Bundesliga Saison 2013./2014.

Arhivirane teme...

Re: Bundesliga Saison 2013./2014.

PostPostao/la panda » 25 ožu 2014, 20:30

Speedy napisao:Reko, fino cu zasjest veceras i pogledati derbi kad ono ES2 prenosi Hertha - Bayern pored derbija? Mutavi Eurosport! :neee:

Derbi je za sad odličan, ima jebenih akcija sa obje strane i pogotovo naguravanja.
Reus već dobio žuti za korištenje laktova, a sad je trebao i Draxler, ali eto, nije :mrgreen:

Bit će tu još svega do kraja :smile30: :smile30:

EDIT: Dobro sam napisao.Bit će tu fakat svega. Sad dobio Draxler žutoga za kršenje Großkonja, iako je ovaj diveao kao Neymar :mrgreen: :lol:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 28 ožu 2014, 22:49

Schalke 2:0 Hertha BSC

Koji klošari, ne možeš mi to raditi! :haha: Kellera treba katapultirati doslovno iz kluba da ga nitko više nikad ne vidi. :smajl006: Sad se još za 2. mjesto bore. :neee:

Popit ću taj dan 2 litre piva u sat vremena kad mu daju otkaz.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 28 ožu 2014, 23:05

FCB_general napisao:Schalke 2:0 Hertha BSC

Koji klošari, ne možeš mi to raditi! :haha: Kellera treba katapultirati doslovno iz kluba da ga nitko više nikad ne vidi. :smajl006: Sad se još za 2. mjesto bore. :neee:

Ja sam po toj temi fakat podjeljenog mišljenja. S jedne strane želim da imaju direktne kvalifikacije za LP, jer će tako na najbrži način popraviti financijsko stanje u klubu (poklopiti onih 170 mil. € duga + dug za stadion) i biti konkurentniji nama.

S druge strane, mislim da bi ja bolje vodio takav Schalke nego Keller, pa bih htio da se ipak ne kvalificiraju za LP pa da čovjek dobije cipelu. Ali to se kosi sa prvom željom i njihovom kvalifikacijom u LP.

Što podržati na kraju ? Jebena dilema :mrgreen:

FCB_general napisao:Popit ću taj dan 2 litre piva u sat vremena kad mu daju otkaz.

Jel' to jedna od onih pivskih nominacija ? :mrgreen:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 28 ožu 2014, 23:41

panda napisao:Ja sam po toj temi fakat podjeljenog mišljenja. S jedne strane želim da imaju direktne kvalifikacije za LP, jer će tako na najbrži način popraviti financijsko stanje u klubu (poklopiti onih 170 mil. € duga + dug za stadion) i biti konkurentniji nama.

Mislim nakon završetka ove sezone ga treba katapultirati baš ono žestoko. Nisam mislio za ovo što si spomenuo. Ok, neka izvuku se iz blata ove sezone primjerice s tim 2-3. mjestom, posebice drugim onda napucati Kellera i dovesti liksona od trenera na klupu.

Keller mi izbija prišteve, akne, lišajeve kad vidim kako gnoje sada. Ne želim ga vidjeti da vodi trenutno 2. plasiranu ekipu lige i to ovog ljeta moraju obaviti.

panda napisao:S druge strane, mislim da bi ja bolje vodio takav Schalke nego Keller, pa bih htio da se ipak ne kvalificiraju za LP pa da čovjek dobije cipelu. Ali to se kosi sa prvom željom i njihovom kvalifikacijom u LP.

E pa to. Ti samo stavi mazgu ili Kölnskog geißbocka on bi gurao perfektno. :mrgreen: Po ovome sada moraju uzeti minimum 3. mjesto koliko god klošarili. Onda tu sirotinju maknuti od tih dečkića koji vape za vođom, mentorom, generalom, ocem.

panda napisao:
FCB_general napisao:Schalke 2:0 Hertha BSC

Ja sam po toj temi fakat podjeljenog mišljenja. S jedne strane želim da imaju direktne kvalifikacije za LP, jer će tako na najbrži način popraviti financijsko stanje u klubu (poklopiti onih 170 mil. € duga + dug za stadion) i biti konkurentniji nama.

S druge strane, mislim da bi ja bolje vodio takav Schalke nego Keller, pa bih htio da se ipak ne kvalificiraju za LP pa da čovjek dobije cipelu. Ali to se kosi sa prvom željom i njihovom kvalifikacijom u LP.

FCB_general napisao:Popit ću taj dan 2 litre piva u sat vremena kad mu daju otkaz.

Jel' to jedna od onih pivskih nominacija ? :mrgreen:

Ma slobodno zovi kako hoćeš. :mrgreen: :lol: Nema Kellera, ne moram više trpiti cirkus Schalkea s trenerima. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 28 ožu 2014, 23:48

FCB_general napisao:Mislim nakon završetka ove sezone ga treba katapultirati baš ono žestoko. Nisam mislio za ovo što si spomenuo. Ok, neka izvuku se iz blata ove sezone primjerice s tim 2-3. mjestom, posebice drugim onda napucati Kellera i dovesti liksona od trenera na klupu.
Keller mi izbija prišteve, akne, lišajeve kad vidim kako gnoje sada. Ne želim ga vidjeti da vodi trenutno 2. plasiranu ekipu lige i to ovog ljeta moraju obaviti.

Kao što već pisah (a Miki je kenjao da to ne bi bilo dobro) - Tuchel. Sjelo bi k'o budali šamar.
Kaj je je, ljudi imaju dosta dobru ekipu. Imaju lijepi sklad ovih starijih i iskusnih igrača (KPB, Huntelaar, Santana, Farfan) i ovih mlađahnih dječaka (Draxler, Ayhan, Kolašinac, Meyer, Max)

Fali samo taj zadnji dio - dobar trener koji će to sve sklopiti u jednu cijelinu.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 29 ožu 2014, 19:58

Yep, ali će morati poštovati Tuchela minimalno 3 godine da radi što hoće, barem kad su rezultati u pitanju.

Ne može on garantirati kako će propali klub dovesti nakon jedne sezone do silnih čuda. Možda i fulaju CL s njime u prvoj sezoni, ali trebat će mu vremena kako bi taj klub iz temelja radio jer oni uopće nemaju kontinuitet trenera, filozofije, NIŠTA. U svemu tome je jedino čudo to što igraju CL zadnjih par godina i to je dobro jedino s financijske strane. Opet mislim kako će Tuchel ostati i narednu sezonu u Mainzu.

Btw. Što kažete na situaciju od 4. do 7. mjesta u BuLi? Zasad se Dortmund i Schalke čine kako bi mogli držati 2-3. poziciju, a klapa s Leverkusenom, Wolfsburgom, Mainzom i Gladbachom će se boriti za EL i netko za CL.

Gladbach ga je baš zasrao zadnje 3-4 utakmice i sad se pomalo čine daleko od 4. mjesta, hvatat će barem to EL mjesto.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 29 ožu 2014, 22:22

FCB_general napisao:Ne može on garantirati kako će propali klub dovesti nakon jedne sezone do silnih čuda.

Ne znam ja zašto ti i još neki Schalke smatraju propalim klubom? :roll:
Pod uslovom da sam ja sve dobro shvatio.... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 30 ožu 2014, 00:13

Spahić će vjerojatno dobiti kaznu od DFBa zbog nesportskog ponašanja.

panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 30 ožu 2014, 14:38

effe__sa napisao:
FCB_general napisao:Ne može on garantirati kako će propali klub dovesti nakon jedne sezone do silnih čuda.

Ne znam ja zašto ti i još neki Schalke smatraju propalim klubom? :roll:
Pod uslovom da sam ja sve dobro shvatio.... :D

Pa nemaju ništa osim imena koje zadnjih 10 godina u ovakvom nogometu ništa ne znači spram Cheleaja, Cityja, PSG-a... Sve ostalo su bili nekakvi mini bljeskovi. Klub bez titule preko 50 godina i ne možeš smatrati velikim i ozbiljnim klubom, da ne govorim kako prođu sa Realom koji ne može pobjediti nijednu jaču ekipu, a natovare manje. Tu su i oni negdje.
Kad se budu vidjeli drugačiji rezultati, onda ćemo svi vidjeti kako će se komentirati situacija oko njih. ;)

panda napisao:Spahić će vjerojatno dobiti kaznu od DFBa zbog nesportskog ponašanja.

U zadnje vrijeme se previše opustio. Ne igra baš najbolje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 05 tra 2014, 10:07

https://twitter.com/SkySportNewsHD/status/452371833481072641
panda
Admin
Admin

PostPostao/la marac » 05 tra 2014, 10:11

Ak Wolfsburg danas pobijedi BVB, preskace Bayer i dolazi na 4. mjesto :D

Osim "glupi Luzerkuzen", nemam drugog komentara ...
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 05 tra 2014, 10:14

marac napisao:Ak Wolfsburg danas pobijedi BVB, preskace Bayer i dolazi na 4. mjesto :D

Osim "glupi Luzerkuzen", nemam drugog komentara ...

Hvala svim svecima. Da tako i ostane do kraja.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 05 tra 2014, 10:15

To bi bilo još i gore. Ne vidim na koji način bi Wolfsburg u LP bio bolji izbor od Leverkusena u LP :lol:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 05 tra 2014, 10:18

panda napisao:To bi bilo još i gore. Ne vidim na koji način bi Wolfsburg u LP bio bolji izbor od Leverkusena u LP :lol:

Zato što sam siguran da su spreminiji pljunuti mnogo veće pare za pojačanja od Luzerkuzena kada bi se plasirali u LŠ. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 05 tra 2014, 10:21

panda napisao:To bi bilo još i gore. Ne vidim na koji način bi Wolfsburg u LP bio bolji izbor od Leverkusena u LP :lol:

Bayer je investirao početkom 2000. možda isto VW učini sada. :D

Bayer bi po defaultu dobio lakšu skupinu jer bi bili smješteni u 2. pot, s druge pak strane ne bi bilo loše da VFL opet uhvati LP jer bi to moglo biti opravdanje za VW da malo više uloži i u BL dovede novih igrača.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva