Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 19:42

anton 1983 napisao:
Pa dobro on mora biti na klupi, kaj sad..On ziher ne bi bio preveč. Pa nemremo ne imati igrača za klupu? Koji klub izuzev smeča tako funkcionira?

Pa ne, sve je to super, ok. Ali ono... Ottmar je imao odličnu zamisao 07/08. sa rotacijom igrača na 3 fronta. Mi kako imamo jako dobru klupu, valjalo bi neke stvari malo drugačije raditi... Tipa DFB Pokal stavljati Ekicija, Alabu, Contenta, Badstubera, Müllera zajedno u udarnu postavu protiv outsidera i recimo Tymoschucka i ostalu co. u udarnu postavu, a ove zvijezde tada na klupu. Mislim da mi imamo kvalitetu mijenjati svakih 4-5 utakmica po 4-5 igrača u postavi. Ali opet ostaje na treneru da radi kako on oće, ipak smo mi daleko od Münchena. :mrgreen:
To je više po receptu engleskih klubova i Carling Cupa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 svi 2010, 21:12

FCB_general napisao:
anton 1983 napisao:
Pa dobro on mora biti na klupi, kaj sad..On ziher ne bi bio preveč. Pa nemremo ne imati igrača za klupu? Koji klub izuzev smeča tako funkcionira?

Pa ne, sve je to super, ok. Ali ono... Ottmar je imao odličnu zamisao 07/08. sa rotacijom igrača na 3 fronta. Mi kako imamo jako dobru klupu, valjalo bi neke stvari malo drugačije raditi... Tipa DFB Pokal stavljati Ekicija, Alabu, Contenta, Badstubera, Müllera zajedno u udarnu postavu protiv outsidera i recimo Tymoschucka i ostalu co. u udarnu postavu, a ove zvijezde tada na klupu. Mislim da mi imamo kvalitetu mijenjati svakih 4-5 utakmica po 4-5 igrača u postavi. Ali opet ostaje na treneru da radi kako on oće, ipak smo mi daleko od Münchena. :mrgreen:
To je više po receptu engleskih klubova i Carling Cupa.

Tu se slažem gaal je jako pogrešio što nije koristio više neke igrače...zbog toga su neki odmah morali u vatru bez ičega akaj se tiče Altintopa on je sad odigrao 2-3 tekme jako dobro i misli da je boga za muda odmah uhvatil...šteta samo kaj bu otišo bez odštete ako on otiđe moguče da nam se Sosica vrati :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 24 svi 2010, 22:44

kroz sve ove topice, sve mi se vise cini da smo mi (ili Bayern) u nekoj PAT poziciji ... Buyten je produzio ugovor (samim time bi trebao igrati ili u najmanju ruku biti na klupi, a nikako biti odjeban), Micho je nas najkvalitetniji stoper (ali nije produzio ugovor, sto cini stvar vjerojatnijom da nas napusta), a sa 3. strane na Badstubera se oslanjamo jer je mladi potencijal ...

nekak mi se cini kao da smo zabarikadirani i da smo si sami krivi za takvu situaciju ... i to je zapravo stvar koja mi se najvise ne svida ... naravno, mozda (nadam se) LvG vidi situaciju totalno drugacije ... :mrgreen:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 24 svi 2010, 22:45

jel micho ide na svijetsko
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 24 svi 2010, 22:46

CroCHEF napisao:jel micho ide na svijetsko

Yep.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 24 svi 2010, 22:51

ima na sport1.de vijesti u slikama kog bi bayern mogao uzet
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 25 svi 2010, 07:59

marac napisao:kroz sve ove topice, sve mi se vise cini da smo mi (ili Bayern) u nekoj PAT poziciji ... Buyten je produzio ugovor (samim time bi trebao igrati ili u najmanju ruku biti na klupi, a nikako biti odjeban), Micho je nas najkvalitetniji stoper (ali nije produzio ugovor, sto cini stvar vjerojatnijom da nas napusta), a sa 3. strane na Badstubera se oslanjamo jer je mladi potencijal ...

nekak mi se cini kao da smo zabarikadirani i da smo si sami krivi za takvu situaciju ... i to je zapravo stvar koja mi se najvise ne svida ... naravno, mozda (nadam se) LvG vidi situaciju totalno drugacije ... :mrgreen:

:bravo:

ja se sam nadam da je Buyten osto kao mamac za Riberya i da ćemo ga slijedeće sezone staviti na klupu. Ne želim bit zločest al jedna ozlijeda od mjesec, dva bi mu dobro došla da se teže vrati u prvih 11. :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 25 svi 2010, 10:53

Naravno da je Buyten ostavljen radi Froncka..ono što nas mora zabrinjavat da je Gaal izjavio da sa njim ozbiljno računa :neee:

Samo da Lahma prebacimo na lijevu stranu i uz njega bi se Badstuber na stoperu preporodio,novi stoper i desni bek.....to je to nepotrebno filozofiranje može prestat ;)

LAHM-BADSTUBER-ALEX-RAFIHNA...npr. :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 25 svi 2010, 11:49

malo sam pročitao zadnjih par strana ovdje ,pa da da svoje mišljenje i viđenje.... :D

taktika nagodinu.....4-3-3 njasigurnija ili 4-2-1-3....i po potrebi kad hvatamo rezultat 4-4-2.... :D

vratar-ostaje Butt još godinu dana....dok se neko od švaba ne nametne... 8-)

lijevi bek....cisokho,criscito ili lahm....

desni bek....bosingwa ili abidal.... :D

stoper....kjear ili sakho....mertesacker ili alex....(buyten prodaja,micho dokazivanje,brenno povratak,badtruba posudba)

dm - tymo prodaja....kupit Diarru iz madrida...čisto zbog taktike.... :mrgreen:

mvb - nažalost ostaje.... :cry:

bastian - špek.... 8-)

muller - klupa,dobivanje nekih 30-40 min po tekmi...odmarat Robbena na krilu,ili nekog od napadača...ili ulazit kao drugi napadač....

klose - prodat.... :cry:

toni-prodat - :mrgreen:

Ola-joker s klupe.... :D

Gomez- starter svih 90min....prvih 15 tekmi u sezoni.... 8-)

Kroos - dati mu puno povjerenje i mjenjat ga u 70min...s Mullerom.... 8-)

dakle bavarčev sastav

butt

bosingwa------micho-----sakho-----lahm

-----------mvb-------bastian----------------

robben--------kroos-----------ribery--------

-------------gomez-----------------------------

klupa...Buyten,Brenno,Brafhaide,Contento,Diarra,Muller,Ola,Sosa.....i ostali klinci.... :mrgreen:

p.s. Gomez nemre bit prodan ,a da ne dobije poštenu priliku...tak bayern ne radi...i na taj način bi dokazao Ulli da se sjebao....previše para je dano za tu kmicu.... 8-)

sad još tu ostaje ta uloga 4 napadača....možda da klose ostane zbog 4-4-2 taktike....al opet prevelika plaća....ili kupit nekog mladca za nekih 8-10milki...koji neće imat preveliku plaću...a bit će zadovoljan sa klupom u Bayernu...a imat će i dosta talenta u sebi.... :D

Hamit...nažalost...povratkom Kroosa bolje je za njega da bude bivši...iako je zahvalan igrač...nek ide ća.... :D

Muller mora nabit nekih 8-10 kila mišićne mase..ak misli bit starter nagodinu....i poradit na jeb...realizaciji.... :mrgreen:

badtruba...nek se posudi...da bi se malo očeličio i skupio iskustva...dok se ne proda Buyten.... :D

eto tak bih ja to delao.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la mladjo_dj » 25 svi 2010, 12:19

bavarac napisao:p.s. Gomez nemre bit prodan ,a da ne dobije poštenu priliku...tak bayern ne radi...i na taj način bi dokazao Ulli da se sjebao....previše para je dano za tu kmicu.... 8-)

sad sam cito na Spox-u izjava KHR-a kaze da ce ponudit ugovor LVG-u i da Gomez ostaje, uvjereni su da ce iduca sezona biti njegova.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivicaolic » 25 svi 2010, 12:29

bavarac napisao:

zasto abidal, pa on nije desni nego lijevi bek, a i po meni najprecjenjeniji bek. niti je dobar ofenzivno ni defenzivno. ja nebi prodavao tymo jer mi je super igrac, jedini defenzivni koji zna poslat dugu loptu. mozda bi ga cak stavio u prvih 11
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la LukaIng » 25 svi 2010, 13:08

bavarac napisao:malo sam pročitao zadnjih par strana ovdje ,pa da da svoje mišljenje i viđenje.... :D

taktika nagodinu.....4-3-3 njasigurnija ili 4-2-1-3....i po potrebi kad hvatamo rezultat 4-4-2.... :D

vratar-ostaje Butt još godinu dana....dok se neko od švaba ne nametne... 8-)

lijevi bek....cisokho,criscito ili lahm....

stoper....kjear ili sakho....mertesacker ili alex....(buyten prodaja,micho dokazivanje,brenno povratak,badtruba posudba)

mvb - nažalost ostaje.... :cry:

bastian - špek.... 8-)

muller - klupa,dobivanje nekih 30-40 min po tekmi...odmarat Robbena na krilu,ili nekog od napadača...ili ulazit kao drugi napadač....

klose - prodat.... :cry:

toni-prodat - :mrgreen:

Ola-joker s klupe.... :D

Gomez- starter svih 90min....prvih 15 tekmi u sezoni.... 8-)

Kroos - dati mu puno povjerenje i mjenjat ga u 70min...s Mullerom.... 8-)

dakle bavarčev sastav

butt

bosingwa------micho-----sakho-----lahm

-----------mvb-------bastian----------------

robben--------kroos-----------ribery--------

-------------gomez-----------------------------

klupa...Buyten,Brenno,Brafhaide,Contento,Diarra,Muller,Ola,Sosa.....i ostali klinci.... :mrgreen:

p.s. Gomez nemre bit prodan ,a da ne dobije poštenu priliku...tak bayern ne radi...i na taj način bi dokazao Ulli da se sjebao....previše para je dano za tu kmicu.... 8-)

sad još tu ostaje ta uloga 4 napadača....možda da klose ostane zbog 4-4-2 taktike....al opet prevelika plaća....ili kupit nekog mladca za nekih 8-10milki...koji neće imat preveliku plaću...a bit će zadovoljan sa klupom u Bayernu...a imat će i dosta talenta u sebi.... :D

Hamit...nažalost...povratkom Kroosa bolje je za njega da bude bivši...iako je zahvalan igrač...nek ide ća.... :D

Muller mora nabit nekih 8-10 kila mišićne mase..ak misli bit starter nagodinu....i poradit na jeb...realizaciji.... :mrgreen:

badtruba...nek se posudi...da bi se malo očeličio i skupio iskustva...dok se ne proda Buyten.... :D

eto tak bih ja to delao.... :D

zašto Olica na klupu pa pozabijao je hrpu golova u LP,dok ovi puno skuplji igrači ništa,samo glumataju
LukaIng
Član
Član

PostPostao/la nele-BHF » 25 svi 2010, 13:40

ma ljudi, gomez je klasa, samo se nije snaso jadnik ove godine kod nas, covjek koji 4 sezone zaredom zabija 20 i vise golova u sezoni u prosjecnoj ekipi kao sto je stuttgart nemoze biti los :) pa i dobro znate kad je uso protiv man utd na allianzu sta je radio, on je najvise uradio kod gola za 2-1. uzo je loptu na 35-40 metara i preso 4-5 igratja da bih ga tek nakraju zaustavili, sto je ola iskoristio , svi znamo kako ;) pa kad je onda imao onaj slican prodor i kad je osutao pa mu onaj mamlaz odbranio,,

takvog ga zelimo gledati, a i sigurno cemo ga gledati iducu sezonu, samo neka se on uklopi, a i ima 26 godina, nije staronja :D tandem iz njega odma Kroobbery ima da ga filuju samo tako :D

znaci samo odbranu pojacati , i idemo u lp harati :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 25 svi 2010, 13:53

Zur Personalplaung des FCB (Kicker von heute):
- Rensing und Görlitz wurden verabschiedet
- Kroos und Breno kommen zurück (Nerlinger: "Zwei Toptransfers")
- Laut Hoeneß wird kein neuer IV gesucht, lediglich ein linker Außenverteidiger ("aber ein solcher Mann ist schwer zu finden")
- Rummenigge gefällt Rafinha, LvG weniger, da zu klein + Lahm dann auf links
- Altintops Verlängerung fraglich, da "ein Mann wie Hamit Stammspieler sein muss, was schwer wird".
- Ottl zieht es zurück, als Alternative gilt der VFB
- Sosas Rückkehr fraglich
- Tymoshchuk könnte gehen, wenn er wolle. Doch er fühlt sich in München wohl + schwierige Situation mit den Zwillingen
- Gomez und Klose bleiben auch in der neuen Saison dem FCb erhalten
- Hoeneß glaubt, dass LvG "zu einer längeren Zusammenarbeit bereits sei".

Znači Kicker je objavio članak o planiranju za slijedeću godinu i bojim se da bu tak!

- Rensing i Gorlitz cipela
- Kroos i Breno se vračaju, prema rječima Nerlingera ŠPEK transferi...
- Prema rječima UH-a ne traži se novi štoper :( nego lijevi branič, ŠPEK lijevi branič ( "ali takvoga je jako teško nač")
- KHR-u se sviđa Rafinha, dok LvG-u baš i ne i lahm bi morao onda lijevo igrati...
- upitno je produljenje ugovora sa Hamitom jer bi on trebao biti prvotimac a kod nas će to biti jako teže! :neee: Šteta kaj je donedavno bio trul pa onda nismo produžili ugovor, no to je sve nogometa, kako došo tako ošo...
- Ottl bi htio nazad, ali navodno je i Stuttgart bacio oko na njega. Izgleda da on oće u Bayern al da ga mi nećemo - fala kurcu!
- Tymo može proč, AKO HOĆE. Ali on se osječa dobro u Minhenu i zbog dece ne verujem da bi se selio jer mu je žena imala neki težak porod, a di ćeš bolje doktore nego u švabiji...Ja se nadam da će ostat, takvog igrača nikada nije na odmak imat na klupi!
- Gomez i Klose će i slijedeće sezone udarati za Bayern - e to mi se NIKAKO ne sviđa, sada će mo stvarno biti pretrpani na tim ofenzivnim pozicijama pa je onda možda i bolje da Hamit ode..Al me jebe kaj opet nećemo niti kune na Kloseu zaraditi a znamo da se nebu baš preveč naigral...
- UH vjeruje da će lvG produžiti ugovor koji mu istječe 2011
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 25 svi 2010, 14:33

ukratko nista od novih pojacanja po kickeru.. samo vracanja posudjenih i to je to :S jezivo lose

sad dali je to istina ili ne, vidjet cemo ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva