panda napisao:Ja sam po toj temi fakat podjeljenog mišljenja. S jedne strane želim da imaju direktne kvalifikacije za LP, jer će tako na najbrži način popraviti financijsko stanje u klubu (poklopiti onih 170 mil. € duga + dug za stadion) i biti konkurentniji nama.
Mislim nakon završetka ove sezone ga treba katapultirati baš ono žestoko. Nisam mislio za ovo što si spomenuo. Ok, neka izvuku se iz blata ove sezone primjerice s tim 2-3. mjestom, posebice drugim onda napucati Kellera i dovesti liksona od trenera na klupu.
Keller mi izbija prišteve, akne, lišajeve kad vidim kako gnoje sada. Ne želim ga vidjeti da vodi trenutno 2. plasiranu ekipu lige i to ovog ljeta moraju obaviti.
panda napisao:S druge strane, mislim da bi ja bolje vodio takav Schalke nego Keller, pa bih htio da se ipak ne kvalificiraju za LP pa da čovjek dobije cipelu. Ali to se kosi sa prvom željom i njihovom kvalifikacijom u LP.
Što podržati na kraju ? Jebena dilema

E pa to. Ti samo stavi mazgu ili Kölnskog geißbocka on bi gurao perfektno.

Po ovome sada moraju uzeti minimum 3. mjesto koliko god klošarili. Onda tu sirotinju maknuti od tih dečkića koji vape za vođom, mentorom, generalom, ocem.
panda napisao:FCB_general napisao:Schalke 2:0 Hertha BSC
Koji klošari, ne možeš mi to raditi!

Kellera treba katapultirati doslovno iz kluba da ga nitko više nikad ne vidi.

Sad se još za 2. mjesto bore.
Ja sam po toj temi fakat podjeljenog mišljenja. S jedne strane želim da imaju direktne kvalifikacije za LP, jer će tako na najbrži način popraviti financijsko stanje u klubu (poklopiti onih 170 mil. € duga + dug za stadion) i biti konkurentniji nama.
S druge strane, mislim da bi ja bolje vodio takav Schalke nego Keller, pa bih htio da se ipak ne kvalificiraju za LP pa da čovjek dobije cipelu. Ali to se kosi sa prvom željom i njihovom kvalifikacijom u LP.
Što podržati na kraju ? Jebena dilema

FCB_general napisao:Popit ću taj dan 2 litre piva u sat vremena kad mu daju otkaz.
Jel' to jedna od onih pivskih nominacija ?

Ma slobodno zovi kako hoćeš.

Nema Kellera, ne moram više trpiti cirkus Schalkea s trenerima.