35 milja za SEXSTEIGERA!!!!

Arhivirane teme...

Za 35+ milja prodati SEXSTEIGERA?

Da, zemi lovu i štura!!!!
6
27%
Ne, niti pomisliti!!!!
16
73%

Ukupno glasova : 22

Re: 35 milja za SEXSTEIGERA!!!!

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2010, 08:58

Niš idem malo iritirat ljude na NM! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 03 srp 2010, 17:49

ispravljam svoj netoči navod da bi prodao švajnija :D švajni je nevjerovatan!!!! nebi ga dao za 100milijuna :) čovjek igra nevjerovatno!!!!!
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Red passion » 03 srp 2010, 17:54

ivicaolic napisao:ispravljam svoj netoči navod da bi prodao švajnija :D švajni je nevjerovatan!!!! nebi ga dao za 100milijuna :) čovjek igra nevjerovatno!!!!!

Više bi nas usrećio na ovoj temi da si još napisao da moliš da se zaključa ova besmislena tema na kojoj se jedino možemo glupirati i smijati. :lol: :lol: :lol: :lol:
Schweini do kraja karijere ne ide nikuda... A kad je završi, onda nek ide i na svemirsku postaju. :mrgreen: :lol:
Basti iz utakmice i utakmicu tjera antona ili nekog forumskog nadležnog da zaključa ovu temu. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 03 srp 2010, 18:47

Bio bi red da se ova tema locka. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivicaolic » 04 srp 2010, 04:05

FCB_general napisao:
ivicaolic napisao:ispravljam svoj netoči navod da bi prodao švajnija :D švajni je nevjerovatan!!!! nebi ga dao za 100milijuna :) čovjek igra nevjerovatno!!!!!

Više bi nas usrećio na ovoj temi da si još napisao da moliš da se zaključa ova besmislena tema na kojoj se jedino možemo glupirati i smijati. :lol: :lol: :lol: :lol:
Schweini do kraja karijere ne ide nikuda... A kad je završi, onda nek ide i na svemirsku postaju. :mrgreen: :lol:
Basti iz utakmice i utakmicu tjera antona ili nekog forumskog nadležnog da zaključa ovu temu. :mrgreen:

slazem se ;)
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 05 srp 2010, 07:41

Kak ste ludi, tjera me da dignem sifru i da još više drkam na SEXSTEIGERA! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 05 srp 2010, 13:46

hahahahah..

NEEEEEEEEEEE !!!

SVAJN ZA KAPITENAAAAAA. jao samo da upola ovako igra u Bayernu bilo bih dobro :P
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 05 srp 2010, 14:43

nele-BHF napisao:
SVAJN ZA KAPITENAAAAAA. jao samo da upola ovako igra u Bayernu bilo bih dobro :P

Pa zar ne igra :?: :?
Koliko ja znam ovo je upravo forma iz Bayerna i igre koje je on pružao u Bayernu, samo što je ovdje još bolji. A trebao bi dalje i bolje nastaviti u klubu isto tako.
Nemoj da te lakoća igre i moć Elfa zbunjuje. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la I_Love_Bayern » 05 srp 2010, 15:22

Htjeli mi to priznati ili ne velike zasluge za ovakav ELF ima Louis Van Gaal. Ipak je on taj koji je lansirao Mullera, koji je razbudio Schweinija, Lahma, otkrio je Badstubera....... i kad jos tu svoje prste umijesa strateg Low bude svasta....tako da ove igre nisu bas ni veliko iznenadjenje, bar za mene...
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 05 srp 2010, 15:46

I_Love_Bayern napisao:Htjeli mi to priznati ili ne velike zasluge za ovakav ELF ima Louis Van Gaal. Ipak je on taj koji je lansirao Mullera, koji je razbudio Schweinija, Lahma, otkrio je Badstubera....... i kad jos tu svoje prste umijesa strateg Low bude svasta....tako da ove igre nisu bas ni veliko iznenadjenje, bar za mene...

to ja tvrdim svim svojim drkadžijama ali nitko (pošto nisu baš simpatizeri Bayerna) to ne želi priznati!!!

Njemačka ima sve što je do sad imala, s tim da su naučili i tehnički igrati, a tu je sigurno van Gaal imao svoj doprinos ili utjecaj, kako god želite... kako? pa putem švajštajgera!!! da daaa!! ;) taj vuče sve konce i dirigira tempo. ne znam kako bi sve to funkcioniralo bez njega... ne znam dal bi Müllä i Özil i Poldi i Klose itd. bez njega igrali kao što to rade ovih dana...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 srp 2010, 15:52

cruz napisao:
I_Love_Bayern napisao:Htjeli mi to priznati ili ne velike zasluge za ovakav ELF ima Louis Van Gaal. Ipak je on taj koji je lansirao Mullera, koji je razbudio Schweinija, Lahma, otkrio je Badstubera....... i kad jos tu svoje prste umijesa strateg Low bude svasta....tako da ove igre nisu bas ni veliko iznenadjenje, bar za mene...

to ja tvrdim svim svojim drkadžijama ali nitko (pošto nisu baš simpatizeri Bayerna) to ne želi priznati!!!

Njemačka ima sve što je do sad imala, s tim da su naučili i tehnički igrati, a tu je sigurno van Gaal imao svoj doprinos ili utjecaj, kako god želite... kako? pa putem švajštajgera!!! da daaa!! ;) taj vuče sve konce i dirigira tempo. ne znam kako bi sve to funkcioniralo bez njega...

Slažem se s obojicom. :bravo: :zivio: :zivio:

Za ovo što si rekao pajdo... E to bi čovjek ukoliko je pratio sezonu i tobože sebe smatra objektivnim, mora priznati da je van Gaal napravio čuda u Bayernu, njem. igrače(posebice Bastiana) je digao na 2 razine više... Za koje ni on sam(Bastian) vjerovatno nije bio svjestan. Svatko tko kaže da je gledao njem. ligu i CL ove godine i sebe smatra objektivnim, on mora znati o čemu mi pričamo. Sve ostalo je neznanje, subjektivnost itd. da ne brojim.

Onaj tko kaže nekom čovjeku koji navija za Bayern od malih nogu, prati sve utakmice BL, mečeve i partije, formu igrača itd... Pa mu kaže da nema pojma, ovo i ono... Čobanluk na djelu. :P :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 srp 2010, 17:03

Schweini: Van Gaal hat mich so stark gemacht

Eto još malo priloga vašoj tvdnji ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 05 srp 2010, 22:10

jbt čitajući portale nogometne i gledajući te švapske (a i ostale) nog. emisije iznenađuje me kako sve bruji o SEXštajgeru!!!

mislim... ono... "iznenađuje".... zaslužio je 120%... ne kažem ja ništa, ali to je bola glavna tema: švajni ovo švajni ono, čovjek se lagano al sigurno etabilira/o visoko gore... 8-)

opet ću malo o svojim drkadžijama: ja dižem švajna u nebo, pola ih se slaže a pola ih ipak još ne popušta :lol:

no realno, švajni je glavni igrač u repki i njihova igra je velikim djelom zasluga njegovog truda, zato i zaslužuje da ga se tretira kao top igrač, na međunarodnoj razini!

a ako Njemačka osvoji svj. prv. garantiram da će biti izabran za najboljeg igrača mundiala!!! :prvi:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 06 srp 2010, 06:59

cruz napisao:a ako Njemačka osvoji svj. prv. garantiram da će biti izabran za najboljeg igrača mundiala!!! :prvi:

inače odabir za najboljeg igrača se daje prije finala... ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 srp 2010, 08:28

Jos malo "drkanja" na "svinjicu"! 8-)

Sjajni Bastian Schweinsteiger

Slika

Kako se Svjetsko prvenstvo bliži samom kraju, počela su eventualna nagađanja tko bi mogao osvojiti titulu najboljeg igrača tog prestižnog turnira. Kako se i zna, Njemačka reprezentacija se plasirala u polufinale i ključnu ulogu igraju upravo igrači Bayerna, Miroslav Klose, Thomas Muller, Philip Lahm. Međutim, jedan se ipak izdvojen, riječ je o Bastianu Schweinsteigeru koji je svoju sjajnu formu od prošle sezone preneo i u reprezentaciju.

Pohvale na račun Bastiana "pršte" sa svih strana. Od velikog Franza Beckenbauera, Ulija Hoenessa do medija i suigrača. Međutim, Schweinsteiger je iskljućivo skoncentriran na protivnika u polufinalu.

"Ne zanima me tko bi mogao biti imenovan za igračem turnira. Trenutno sam isključivo skoncentriran na Španjolsku. Želimo izbaciti još jedno veliko ime", rekao je Bastian.

S druge strane, trener Njemačke, Joachim Löw je oduševljen što je Schweini totalno u utakmici:

"Bastian je nevjerojatno sazreo u posljednje dvije sezone."

Bastian je jedna od najutjecajnijih "figura" u JAR-u. Kako je zamjenio ozljeđenog Ballacka postao je krajnji autoritet u veznom redu "Elfa". Međutim, njegove noge su čvrsto na zemlji.

"To se može postići samo ako igramo dobro kao momčad", rekao je Schweini.

Njemačkoj reprezentaciji je potreban "lider" i Bastian se ispostavio odličnim izborom.

"Bio je izvanredan u svakom pogledu", rekao je Joachim Löw.

"Gledajući svih pet utakmica, mišljenja sam da je on igrač turnira", rekao je veliki Franz Beckenbauer.

Bastian nije krio da iza njegovog uspjeha stoji trener Bayerna, Louis van Gaal.

"Najveća promjena je bila igrati svoju omiljenu poziciju na kraju. Kako su prije Ballack, Ze Roberto, Owen Hargreaves, Jens Jeremies i Niko Kovač igrali ključnu ulogu u središnjem veznom redu", rekao je Bastian.

Mnogi stručnjaci su zapanjeni kako funkcioniraju Sami Khedira i Bastian Schweinsteiger u veznom redu "Elfa".

"Bastian puno komunicira, preuzima odgovornost i želi loptu kada je situacija izrazito kritična. Postao je vođa na terenu", rekao je Khedira.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva