Liga Prvaka 2019./20.

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2019./20.

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2020, 22:18

Nemoj bit snob i gledat imena i papir? Pa to je jedino kaj se gleda i kaj se ikad gledalo!

Izuzev naseg para, svi ostali 1/4 finalni parovi su bili smece. Ono za to se nejde u birtiju. Isto tak je za oba polufinala. Koda si isto drko kad smo ubili Basel s 7 komada i Barcu!

Ajd nemoj bit pizda i priznaj da je tak...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 15 kol 2020, 22:18

Francuzi 5 mjeseci nisu igrali nogomet i došli do polufinala, a klubove de facto nemaju u polufinalu ili 2 kluba u četvrtfinalu.

Nijemci igrali brzo i gusto prvenstvo i Pokal, mjesec dana bez ikakvog nogometa i prošli u polufinale.

Svi što smo govorili o prednosti Serie A, PL i La Lige, ritam, utakmice, forma, umor, odmor, sve palo u vodu.
Odmor je možda itekako presudio, a nikad se ovoliko nije odmaralo u nogošu zadnjih 20 godina na ovaj ubojiti ritam, zahtjeve nogometa, ljetne pripreme, putovanja, turnire po zemljama itd. ko 2020.

Lyon je izgubio sezonu 10 kola prije kraja. Nikakva Europa, 7. mjesto na tablici, lova od LP iduće sezone... Samo ovo imaju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 15 kol 2020, 22:26

anton 1983 napisao:Ne da mi se Miki. ;)

Slucajnost poklapanja Miki, slucajnost poklapanja...

Bas sam htio da igramo sa Cityem, ono full i sad ovaj šok! Unfassbar!

Ono gnjilija cetvrtfinala polufinala i LP brijem da nisam nikad vidio. Brijem da je zadnji put tak trulo bilo tamo kad su Porto i Monaco igrali....

Al ko ga jebe, sad moramo hapit Klempu da ga jebes!

Daj, druže, ne zezaj. Koga briga što nećemo igrati protiv jednog od najskupljih timova već protiv "low cost" Liona?! Ova utakmica je još jedan dokaz da je ono Gvardiolino sa Barselonom bilo poklapanje. Sjeti se samo one krađe Ovreba protiv Čelsija. Ono je istorijska nepravda. S druge strane, šta misliš da li navijače Čelzija zanima način na koji su uzeli LŠ 2012? Baš ih boli briga. Vratilo im se koliko toliko za tu krađu. Mada, za razliku od Barselone, Čelzi je pošteno došao do titule. Iako su igrali anti fudbal, barem nisu krali kao što je rađeno u korist Barselone 2009. i u nekim drugim prilikama.

Red je da se i nama vrati za neke bolne poraze.
Naravno, pamet u glavu. Tim koji izbaci Juventus i Siti je sve samo ne loš tim.

Kao što je Melo već pomenuo, već smo izbacivali Lion u 1/2 finalu, red je da to ponovimo.
Samo staloženo i polako.
Sa druge strane kostura vreba još jedna velika plastika zvana PSŽ. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2020, 22:29

Pa mene je briga. Ja sam bas htio tu utakmicu da se obracunamo.

Volim Špektakle!

Al sad sta je tu je i Bayern si nema kaj predbacivati kad nismo imali lak zdrijeb...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 15 kol 2020, 22:29

Lopta je okrugla i možeš se jebat. Osim za Sterlinga, njemu je izgleda ćoškasta :lol:

Treba bit skroman u pobjedi (vrijedi i za jučer) i ne trebamo se kurčiti sada. Imamo i mi igrat s Lyonom još, ne treba ih podcjenjivati
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2020, 22:33

ivan napisao: Imamo i mi igrat s Lyonom još, ne treba ih podcjenjivati

Sad je vrijeme da i ja kazem, ma kog ti jebes? smile12

Da moze se dogoditi itd jer je lopta sesterokut, ali neces nac dvoje ljudi na svijetu koji vjeruju da ce Lyon proc...

Da bi se mi veselili pobjedi protiv Lyona, moramo dobiti na nacin kak je PSG dobio Atalantu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 15 kol 2020, 22:34

anton 1983 napisao:Pa mene je briga. Ja sam bas htio tu utakmicu da se obracunamo.

Volim Špektakle!

Al sad sta je tu je i Bayern si nema kaj predbacivati kad nismo imali lak zdrijeb...

Naše je da iskoristimo ono što nam se nudi. Na kraju se uvijek samo pobjednici pamte, a ne Robenov promašeni penal u " Finale Dahoam". ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2020, 22:36

Miki napisao:Na kraju se uvijek samo pobjednici pamte, a ne Robenov promašeni penal u " Finale Dahoam". ;)

E vidis, ja ti vise nezivim za kraj nego za trenutak, jer je onda zivot ljepsi...

Jebote sto si ti opterecen sjecanjima :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 15 kol 2020, 22:46

anton 1983 napisao:
Miki napisao:Na kraju se uvijek samo pobjednici pamte, a ne Robenov promašeni penal u " Finale Dahoam". ;)

E vidis, ja ti vise nezivim za kraj nego za trenutak, jer je onda zivot ljepsi...

Jebote sto si ti opterecen sjecanjima :hehe:

Pokušavam da ti dokažem da takvi detalji u konačnici nisu bitni. Možda sam izabrao pogrešan način.
Ni ja ne volim taj detalj, ali ga pomenuh. :lol:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2020, 22:48

Pa normalno da nisu bitni. Ja sam zalim za spektaklom i to je to. Ak to nekuzis, jebi ga.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 15 kol 2020, 22:55

anton 1983 napisao:Nemoj bit snob i gledat imena i papir? Pa to je jedino kaj se gleda i kaj se ikad gledalo!

Izuzev naseg para, svi ostali 1/4 finalni parovi su bili smece. Ono za to se nejde u birtiju. Isto tak je za oba polufinala. Koda si isto drko kad smo ubili Basel s 7 komada i Barcu!

Ajd nemoj bit pizda i priznaj da je tak...

Ides u krajnost kakav mrtvi Basel...meni je samo zao kaj nebudemo razbili shity i ono celavo uobrazeno dete-kretena kojemu se poklopila barca inace taj lp nebi vidio da trenira 100g.
Svi klubovi su tu zasluzeno a Lyon je iznenadjenje al odigrao je cvrsto i dobro protiv juventusa i danas...shity nist nije pokazao danas samo dosadno petljanje,experiment postava i zicera kojegu su pepovski fulali :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 kol 2020, 22:55

ivan napisao:Lopta je okrugla i možeš se jebat. Osim za Sterlinga, njemu je izgleda ćoškasta :lol:

Treba bit skroman u pobjedi (vrijedi i za jučer) i ne trebamo se kurčiti sada. Imamo i mi igrat s Lyonom još, ne treba ih podcjenjivati

A tko se uopće kurči???? :idk:

Nakon utakmice bio mir i sklad, nikakvo slavlje ničega što je Karla šokiralo.

Lyon isto živi svoj san kao i mi svoj i baš zato će ta utakmica biti čudesna.

Nisu prvaci Francuske od tamo 2008./2009. ako se ne varam, u Europa Ligi nisu uspjeli u par navrata do finala i trofeja, u LP ništa od nas 2010.

Večeras u jednoj utakmici napucali City van gdje nitko im nije davao šanse i to samo na jednu utakmicu.

Ma čudo što se to sve događa, a moglo je i ne biti nikakvog nogometa zadnjih 3 mjeseca.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 15 kol 2020, 23:01

Ne može me niko ubijediti da su sva Gvardiolina ispadanja poklapanja, čak nijedno od njih nije poklapanje. Čovjek jednostavno pravi od fudbala filozofiju. Ne sporim da ima dobrih ideja, ali njega u nok aut utakmicama nema. Njegovi timovi prosto nestanu sa terena. To odavno nije slučajnost već realnost. Kada te izbaci 7-plasirani tim Francuske, koji je prije toga izbacio 9-ostrukog uzastopnog šampiona Italije, to ne može biti slučajnost već kvalitet.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2020, 23:07

Miki, trebas biti posebna lujka da najveceg revolucionera u zadnjih 20 godina nogometa nesmatras sexualnim trenerom. ;)

Nogomet je bio u robovlasnistvu Mourinhovog, Benitezovog, Anciletijevog i ostalog govno nogimeta. Tada je doso Pep i doslo je do borbe izmedu nogometa i antinogometa. Fala kurcu da se svijet okrenuo Pepovoj filozofiji i odlucio igrati napadacki i atraktivan nogomet, svako na svoj nacin. No Pep je taj koji je udario temelje i zato ti danas gledas ovakav Bayern, a ne onaj Hitzfeldov Bayern i fala kurcu da smo krenuli tim putem.

Jedino govno koje je jos ostalo i trza je ono smece iz Madrida i to ne Reala.

Al eto kao sto i vidis i doro zali sto City nije proso dalje :evil:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 15 kol 2020, 23:20

anton 1983 napisao:Miki, trebas biti posebna lujka da najveceg revolucionera u zadnjih 20 godina nogometa nesmatras sexualnim trenerom. ;)

Nogomet je bio u robovlasnistvu Mourinhovog, Benitezovog, Anciletijevog i ostalog govno nogimeta. Tada je doso Pep i doslo je do borbe izmedu nogometa i antinogometa. Fala kurcu da se svijet okrenuo Pepovoj filozofiji i odlucio igrati napadacki i atraktivan nogomet, svako na svoj nacin. No Pep je taj koji je udario temelje i zato ti danas gledas ovakav Bayern, a ne onaj Hitzfeldov Bayern i fala kurcu da smo krenuli tim putem.

Jedino govno koje je jos ostalo i trza je ono smece iz Madrida i to ne Reala.

Al eto kao sto i vidis i doro zali sto City nije proso dalje :evil:

Druže moj, ne volim Murinjov fudbal, a ni Benitezov. O Anćelotiju bi se dalo diskutovati. Ali ne možeš mi tvrditi kako je Gvardiola revolucionar. Mada, ako pod revolucijom smatraš to što je jedini trener kome je uspjelo da u Minhenu primi 4 komada od Reala, kome je uspjelo da ispadne od 7-plasiranog tima Francuske, da ispadne od Totenhema, itd... onda jeste revolucionar. Ne sporim da ima dobre ideje, ali druže, izmišljati toplu vodu sa izostavljanjem Bernarda Silve u utakmici u kojoj nemaš pravo na grešku je samoubistvo.

Ovo što Bajern igra pod Flikom i što je igrao sa Hajnkesom nema veze sa Pepovom filozofijom fudbala i hvala Bogu što je tako. Bajern u ove dvije ere igra mnogo direktnije ka golu u odnosu na beskonačan broj pasova da bi se ugrozio protivnik. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva