 09:01

Evo malo da se podsjetimo kako je to išlo prije, a danas ne može: :(
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O8bl_4dcMro[/youtube]
Red passion
Globalni moderator