Zur Personalplaung des FCB (Kicker von heute):
- Rensing und Görlitz wurden verabschiedet
- Kroos und Breno kommen zurück (Nerlinger: "Zwei Toptransfers")
- Laut Hoeneß wird kein neuer IV gesucht, lediglich ein linker Außenverteidiger ("aber ein solcher Mann ist schwer zu finden")
- Rummenigge gefällt Rafinha, LvG weniger, da zu klein + Lahm dann auf links
- Altintops Verlängerung fraglich, da "ein Mann wie Hamit Stammspieler sein muss, was schwer wird".
- Ottl zieht es zurück, als Alternative gilt der VFB
- Sosas Rückkehr fraglich
- Tymoshchuk könnte gehen, wenn er wolle. Doch er fühlt sich in München wohl + schwierige Situation mit den Zwillingen
- Gomez und Klose bleiben auch in der neuen Saison dem FCb erhalten
- Hoeneß glaubt, dass LvG "zu einer längeren Zusammenarbeit bereits sei".
Znači Kicker je objavio članak o planiranju za slijedeću godinu i bojim se da bu tak!
- Rensing i Gorlitz cipela
- Kroos i Breno se vračaju, prema rječima Nerlingera ŠPEK transferi...
- Prema rječima UH-a ne traži se novi štoper

nego lijevi branič, ŠPEK lijevi branič ( "ali takvoga je jako teško nač")
- KHR-u se sviđa Rafinha, dok LvG-u baš i ne i lahm bi morao onda lijevo igrati...
- upitno je produljenje ugovora sa Hamitom jer bi on trebao biti prvotimac a kod nas će to biti jako teže!

Šteta kaj je donedavno bio trul pa onda nismo produžili ugovor, no to je sve nogometa, kako došo tako ošo...
- Ottl bi htio nazad, ali navodno je i Stuttgart bacio oko na njega. Izgleda da on oće u Bayern al da ga mi nećemo - fala kurcu!
- Tymo može proč, AKO HOĆE. Ali on se osječa dobro u Minhenu i zbog dece ne verujem da bi se selio jer mu je žena imala neki težak porod, a di ćeš bolje doktore nego u švabiji...Ja se nadam da će ostat, takvog igrača nikada nije na odmak imat na klupi!
- Gomez i Klose će i slijedeće sezone udarati za Bayern - e to mi se NIKAKO ne sviđa, sada će mo stvarno biti pretrpani na tim ofenzivnim pozicijama pa je onda možda i bolje da Hamit ode..Al me jebe kaj opet nećemo niti kune na Kloseu zaraditi a znamo da se nebu baš preveč naigral...
- UH vjeruje da će lvG produžiti ugovor koji mu istječe 2011